Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα!θα ηθελα να δηλωσω και εγω τις αποψεις μου!

καταρχην ο ολυμπιακος με τα τοσα πρωταθληματα τα τελευταια χρονια δεν εχει κερδισει το σεβασμο της φιλαθλης γνωμης οπως αναφερει ενας φιλος πιο πανω για εναν απλουστατο λογο!γιατι δυστυχως παρουσιαζεται στο ευρυ κοινο πως φυλλαδες του στυλ πρωταθλητης και εκπομπες του στυλ τσουκαλας εκφραζουν ολους τους οπαδους του ολυμπιακου!ναι ειμαι ολυμπιακος αλλα οταν πηρεμε το πρωταθλημα με την υποθεση Βαλνερ οι περισσοτεροι απο εμας δεν το χαρηκαμε!και ναι τα πρωτα πρωταθληματα θεωρω οτι τα κατακτησαμε παιζοντας "μπαλα" και στο παρασκηνιο!αληθεια ομως ας μου απαντησει καποιος με καθε ειλικρινεια!η αεκ στα τελη της δεκαετιας του 80 και αρχες του 90 δεν επαιρνε πρωταθληματα παιζοντας και στο παρασκηνιο?ο παναθηναικος επι εποχης βαρδινογιαννη(για τον καπετανιο μιλαω οχι για τον τζιγκερ) δεν επαιζε και στο παρασκηνιο?το να υπαρχουν κατηγοριες του στυλ ο ολυμπιακος κατεστρεψε το ελληνικο πρωταθλημα νομιζω πως δεν ευσταθουν!γιατι ολο αυτο το παρασκηνιακο παντοτε υπηρχε!(για το αν πρεπει να υπαρχει παρασκηνιο ή οχι νομιζω καθε νοημων ανθρωπος ξερει την απαντηση,μακαρι ολες οι ομαδες να διεκδικουσαν τιτλους επι ισοις οροις!)

απο εκει και περα να αναφερθω λιγο στην ομαδα μου!εχει περασει στην φιλαθλη κοινη γνωμη οτι ο κοκκαλης ειναι ο μεγαλος σωτηρας,μετα απο αυτον το χαος και αναλογες καταστροφολογικες αποψεις και για αυτο ευθυνονται συγκεκριμενα εντυπα και εκπομπες!ειλικρινα ομως παρα μα παρα πολλοι απο εμας εδω και αρκετα χρονια λεμε και γκρινιαζουμε οτι αυτος ο ανθρωπος δεν εχει επιτρεψει στην ομαδα να εχει μια συνεχη ανοδικη πορεια!αντιθετως απο τις αρχες του 2000 η ομαδα παραμενει σε ενα σταθερο επιπεδο ενω τα δυο τελευταια χρονια η ομαδα εχει πτωτικη πορεια!ολοι εμεις ονειρευομαστε την ομαδα μας να λειτουργει στα προτυπα της πορτο ή της λυων!και κυριως της πορτο(ομαδας που δεν συμμετεχει και στο πιο ανταγωνιστικο πρωταθλημα στο κοσμο αλλα με οργανωμενη διοικηση,αψογη οργανωση στο ποδοσφαιρικο της τμημα και με συνεχεις παρουσιες τουλαχιστον στους 16 του champions league)!και πιστεψτε με ο ολυμπιακος ειχε αυτη τη δυνατοτητα με τα τεραστια εσοδα απο χορηγιες,εισιτηρια,τηλεοπτικα και τελος απο την συνεχη παρουσια του στη φαση των ομιλων του champions league!απλα ο συγκεκριμενος ανθρωπος τον μονο που τον ενδιαφερει ειναι καθε μαιο να λεει το χοχοχοχοχοχο και το αντε γεια!ως εκει φτανουν οι προσδοκιες του για την ομαδα της οποιας δηλωνει και οπαδος!απλα οι συγκεκριμενες αποψεις που εκφραζω εκφραζουν και χιλιαδες αλλους οπαδους της ομαδος μου ομως οι συγκεκριμενες αποψεις φιμωνονται!

τελος για την αποψη που εξεφρασε ενας φιλος οτι ο παναθηναικος στο μπασκετ εχει κερδισει το σεβασμο της φιλαθλης γνωμης απλα να του πω οτι μιλαμε για ενα τελειως διαφορετικο αθλημα!πρωτον ο παναθηναικος κερδισε το σεβασμο λογω των ευρωπαικων του διακρισεων και οχι λογω του οτι παιρνει τα εγχωρια πρωταθληματα!δευτερον οποιαδηποτε ομαδα στο μπασκετ με σωστη διοικηση υψηλο budget και σωστο προπονητη μπορει να κατακτησει ευρωπαικο τιτλο!βλεπε παναθηναικος με ομπραντοβιτς και αφοι γιαννακοπουλοι,τσσκα με μεσινα,ρεαλ φετος με μεσινα!(και οποιος βιαστει να πει για την ομαδα μου θα σας πω οτι διοικηση υπαρχει,budget Υπαρχει αλλα προπονητης δεν υπαρχει)!!και γενικοτερα μιλαμε για ενα αθλημα οπου ο ισχυρος παντοτε κερδιζει(για παραδειγμα παναθηναικος-ολυμπια λαρισας ξερουμε ηδη τον νικητη απλα περιμενουμε το τελικο αποτελεσμα,ολυμπιακος-περιστερι μια απο τα ιδια και παει λεγοντας)!αντιθετως στο ποδοσφαιρο ο παναθηναικος αποκλειστικε περυσι απο πανσερραϊκο οπως και φετος ο ολυμπιακος,η αεκ καποτε απο ποσειδωνα μηχανιωνας και με αποκορυφωμα οτι η ελλαδα πηρε το euro!πραγμα που στο μπασκετ αυτο δεν προκειται να συμβει ποτε!σκεφτειτε για παραδειγμα την ομαδα του περιστεριου να την αναλαβει ενας ελληνας με οικονομικη επιφανεια,να ριχνει λεφτα να παρει για coach τον ομπραντοβιτς ή τον μεσινα και πειτε μου σε λιγα χρονια αν αυτη η ομαδα δεν θα διεκδικει ευρωπαικο τιτλο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με το καλημέρα άρχισαν τα όργανα :lol:

Βήματα Σπανούλη δε δόθηκαν, αντιαθλητικό καθαρό του Μπατίστ τπτ :lol:

Για να δούμε, είναι νωρίς ακόμα :P

Δημοσ.
Με το καλημέρα άρχισαν τα όργανα :lol:

Βήματα Σπανούλη δε δόθηκαν, αντιαθλητικό καθαρό του Μπατίστ τπτ :lol:

Για να δούμε, είναι νωρίς ακόμα :P

Αντιαθλητικό πάνω στον Τσίλντρες που πάει να καρφώσει και μεταφορά Διαμαντίδη στη τελευταία φάση της Α περιόδου.

Όλα ρόδινα στο μπάσκετ, πανάξια χωρίς διαιτησία η ευρωμπανάθα.

Δημοσ.

Σωστά, υπάρχει μπρος πίσω.

Οι βολές είναι 12-1 γιατί έχεις κάνει 2 τρανταχτά αντιαθλητικά και έχουμε 5 επιθετικά ριμπάουντ, εκτός κι αν αμφισβητείς τα φάουλ που έχουν γίνει, να το συζητήσουμε. Το 12-1 από μόνο του δε λέει τπτ.

Δημοσ.

Δεν εχω κανει 2 αντιαθλητικα διοτι το φαουλ στο σχορτσιανιτη γινεται χαμηλα..Αλλου οτι αλλου κοιταοζυν και αλλου βλεπουν..Ξαναδες την φαση. Το φαουλ γινεται στα χερια του μολις παιρνει την μπαλα. Για το μετά εχεις δικιο.

Δημοσ.

Ναι, ήταν μπρος πίσω αλλά δε κέρδισε τίποτα ο Ολυμπιακός απο αυτό, επίσης και σε άλλη 1 φάση κάναμε φάουλ και δεν το έδωσε, δε θυμάμαι ακριβώς τι όμως.

Στον Σόφο είναι καθαρό αντιαθλητικό, αγκαλίτσες ο Μπατίστ, ώμους, πλάτες, τραβάει ότι μπορεί, μόνο στη μπάλα δε πάει.

Ερωδιέ, ποιο ήταν το 2ο αντι-αθλητικό; Στο κάρφωμα του Τσίλντρες που πάει να κόψει ο Διαμαντίδης; Δεν είδα κάτι εκεί, που ακριβώς λες;

Επίσης ο Πέκοβιτς δείχνει να αγνοεί την βαρύτητα σε κάποιες φάσεις, αφού ρίχνει όλο το βάρος του στον Σόφο μπας και τον σταματήσει, αλλά φαόυλ ΔΕΝ :lol:

Δημοσ.

Αν είναι αντιαθλητικο του Διαμαντιδη τοτε θα πρεπει να ειναι οσων πηγαινουν για καρφωμα..Δεν ειναι οτι παει για τον παικτη παει να τον κοψει στον αερα και τον βρισκει. Νταξει εγω ετσι το βλεπω.(με τα πρασινα γυαλια μου)

Δημοσ.

Πάει να καρφώσει ο Τσίλντρες και τον πετάει στον αέρα ο Περπέρογλου.

Και ρε Anubi, ήμαρτον ρε φίλε, ο ορισμός του αντιαθλητικού είναι αυτός. Τι χαμηλά και μλκιες, τον αγκαλιάζει χωρίς καμία πρόθεση να πάει στη μπάλα.

Δημοσ.

Δίκιο είχε ο νικολακόπουλος που κλαιγοταν όλη τη βδομαδα.

Πέναλτυ υπερ του γαυρου σε σπρώξιμο μακριά από τη μπάλα (πριν βέβαια δε δίνει αντίστοιχο τράβηγμα του λεονάρντο), το χάνει ο λουα-λουα και ο Τοροσιδης που είχε μπει 2 μέτρα μέσα στη περιοχη το βαζει.

Σφαγή του γαύρου λεμε.

Δημοσ.
Αν είναι αντιαθλητικο του Διαμαντιδη τοτε θα πρεπει να ειναι οσων πηγαινουν για καρφωμα..Δεν ειναι οτι παει για τον παικτη παει να τον κοψει στον αερα και τον βρισκει. Νταξει εγω ετσι το βλεπω.(με τα πρασινα γυαλια μου)

ρε φιλε αυτο που κανει ο διαμαντιδης στο καρφωμα ετσι και πετυχει μεση τον αφηνεις αναπηρο τον αλλον!με τον ωμο ορμαει!

Δημοσ.
Δίκιο είχε ο νικολακόπουλος που κλαιγοταν όλη τη βδομαδα.

Πέναλτυ υπερ του γαυρου σε σπρώξιμο μακριά από τη μπάλα (πριν βέβαια δε δίνει αντίστοιχο τράβηγμα του λεονάρντο), το χάνει ο λουα-λουα και ο Τοροσιδης που είχε μπει 2 μέτρα μέσα στη περιοχη το βαζει.

Σφαγή του γαύρου λεμε.

Το πέναλτι έπρεπε να επαναληφθει, έχει μπει και ο Ρομάνο μέσα. Μη μας τα λες μισά, χάριν εντυπώσεων. Το πέναλτι είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ.

Δημοσ.

Φάουλ πάνω στη προσπάθεια για σουτ του Μπορούση από τον Νίκολας και ΔΕ ΔΙΝΕΙ βολές :lol:

Φάουλ του Σπανούλη στην άμυνα στον Τεόντοσιτς, τπτ πάλι.

Μπα, θυμήθηκαν να δώσουν φάουλ 3ο στον Πέκοβιτς επιτέλους :P

Δημοσ.

Εξαιρετικη διαιτησια στον τελικο. Μπραβο στους διαιτητες, δεν θυμαμαι να χω ξαναδει τοσο ακριβοδικαιο μοιρασμα του παιχνιδιου.

Δημοσ.
Εξαιρετικη διαιτησια στον τελικο. Μπραβο στους διαιτητες, δεν θυμαμαι να χω ξαναδει τοσο ακριβοδικαιο μοιρασμα του παιχνιδιου.

Ρε μαλακα σορρυ, :-):-):-)

Ξερω οτι εσυ δεν εγραψες για διατησια αλλα επι 2 σελιδες ολοι οι Ολυμπιακοι λενε οτι τους σφαζει.

Μολις κερδισατε δεν εχει γραψει κανεις και ενας Ολυμπιακος-εσυ-λεει "Δικαιη η διαιτησια":-):-)

Ξερω οτι εχεις καλο σκοπο αλλα ειναι πολυ αστειο ρε μαν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...