minarokeftes Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Οι ξένοι διαιτητές δεν..χρηματίζονται ; Προφανώς και τα τελευταία χρόνια, νομίζω οτι δεν υπάρχουν χρηματισμοί. Δηλαδή το πέναλτυ στον Νίνη και το ΜΗ πέναλτυ στον Ατρόμητο και Εργοτέλη, πιστεύεις οτι είχε χρηματιστεί ο διαιτητής? Συμφέροντα παίζονται, όπως οταν ήταν ο Γκαγκάτσης στην ΕΠΟ ήταν όλοι υπέρ του ΟΣΦΠ, τώρα με Πιλάβιο και Πατέρα πρόεδρο super league γίνεται το αντίστοιχο και με τον ΠΑΟ. Επίσης δεν έχουν και τις γνώσεις που έχουν ξένοι, δεν έχουν την φυσική κατάσταση που απαιτείται. Επίσης οι διαιτητές σαφώς και θα ευνοούν τις ομάδες που υποστηρίζουν. (αν δεν κάνω λάθος, τους βάζουν να δηλώσουν πια ομάδα υποστηρίζουν, αλλα αυτοί ποτέ δεν δηλώνουν την πραγματική. Μπορεί να είναι και μλκ, απλά μου το έχουν πεί)
Linus_21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Συμφέροντα παίζονται, όπως οταν ήταν ο Γκαγκάτσης στην ΕΠΟ ήταν όλοι υπέρ του ΟΣΦΠ, τώρα με Πιλάβιο και Πατέρα πρόεδρο super league γίνεται το αντίστοιχο και με τον ΠΑΟ. Σε πρωτάθλημα με +2 από ΑΥΤΟΝ τον ολυμπιακό και σοβαρό διεκδικητή του τίτλου τον Πάοκ!!! πιστεύεις ότι η διαιτησία είναι πράσινη.... Μάλλον είναι πολύ μακάκες οι δικοί μας... ούτε μια παραγκίτσα μικρή στα γρήγορα δεν μπορούν να στήσουν...
minarokeftes Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Σε πρωτάθλημα με +2 από ΑΥΤΟΝ τον ολυμπιακό και σοβαρό διεκδικητή του τίτλου τον Πάοκ!!! πιστεύεις ότι η διαιτησία είναι πράσινη.... Μάλλον είναι πολύ μακάκες οι δικοί μας... ούτε μια παραγκίτσα μικρή στα γρήγορα δεν μπορούν να στήσουν... Δεν είναι και σαν εποχές Γκαγκάτση, αλλα μια ιδιαίτερη διαχείρηση ως προς τον ΠΑΟ υπάρχει Επίσης μεγάλο πρόβλημα είναι και οτι οι διαιτητές αλληλοκαλύπτονται, σε διαιτησία που πρέπει να παραπεμφθεί ο διαιτητής, ο παρατηρητής του βάζει ένα 8αράκι και όλα ΟΚ. ενώ θα έπρεπε να σφυρίξει μετά απο 2 μήνες
KleKoR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δεν είναι ιδιαίτερη μεταχείριση... απλά παίρνουμε σφυρίγματα που μέχρι πέρσι δεν παίρναμε... και κάτι παραπάνω....
Linus_21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δεν είναι και σαν εποχές Γκαγκάτση, αλλα μια ιδιαίτερη διαχείρηση ως προς τον ΠΑΟ υπάρχει Πέρα από τα "λογικά" και "αναμενόμενα" σφυρίγματα υπέρ των μεγάλων βλέπεις να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη διαχείρηση?? Βλέπεις να μας πηγαίνουν καροτσάκι προς τον τίτλο, βλέπεις να σφάζουν τον ολυμπιακό?? Φτάσαμε σε σημείο το μη σπρώξιμο να θεωρείτε ιδιαίτερη διαχείρηση. Επαναλαμβάνω.. ΠΟΣΟ χαμηλά μπορεί να είχαμε πέσει τόσα χρόνια?
minarokeftes Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Φτάσαμε σε σημείο το μη σπρώξιμο να θεωρείτε ιδιαίτερη διαχείρηση. Ακριβώς αυτό φίλε μου!!!! ΑΚΡΙΒΩΣ!!!! η κατάσταση ήταν είναι και ΘΑ είναι τραγική με την διαιτησία.
foufoutios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ακριβώς αυτό φίλε μου!!!! ΑΚΡΙΒΩΣ!!!! η κατάσταση ήταν είναι και ΘΑ είναι τραγική με την διαιτησία. Κυλησε ο τεντζερης που λενε και στο χωριο μου...
Erwdios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δεν είναι ιδιαίτερη μεταχείριση... απλά παίρνουμε σφυρίγματα που μέχρι πέρσι δεν παίρναμε... και κάτι παραπάνω.... Σα να λέμε παίρνουμε αυτά που έπαιρνε ο Ολυμπιακός τόσα χρόνια, αλλά εμάς μας φαίνεται ελάχιστο αυτό, γιατί είμαστε μόνο στο +2..
johnnyestia Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Πόσους βαθμούς πιστεύεις ότι έχει πάρει φέτος ο ΠΑΟ λόγω διαιτησίας Ερωδιέ? Σαφή απάντηση αν μπορείς, αλλιώς άστο.
catrina_p Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Καθόλου πέναλτυ... Και πρωτού κάποιος έξυπνος πεταχτεί και πει ότι ο Νίνης πάει επίτηδες πρός το πόδι του παίχτη, για δείτε: 1) Πότε και που σταμάτησε το πόδι του ο αμυνόμενος 2) Πρός τα πού πήγαινε εξ' αρχής ο Νίνης 3) Πρός τα πού πήγαινε η μπάλα ( εκτός και αν θέλατε ο Νίνης να πάει Μαρούσι μέσω Λαμίας :-p ) Εμπρός λοιπόν του Κόκκαλη παιδιά, φωνάξτε όλοι "Δεν ήταν πέναλτυ, πέτσινο πρωτάθλημα ο ΠΑΟ"
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Πόσους βαθμούς πιστεύεις ότι έχει πάρει φέτος ο ΠΑΟ λόγω διαιτησίας Ερωδιέ? Σαφή απάντηση αν μπορείς, αλλιώς άστο. 4 έχει πάρει και 2 δεν έχει πάρει ο ΠΑΟΚ.Και καμιά 5άρα έχει πάρει ο Ολυμπιακός.
kosmasgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 O νίνης πέρνει μαθήματα μπαλαρίνας απο τον Καραγκούνη για το πως θα πέφτει Ψαρώνουν οι διαιτητές. Τραγικό πάντως να δικαιολογείται το πέναλτι ότι και καλά υπήρχε επαφή που δικαιλογεί το πέναλτι. δεν έπεσε ο Νίνης όταν έπρεπε για το να πάρει αν και αμφιβάλω αν υπήρχε επαφή. Ξεχάστηκε και έπεσε πιο μετά Ο παο πέρνει πέναλτι μούφες , δεν παίρνει κάρτες και παίζουν όλοι σε όλο το πρωτάθλημα και στον καημένο τον Αρη ανάβουν τούρτες για τον 1 χρόνο που δεν πήραν πέναλτι. συνοπτικα δηλαδή η διαιτησία τα πήγε ως εξής : (1) Πέναλτι ήταν δεν ήταν στον ΠΑΟ την στιγμή που ο Πάνθηρας έπαιζε καλύτερα εκείνη την στιγμή του παιχνιδιού. Αλλά στον ΠΑΟ όλα δίνονται. (2) Μην φωνάζετε για το πένταλτι του Ατρομήτου. Η φάση ήταν στο 63 που οι πέχτες του ΟΣΦΠ θα πέφταν "νεκροί" μετά. Οπότε καταλαβαίνετε ότι με 1-1 στο 63 και την τρομερή φυσική κατάσταση του ΟΣΦΠ , σφίγγαν οι κώλοι. Αν η φάση ήταν στο 15 πιθανών να το έδινε. (3) Δώστε πέναλτι επιτέλους στον ΑΡΗ (4) Κραυγαλέο πέναλτι στον Παοκ πνίχτηκε. Αφησε πλεονέκτημα ?? Ο διαιτητής δεν είναι καλό παιδί. Δεν διάβασε καλά τα μαθήματα του , ότι στο πέναλτι δεν υπάρχει πλεονέκτημα. (5) Δύο πέναλτυ στον Τέλη πνίχτηκαν. nikos21 ντροπή ρε.
catrina_p Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Αχ αυτή η διαιτησία η απατεώνισσα που στερεί το πρωτάθλημα από την ολυμπιακάρα των παιχταράδων και των τρομερών ματς και την παοκάρα
Erwdios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Εμπρός λοιπόν του Κόκκαλη παιδιά, φωνάξτε όλοι "Δεν ήταν πέναλτυ, πέτσινο πρωτάθλημα ο ΠΑΟ" Έλα ρε, έγινε η απονομή και δεν το πήραμε χαμπάρι? Μάλλον εννοείς το "Πρωταθλητή στα πέναλτι, Παναθηναϊκέ" Συγχαρητήρια για τον υπ' αριθμόν 504 τίτλο. Να τους χιλιάσετε βρε. Προτείνω φιέστα με screenshots, όπου αδικείται η ευρωμπανάθα, είστε καλοί σε αυτά. Πόσους βαθμούς πιστεύεις ότι έχει πάρει φέτος ο ΠΑΟ λόγω διαιτησίας Ερωδιέ? Σαφή απάντηση αν μπορείς, αλλιώς άστο. Στα γρήγορα, 3 βαθμούς αντί για 1 στο ΟΑΚΑ με τον Άρη που έπνιξε πέναλτι στο 90+. 1 βαθμό στην Καβάλα όπου στο 90+ δίνει κάτι απίστευτα ανάποδα φάουλ και πλάγια ο κόρακας και ισοφαρίζεις 3 βαθμούς αντί για 1 ή 0 χθες, με το Ρωμέικο πέναλτι του Νίνη. Αυτά μου έρχονται μάνι, μάνι στο μυαλό, χωρίς να έχω ψάξει όλα τα μάτς της ζέλας φέτος. Αυτό άλλωστε είναι δικό σου χόμπυ.
KleKoR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 3 βαθμούς αντί για 1 ή 0 χθες, με το Ρωμέικο πέναλτι του Νίνη. Αυτά μου έρχονται μάνι, μάνι στο μυαλό, χωρίς να έχω ψάξει όλα τα μάτς της ζέλας φέτος. Αυτό άλλωστε είναι δικό σου χόμπυ. Έλα ρε τώρα... και να μην το έδινε το πέναλτι χθες κάποια στιγμή θα το βάζαμε το γκολ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.