Linus_21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μην τα βάζετε με γαύρους στο θέμα διαιτησία.. Είναι έμπειροι, και θα σας ταπεινώσουν....
johnnyestia Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Στου κουφού την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε... Δεν σου είπανε πως τα σεμινάρια στην fifa τα κάνω εγώ?
IOSTEFO Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Αυτός είναι διαιτητής όχι παίζουμε.:lol: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=4F8e6mq3yqs&feature=related[/ame]
KleKoR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Χαχαχαχαχα... έλεος, ρε που τον βρήκαν αυτόν;;;
Erwdios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ο Βασιλάκης είπε τα εξής: Επανάληψη στο πέναλτι Κόκκινη στο 32 στον παίχτη του Τέλη για αγκωνιά Κόκκινη στον Μέλμπεργκ για την καρατιά Πέναλτι του Τοροσίδη γιατί είναι πάνω στη γραμμή Κι άλλοι τρελοί εμφανίστηκαν...
johnnyestia Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει, ο,τι λέει ο Βασιλάκης να το κάνουμε Ευαγγέλιο. Είμαι περίεργος πόσες φάσεις σχολίασε από τα πέναλτι που ζήτησε ο Εργοτέλης. Για την εκτέλεση του πέναλτι αποφάνθηκε πως μπήκαν παίκτες και των δύο ομάδων ή μόνο ο Τοροσίδης όπως γράφει στο μπλόγκ του ο Γεωργακόπουλος? Το τελευταίου που θα σου πω για το συγκεκριμένο παιγνίδι είναι πως ακόμα και γνωστοί μου γαύροι που ήταν στο γήπεδο τον Σπάθα τον βρίζανε, και προφανώς όχι γιατί αδικούσε τον οσφπ... Κατά τ' άλλα ..."τον αυτοκτόνησε ο Σπάθας". Ρε τι γίνεται...
Erwdios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει, ο,τι λέει ο Βασιλάκης να το κάνουμε Ευαγγέλιο. Είμαι περίεργος πόσες φάσεις σχολίασε από τα πέναλτι που ζήτησε ο Εργοτέλης. Για την εκτέλεση του πέναλτι αποφάνθηκε πως μπήκαν παίκτες και των δύο ομάδων ή μόνο ο Τοροσίδης όπως γράφει στο μπλόγκ του ο Γεωργακόπουλος? Αποφάνθηκε πώς μπήκαν παίχτες και των 2 ομάδων. Γι' αυτό και είναι επανάληψη. Μάλλον δεν έγερνε απλώς ο παίχτης του Τέλη. Το τελευταίου που θα σου πω για το συγκεκριμένο παιγνίδι είναι πως ακόμα και γνωστοί μου γαύροι που ήταν στο γήπεδο τον Σπάθα τον βρίζανε, και προφανώς όχι γιατί αδικούσε τον οσφπ... Fairytale gone bad Κατά τ' άλλα ..."τον αυτοκτόνησε ο Σπάθας". Ρε τι γίνεται... Περαστικά BTW
izerman76 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μιας και έχει πλάκα να συζητάμε τέτοια θέματα (και αφού μπάλα δε βλέπουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα): Πέρα από το πέναλτυ του Λεονάρντο που επιλέγετε κατ' εξακολούθηση να το αγνοείτε, πέρα από τη φάση του Στολτίδη με τον παίκτη του Εργοτέλη που πήρε κίτρινη κάρτα ενώ υπήρξε επαφή (και αν ήταν αντίστροφα θα ήταν πέναλτυ), απαντήστε μου στην ακόλουθη απλή ερώτηση (ξέρω πως δε βγήκε καλά η εικόνα αλλά είμαι σε πισι χωρις προγραμμα επεξεργασιας ) πως γίνεται να υπάρχει επαφη μεσα στη περιοχη όταν ολόκληρος ο παίκτης του Εργοτέλη είναι εκτός; Βρήκε μαγικό τρόπο να είναι ταυτόχρονα σε 2 σημεία; (ο βουτηχτής έχει ήδη αρχίσει τη πιρουέτα όπως βλέπετε).
Erwdios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μιας και έχει πλάκα να συζητάμε τέτοια θέματα (και αφού μπάλα δε βλέπουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα): Πέρα από το πέναλτυ του Λεονάρντο που επιλέγετε κατ' εξακολούθηση να το αγνοείτε, πέρα από τη φάση του Στολτίδη με τον παίκτη του Εργοτέλη που πήρε κίτρινη κάρτα ενώ υπήρξε επαφή (και αν ήταν αντίστροφα θα ήταν πέναλτυ), απαντήστε μου στην ακόλουθη απλή ερώτηση (ξέρω πως δε βγήκε καλά η εικόνα αλλά είμαι σε πισι χωρις προγραμμα επεξεργασιας ) πως γίνεται να υπάρχει επαφη μεσα στη περιοχη όταν ολόκληρος ο παίκτης του Εργοτέλη είναι εκτός; Βρήκε μαγικό τρόπο να είναι ταυτόχρονα σε 2 σημεία; (ο βουτηχτής έχει ήδη αρχίσει τη πιρουέτα όπως βλέπετε). In case u don't know, η γραμμή θεωρείται περιοχή. Το πόδι του αμυντικού πατάει ή όχι γραμμή? Εδώ δεν έδωσε καν φάουλ κι εμείς συζητάμε για το αν ήταν πέναλτι? Πλάκα μας κάνετε? Και μετά μας μιλάτε για παράγκες? Ούτε φάουλ δεν έδωσε!!! Τη φάση του Λεονάρντο, μόνο αεκτζής θα την έδινε πέναλτι κι αυτό επειδή είναι εις βάρος του Ολυμπιακού.
izerman76 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 In case u don't know, η γραμμή θεωρείται περιοχή. Το πόδι του αμυντικού πατάει ή όχι γραμμή? Εδώ δεν έδωσε καν φάουλ κι εμείς συζητάμε για το αν ήταν πέναλτι? Πλάκα μας κάνετε? Και μετά μας μιλάτε για παράγκες? Ούτε φάουλ δεν έδωσε!!! Τη φάση του Λεονάρντο, μόνο αεκτζής θα την έδινε πέναλτι κι αυτό επειδή είναι εις βάρος του Ολυμπιακού. Σε εμάς τους ΑΕΚτζηδες αρέσει να δίνουμε πέναλτυ εις βάρος σας γιατί αν περιμένουμε απο κανα κοράκι σωθήκαμε. Πάντως, προφανώς ο διαιτητής στη συγκεκριμένη φάση δεν είχε τόσο καθαρή εικόνα, πιο πολύ μέτρησε στο να μη σφυρίξει πως στη φάση ήταν ο Τοροσίδης που έπεσε σα να τον πυροβολησαν, οπότε φοβήθηκε τη πιθανότητα λάθους. Πάντως μου αρέσει πως αυτό το ΣΚ εσεις και οι βάζελοι παίζατε με τα παραρτήματα σας.
linkin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Αυτός είναι διαιτητής όχι παίζουμε.:lol: Ρε μαγκες απο τι παιχνιδι ειναι αυτο??Ο τυπας(4ος διαιτητης) στο 1:03 θυμιζει κασναφερη ή απλα νυσταζω πολυ?
VAssassin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Αν δεν είναι ο Κασναφέρης, είναι ο σωσίας του.
Erwdios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Σε εμάς τους ΑΕΚτζηδες αρέσει να δίνουμε πέναλτυ εις βάρος σας γιατί αν περιμένουμε απο κανα κοράκι σωθήκαμε. Sad but true Πάντως, προφανώς ο διαιτητής στη συγκεκριμένη φάση δεν είχε τόσο καθαρή εικόνα, πιο πολύ μέτρησε στο να μη σφυρίξει πως στη φάση ήταν ο Τοροσίδης που έπεσε σα να τον πυροβολησαν, οπότε φοβήθηκε τη πιθανότητα λάθους. Όταν το είδα, λέω, καλύτερα που δεν το έδωσε, για να μην έχουν οι βάζελοι καμία δικαιολογία τύπου Παπουτσέλη, για το φετινό πρωτάθλημα. Θα μπορούσε να δώσει φάουλ, αλλά δεν θα άλλαζε και κάτι. Με την εικόνα στο Β' ημίχρονο για Χ ήταν το παιχνίδι, όπερ και εγένετο. Μετά βέβαια μπαίνεις εδώ μέσα, σου αλλάζουν τους κανονισμούς, σου ερμηνεύουν όπως γουστάρουν την εικόνα και λες, ότι τελικά πρέπει να χτυπιέσαι για τη διαιτησία πρώτος, για να μην σε προλαβαίνουν οι συνήθεις ύποπτοι. Πάντως μου αρέσει πως αυτό το ΣΚ εσεις και οι βάζελοι παίζατε με τα παραρτήματα σας. Για ξεκάρφωμα το κάναμε... Ρε μαγκες απο τι παιχνιδι ειναι αυτο??Ο τυπας(4ος διαιτητης) στο 1:03 θυμιζει κασναφερη ή απλα νυσταζω πολυ? Όσο και να νυστάζεις, ο μέγας Κάσνα είναι. Υπήρχε περίπτωση να λείπει από τέτοιο στιγμιότυπο έλληνας διαιτητής?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.