Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αχα, καλό. Αφού πρώτα προσπαθείς να μας πείσεις πως τον Τοροβούτα τον κλαδεύουν μέσα :lol:, μας λες πως μπήκαν παίκτες των 2 ομάδων στην εκτέλεση του πέναλτυ. Μόνο ο Τοροσίδης μπήκε, και σε αυτή την περίπτωση ισχύει το εξής:

Τώρα από άτομα που κλαίγονται για φετινή διαιτησία που έχει ο γαύρος τι να περιμένω...

---------- Προσθήκη στις 01:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:09 ----------

Googlαρε την φράση που παρέθεσα και θα βρεις όσες αναφορές θές.

εφοσον λοιπον παγωνεις την εικονα για να μας δειξεις οτι ο ταραβουτας οπως τον αναφερεις πεφτει εξω απο την περιοχη παγωσε και την εικονα τη στιγμη που εκτελει ο λουα λουα το πεναλντι για να δουμε αν μονο ο τοροσιδης κινειται προς το τερμα ή και ο ρομανο του εργοτελη!

επισης να σου πω οτι εγω δεν κλαφτηκα με την διαιτησια!εχω τα δικα μου χαλια!εσυ ετρεξες σαν παπαγαλακι να πεις οτι με τοσο ευνοϊκη διαιτησια δεν καταφερα να κερδισω!και απλα προσπαθω να σου αποδειξω οτι δεν ειχα ευνοϊκη διαιτησια οπως το χαρακτηριζεις!δες προηγουμενα posts Μου και αν βρεις κατι σε αναφορα για διαιτησια,οτι μας εσφαξε ο διαιτητης και παρομοιες φρασεις ευχαριστως να το συζητησουμε

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

για ριξε μια ματια εδω δεκατα του δευτερολεπτου πριν ακουμπησει την μπαλα ο λουα λουα βλεπες αλλον παιχτη μεσα στην περιοχη ή οχι?

post-145273-129063065999_thumb.jpg

Δημοσ.
εφοσον λοιπον παγωνεις την εικονα για να μας δειξεις οτι ο ταραβουτας οπως τον αναφερεις πεφτει εξω απο την περιοχη παγωσε και την εικονα τη στιγμη που εκτελει ο λουα λουα το πεναλντι για να δουμε αν μονο ο τοροσιδης κινειται προς το τερμα ή και ο ρομανο του εργοτελη!

επισης να σου πω οτι εγω δεν κλαφτηκα με την διαιτησια!εχω τα δικα μου χαλια!εσυ ετρεξες σαν παπαγαλακι να πεις οτι με τοσο ευνοϊκη διαιτησια δεν καταφερα να κερδισω!και απλα προσπαθω να σου αποδειξω οτι δεν ειχα ευνοϊκη διαιτησια οπως το χαρακτηριζεις!δες προηγουμενα posts Μου και αν βρεις κατι σε αναφορα για διαιτησια,οτι μας εσφαξε ο διαιτητης και παρομοιες φρασεις ευχαριστως να το συζητησουμε

Δεν αναφερόμουν προσωπικά σε σένα ότι κλαίγεσαι για την διαιτησία. Με άλλους έχω προηγούμενα εδώ μέσα . :lol: :devil:

Όσο γιαυτό που ζήτησες, ιδού πως αποκτάει πλεονέκτημα ο Τοροσίδης:

f_koiax70bs7km_57f6f48.jpg

Δημοσ.
Βάλε τους κανονισμούς του κανονικού ποδοσφαίρου και όχι του ποδοσφαίρου σάλας να το συζητήσουμε :lol:

Όσο για το πέναλτι είναι σαφώς έξω για όλες τις ομάδες του κόσμου, εκτός ίσως από τον Ολυμπιακό:

f_la7t957c4aim_cb23ceb.jpg

Ωραίο το κόλπο με τα gifάκια, αλλά θα πρέπει να πιάσεις τη φάση που υπάρχει επαφή, για να δούμε που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή ο Τοροσίδης.

Και ψιτ, που 'σαι, quizάκι. Φόρα γυαλιά και κοίτα καλά τη photo.

Πόσοι παίχτες βρίσκονται στη μεγάλη περιοχή?

toro2.jpg

Δημοσ.
Όσο γιαυτό που ζήτησες, ιδού πως αποκτάει πλεονέκτημα ο Τοροσίδης

με γελουν τα ματια μου ή βλεπω δυο παιχτες μεσα στην περιοχη πριν εκτελεστει το πεναλντι?

Δημοσ.

Χαχα, ρε, πλάκα μου κάνετε?

Ο ένας μου βάζει φωτό την στιγμή που πατάει για να σουτάρει και απλώς έχει γύρει μπροστά ο παίκτης και ο άλλος βάζει την ίδια φωτό με μένα, που είναι ακριβώς μετά την εκτέλεση και ο τοροσίδης είναι 1.5 μέτρο μπροστά.

Για να με πείσετε γιατί, πως το γκολ που βάλατε δεν είναι πολύ άκυρο αλλά λίγο? :lol::lol::lol:

ΥΓ. Τουλάχιστον βλέπω πως σας έπεισα για τον κανονισμό :lol::lol:

Δημοσ.

Ο ένας μου βάζει φωτό την στιγμή που πατάει για να σουτάρει και απλώς έχει γύρει μπροστά ο παίκτης και ο άλλος βάζει την ίδια φωτό με μένα, που είναι ακριβώς μετά την εκτέλεση και ο τοροσίδης είναι 1.5 μέτρο μπροστά.

Για να με πείσετε γιατί, πως το γκολ που βάλατε δεν είναι πολύ άκυρο αλλά λίγο? :lol::lol::lol:

Έχει γείρει μπροστά ο παίχτης? :lol::lol::lol:

Δεν παίζεσαι. Άντε, καληνύχτα. Και όταν βρεις εκείνο το link με τις αλλαγές στον κανονισμό, τον ποστάρεις. Εδώ είμαστε, δεν χανόμαστε. :devil:

Δημοσ.

ο παιχτης εχει γειρει με το ποδι μεσα στην περιοχη!μαλιστα!

περιμενω τον κανονισμο που λεει οτι οταν ενας αντιπαλος παιχτης και ενας συμπαιχτης εχουν κινηθει προς το τερμα λιγο πριν εκτελεστει το πεναλντι οτι δινεται εμμεσο υπερ της αμυνομενης ομαδας!;)

Δημοσ.

Έμμεσο δίνεται όταν μπει παίκτης της ομάδας που βαράει το πέναλτι, όπως σε αυτή την φάση. Αν μπούνε και από τις δύο ομάδες είναι επανάληψη. Σε καμία περίπτωση δεν εξελίσσεται η φάση και μετράει γκολ κανονικά όπως εδώ.

Και για να καταλάβετε τι νοείται σαν "infringement" σε τέτοιες περιπτώσεις, δείτε τα κυκλάκια στο παρακάτω pdf της fifa :

http://www.fifa.com/mm/document/afdeveloping/refereeing/law_14_the_penalty_kick_en_47369.pdf

Δημοσ.
Έμμεσο δίνεται όταν μπει παίκτης της ομάδας που βαράει το πέναλτι, όπως σε αυτή την φάση. Αν μπούνε και από τις δύο ομάδες είναι επανάληψη. Σε καμία περίπτωση δεν εξελίσσεται η φάση και μετράει γκολ κανονικά όπως εδώ.

Και για να καταλάβετε τι νοείται σαν "infringement" σε τέτοιες περιπτώσεις, δείτε τα κυκλάκια στο παρακάτω pdf της fifa :

http://www.fifa.com/mm/document/afdeveloping/refereeing/law_14_the_penalty_kick_en_47369.pdf

Από την στιγμή που χάνεται το πέναλτι και παίρνει πλεονέκτημα ο Τοροσίδης πρέπει να δωθεί έμμεσο για τον Εργοτέλη και όχι να γίνει επανάληψη

εγω λεω πως επρεπε να δοθει επαναληψη!εσυ παρολο που βλεπεις τις εικονες επιμενεις οτι πρεπει να δοθει εμμεσο υπερ του εργοτελη?

τελικα τι ισχυει?μας ευνοησε η διαιτησια οπως λες και κατοχυρωσε γκολ υπερ του ολυμπιακου ενω συμφωνα με την αποψη σου επρεπε να δοθει εμμεσο υπερ του εργοτελη ή μας ευνοησε ετσι και ετσι και επρεπε να δωσει επαναληψη?

Γιατι η μια αποψη απο την αλλη απεχει ετη φωτος!

Δημοσ.

Δες το pdf που πόσταρα και θα καταλάβεις. Την στιγμή που ο Λούα χτυπάει το πέναλτυ ο Τοροσίδης είναι 1.5 μέτρο μέσα και ο παίκτης του Εργοτέλη απλά έχει γείρει μπροστά. Για μένα η σωστή απόφαση θα ήταν έμμεσο.

Αν για σένα αυτό σημαίνει πως έχουν μπει παίκτες και των δύο ομάδων και πως πρέπει να γίνει επανάληψη, τι να σου πω, πάσο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το γκολ είναι άκυρο.

Δημοσ.
Δες το pdf που πόσταρα και θα καταλάβεις. Την στιγμή που ο Λούα χτυπάει το πέναλτυ ο Τοροσίδης είναι 1.5 μέτρο μέσα και ο παίκτης του Εργοτέλη απλά έχει γείρει μπροστά. Για μένα η σωστή απόφαση θα ήταν έμμεσο.

Αν για σένα αυτό σημαίνει πως έχουν μπει παίκτες και των δύο ομάδων και πως πρέπει να γίνει επανάληψη, τι να σου πω, πάσο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το γκολ είναι άκυρο.

ανθρωπε μου ο παιχτης του εργοτελη εχει γειρει μπροστα οταν το ποδι του ειναι ολοκληρο μεσα στην περιοχη και ξεκιναει κινηση προς το τερμα πριν εκτελεστει το πεναλντι?επισης οπως μας λες ακυρο το γκολ υπαρχει χαωτικη διαφορα μεταξυ εμμεσου για τον εργοτελη και επαναληψη της εκτελεσης!καμια μα καμια σχεση!

αν εσενα αυριο στην τουμπα αντι να σου δωσουν πεναλντι δωσουν εμμεσο υπερ του παοκ μην βγεις και παραπονεθεις,σιγα την διαφορα!τι επανεκτελεση του πεναλντι για εσενα τι εμμεσο για τον παοκ!τον ιδιο και το αυτο!

Δημοσ.

Αν το πάμε μς απόλυτη αυστηρότητα, τότε και οι δύο παίχτες είναι στην περιοχή. ΩΣΤΟΣΟ, σχεδόν σε όλα τα πέναλτι οι παίκτες ξεκινούν να μπαίνουν στην περιοχή την ώρα που έχει "οπλίσει" ο ποδοσφαιριστής που χτυπάει το πέναλτι. Στην περίπτωση του Τοροσίδη, αυτός έχει φύγει ΠΑΡΑ πολύ νωρίς και έχει αποκτήσει αρκετά μεγάλο πλεονέκτημα σε σύγκριση με τον παίκτη του Εργοτέλη που μόλις έχει πατήσει το ένα του πόδι την περιοχή. (ουσιαστικά την στιγμή που θα γινόταν το σούτ, ο παίκτης θα ήταν ολόκληρος μέσα στην περιοχή).

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που όλοι συμφωνούμε ότι υπάρχουν 2 πάιχτες μέσα στην περιοχή και ένας προσπαθεί να μας βγάλει τρελούς και τυφλούς, επικαλούμενος μάλιστα τους κανονισμούς, η συζήτηση γίνεται για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε τρελοί...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...