johnnyestia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ βλέπω 1 σκηνή από κλασσική παραδοσιακή τσόντα, δε ξέρω τι λέτε εσείς Δώσε λινκ το βίντεο να δούμε μόνοι μας τι γίνεται την στιγμή ακριβώς που φεύγει η μπάλα, γιατί στην εικόνα σου έχει ήδη φύγει λίγο. Πάντως, τι ψάχνεις, ανύπαρκτοι ήσασταν εκείνο το βράδυ, τυχεροί που αρπάξατε μόνο 2. Ρε, δεν ψάχνω τίποτα για εκείνο το βράδυ. Τότε λέγαμε (για παρηγοριά αλήθεια) πως γελάει καλύτερα αυτός που σηκώνει την κούπα. Έχουμε και το ματσάκι μέσα στο ΟΑΚΑ... Την φωτό την έβαλα μόνο και μόνο για να μου πούνε άποψη ο κιριλεμαν και ο φουφούτιος, αλλά φευ.
EKTELESTES Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό σου λέω, βάλε το βίντεο 1 κλικ πιο πίσω και πάρε φώτο να το δούμε, να είναι η μπάλα ακριβώς τη στιγμή που φεύγει από το κεφάλι του Μέλμπεργκ δηλαδή. Η δώσε κανένα λινκ να το δούμε και οι άλλοι. Πάντως, ακόμα και από αυτήν την φώτο παρατηρώ ότι ο επόπτης είναι λίγο πιο μπροστά από τους παίχτες, δε τους βλέπει στην ευθεία... οπότε ακόμα κι αν ήταν offside, δε θα μπορούσε να το δει. --------------------------------------------------- Εγώ φέτος πάντως, τη καλύτερη μπάλα την είδα από τον Άρη όταν φάγαμε μόνο 1. Πίεζαν παντού, τρεξίματα, πάσες, κακό αλλά ήταν τόσο χασογκόληδες που έπρεπε να βγάλουμε τα μάτια μας για να φάμε έστω και 1 εν τέλει. Υ.Γ. Την υπογραφή μου στην αφιερώνω, με έκανες να λιώσω ειλικρινά. Αν σε ενοχλεί πες μου να την βγάλω πάντως. Μου θύμισες δημοσιογράφο "μάστερ" του αθλήματος να κάνει δηλώσεις.
johnnyestia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό σου λέω, βάλε το βίντεο 1 κλικ πιο πίσω και πάρε φώτο να το δούμε, να είναι η μπάλα ακριβώς τη στιγμή που φεύγει από το κεφάλι του Μέλμπεργκ δηλαδή. Η δώσε κανένα λινκ να το δούμε και οι άλλοι. Πάντως, ακόμα και από αυτήν την φώτο παρατηρώ ότι ο επόπτης είναι λίγο πιο μπροστά από τους παίχτες, δε τους βλέπει στην ευθεία... οπότε ακόμα κι αν ήταν offside, δε θα μπορούσε να το δει. --------------------------------------------------- Εγώ φέτος πάντως, τη καλύτερη μπάλα την είδα από τον Άρη όταν φάγαμε μόνο 1. Πίεζαν παντού, τρεξίματα, πάσες, κακό αλλά ήταν τόσο χασογκόληδες που έπρεπε να βγάλουμε τα μάτια μας για να φάμε έστω και 1 εν τέλει. Υ.Γ. Την υπογραφή μου στην αφιερώνω, με έκανες να λιώσω ειλικρινά. Αν σε ενοχλεί πες μου να την βγάλω πάντως. Μου θύμισες δημοσιογράφο "μάστερ" του αθλήματος να κάνει δηλώσεις. Τι να ενοχλήσει Θα σε παρακαλούσα μόνο να κάνεις update την διαφορά μετά από κάθε αγωνιστική. +6, +9, +15 κοκ.
Erwdios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μα και ο παίχτης του Ολυμπιακού εξέχει καθαρά. Όχι; Εντάξει, εγώ καταλαβαίνω, οι βάζελοι έχουν ένα τσούξιμο 13 ετών και προσπαθούν φέτος να ρεφάρουν με την καζούρα τους 13 χρόνια χαβαλέ από τους Ολυμπιακούς, αλλά η δική σου μόνιμη εμμονή με τον Ολυμπιακό αγγίζει τα όρια της εμπάθειας. Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ βγήκες και απόρησες με τη διαιτησία που είχε το παιχνίδι. Λές και πέρυσι δηλαδή που έχασε 2 φορές ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, έχασε λόγω διαιτησίας ε? Τι να πω, μερικές φορές, πραγματικά απορώ με το κόμπλεξ που έχει η κάθε ομαδούλα με τον Ολυμπιακό. Λες και φταίει ο Ολυμπιακός που η Λάρισα συνεχίζει με προπονητή τον Ουζουνίδη ή αδικήθηκε μέχρι τώρα η Λάρισα σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αντί να λέει και ευχαριστώ που τη βγάλαμε Ευρώπη πέρυσι, ζητάει κ τα ρέστα... Α και επειδή τόσα χρόνια το ακούω και μου γαργαλάει τα αυτιά, ο Πιλάβιος δεν είναι πρόεδρος της ΕΠΟ, πρώην διοικητικό στέλεχος του βάζελου? Ο Πατέρας δεν είναι πρόεδρος της superleague και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ? Ποιός είπαμε ελέγχει τη διαιτησία και το παρασκήνιο? Ο Γκαγκάτσης υπήρξε ποτέ στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός? Και κάτι για το τέλος, όταν λέγαμε πέρυσι ότι δεν θέλετε 50-50, αλλά να ελέγχετε τη διαιτησία, γιατί σαν ομάδα όπου σας πετυχαίνει ο Ολυμπιακός σας γονατίζει με τεσσάρες κλπ, χτυπιόσασταν. Συνεχίστε την παρένθεση, ξαναέχει η δεκαετία γυρίσματα. Και όπως είχε πει και ο foufoutios, έχουμε ακόμα 11 χρόνια μπροστά μας να μιλάμε για διαιτησία μέχρι να ρεφάρουμε αν και δεν θα χρειαστεί. Και όπως λέγατε και όλοι οι βάζελοι, οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στην Ευρώπη, εκεί που ο ΠΑΟ αποκλείστηκε από κάποια Ατλέτικο και πήγε να παίζει στα UEFA τις μεγάλες Πέμπτες στον ΑΝΤ1.
johnnyestia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Ερωδιέ, άσε τις υπεκφυγές και πες ξεκάθαρα. Νιώθεις ο,τι φέτος σε σφάζει η διαιτησία? ναι ή όχι?
kirileman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Θα σου απαντήσω εγώ: Εσυ νιώθεις ότι το πρωτάθλημα έγινε ξαφνικά καθαρό και δίκαιο; end of discussion Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Erwdios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Ερωδιέ, άσε τις υπεκφυγές και πες ξεκάθαρα. Νιώθεις ο,τι φέτος σε σφάζει η διαιτησία? ναι ή όχι? Όταν η ομάδα μου δεν μπορεί να κερδίσει τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη, η διατησία περνάει σε δεύτερη μοίρα. Σημαίνει αυτομάτως ότι δεν είναι στραβός ο γυαλός, αλλά εμείς στραβά αρμενίζουμε. Αν το παρατήρησες, δεν έχω βγάλει κιχ για διαιτησία, γιατί θεωρώ ότι οι λάθος επιλογές προπονητών και το ελλιπέστατο ρόστερ έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση. Αυτό λέγεται αυτοκριτική, κάτι το οποίο οι βάζελοι (με ελάχιστες εξαιρέσεις) δεν κάνατε ποτέ 13 χρόνια τώρα. Και για να τελειώνουμε με υπεκφυγές και άλλες γραφικότητες που πας να μου φορτώσεις, θεωρώ ότι αν είχα κάνει 2-3 σωστές μεταγραφές και είχα έναν σοβαρό και σταθερό προπονητή, θα είχα αντιπαρέλθει τα φαλτσοσφυρίγματα και θα είχα βγει κι από πάνω. Μέχρις εδώ όμως. Δεν θα ανεχτώ κανέναν να παίζει με τη νοημοσύνη μου, αναπαράγοντας ανακοινώσεις του βαζελιονιόνιου (ο Χατζηχρήστος δεν είχε γράψει ότι ο Τσακίρης είχε διαρκείας στον ΠΑΟ?) για να βγει στο τέλος πρωταθλητής και να το παίξει και αδικημένος, ότι τοπήρε και με κόντρα διαιτησία και άλλες τέτοιες φανφάρες, για να το παίξει λεβέντης. Εγώ σου απάντησα, σειρά σου τώρα: Ελέγχεται η ΕΠΟ από τον ΠΑΟ, ναι ή ου?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μανώλη με λένε, δε με λένε ΑΕΛ. Η επιλογή της ομάδας του κάθε ανθρώπου δεν έχει καμία σχέση (συνήθως) με τον χαρακτήρα του. Πόσο μάλλον όταν στηρίζει το αυτονόητο. Δηλαδή την τοπική ομάδα. Καλό είναι όταν μιλάς με άλλους ανθρώπους, να μιλάς μαζί τους σαν ανθρώπους. Όχι σαν Ολυμπιακούς, Παναθηναϊκούς και ΑΕΛινούς. Γιατί αυτό το γκρουπάρισμα είναι ότι πιο τυχαίο. Να ομαδοποιήσεις τους ανθρώπους με βάση τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, ναι, έχει ένα νόημα. Αλλά με βάση το ποια ομάδα υποστηρίζουν, είναι εντελώς κουτό. Όταν η ΑΕΛ ανέβηκε στην Superleague, είμαι πεπεισμένος ότι σπρώχτηκε από τη διαιτησία στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Και πάλι βγαίνω και το λέω. Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι ότι ίσως ο τρόπος που τακτοποιείς τις σκέψεις σου ("α, αυτός τα λέει γιατί είναι ΠΑΟ, ο άλλος γιατί είναι αντιολυμπιακός, ο τρίτος γιατί είναι Λάρισα" κτλ) δεν είναι και ο καλύτερος δυνατός. Ίσως η αλήθεια να είναι άλλη από αυτή που έχεις στο κεφάλι σου και να μην έχουν όλοι οι υπόλοιποι παραισθήσεις.
johnnyestia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Θα σου απαντήσω εγώ: Εσυ νιώθεις ότι το πρωτάθλημα έγινε ξαφνικά καθαρό και δίκαιο; end of discussion Σε σχέση με πέρυσι είναι η μέρα με την νύχτα. Όταν η ομάδα μου δεν μπορεί να κερδίσει τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη, η διατησία περνάει σε δεύτερη μοίρα. Σημαίνει αυτομάτως ότι δεν είναι στραβός ο γυαλός, αλλά εμείς στραβά αρμενίζουμε. Αν το παρατήρησες, δεν έχω βγάλει κιχ για διαιτησία, γιατί θεωρώ ότι οι λάθος επιλογές προπονητών και το ελλιπέστατο ρόστερ έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση. Αυτό λέγεται αυτοκριτική, κάτι το οποίο οι βάζελοι (με ελάχιστες εξαιρέσεις) δεν κάνατε ποτέ 13 χρόνια τώρα.Και για να τελειώνουμε με υπεκφυγές και άλλες γραφικότητες που πας να μου φορτώσεις, θεωρώ ότι αν είχα κάνει 2-3 σωστές μεταγραφές και είχα έναν σοβαρό και σταθερό προπονητή, θα είχα αντιπαρέλθει τα φαλτσοσφυρίγματα και θα είχα βγει κι από πάνω. Μέχρις εδώ όμως. Δεν θα ανεχτώ κανέναν να παίζει με τη νοημοσύνη μου, αναπαράγοντας ανακοινώσεις του βαζελιονιόνιου (ο Χατζηχρήστος δεν είχε γράψει ότι ο Τσακίρης είχε διαρκείας στον ΠΑΟ?) για να βγει στο τέλος πρωταθλητής και να το παίξει και αδικημένος, ότι τοπήρε και με κόντρα διαιτησία και άλλες τέτοιες φανφάρες, για να το παίξει λεβέντης. Εγώ σου απάντησα, σειρά σου τώρα: Ελέγχεται η ΕΠΟ από τον ΠΑΟ, ναι ή ου? 1) Αναφέρθηκες στο περσινό παιγνίδι στο Καυτατζόγλειο με τον Ηρακλή. Σε ένα παιγνίδι-κλοπή που ήταν φωτογραφία του περυσινού διαιτητικού αίσχους. Σου θυμίζω πως σε εκείνο το παιγνίδι μας ακύρωσαν καθαρό γκολ του Μάντζιου και επίσης δεν έδωσαν πεντακάθαρο πέναλτυ σε διώξιμο με χέρια. 2) 40.000 Παναθηναϊκοί έκαναν συλλαλητήριο για να βρεθεί άκρη στο θέμα της διοίκησης. Αν αυτό δεν είναι αυτοκριτική, τότε τι είναι? Φυσικά όμως άλλο η αυτοκριτική και άλλο η καταγγελία των κλοπών. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. 3) Λες δεν έχεις βγάλει κιχ για την διαιτησία και πιο κάτω λες αν είχες 2-3 παίκτες και προπονητή θα είχες αντιπαρέλθει στα φαλτσοσφυρίγματα. Πέρα από την κωλοτούμπα, μου δίνεις να καταλάβω πως νιώθεις αδικημένος για φέτος, οπότε μόνο να γελάσω μπορώ. 4) Δεν είδα κανέναν να αναπαράγει τις δηλώσεις του νιώνιου εδώ μέσα, εγώ έγραψα για αυτές τις φάσεις μια μέρα πριν την ανακοίνωση. Σου θυμίζω όμως πως όταν είχε βγάλει ανακοίνωση για το παιγνίδι στο ΟΑΚΑ, την είχατε κάνει σημαία και ψάχναμε μια βδομάδα αν ήταν μοντάζ η λήψη της Νόβα. Τότε δεν ήταν και τόσο βάζελος ο Τσακίρης ε? 5) Πες μου σε ποιο παράλληλο σύμπαν διάβασες να γράφει κάποιος ότι το παίρνουμε με κόντρα διαιτησία. Γράφουμε ο,τι γράφουμε γιατί έχετε πιστέψει πως σας κυνηγάνε κιόλας οι διαιτητές. Λογικό μου φαίνεται όταν σας σφυράγανε όπως σας σφυράγανε τόσα χρόνια. 6) Ναι, ο ΠΑΟ ίσως να έχει περισσότερα ερείσματα φέτος σε ΕΠΟ/ΚΕΔ. Το μοναδικό όμως που με κάνει να το πιστεύω αυτό είναι πως πλέον δεν κάνει ο γαύρος ότι θέλει. Εγώ πέρυσι σου είχα παραθέσει βιντεάκια για τις σφαγές τις δικές μας και τα σπρωξίματα τα δικά σας, τα οποία φυσικά δεν σχολίασες καν γιατί έτσι σε βόλευε. Αν θες να στηρίξεις την άποψη περί "φαλτσοσφυριγμάτων" όπως λες, σε προκαλώ να κάνεις κάτι ανάλογο να δούμε ποιος έχει ευνοηθεί και πού και άσε τις αερολογίες.
Erwdios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 1) Αναφέρθηκες στο περσινό παιγνίδι στο Καυτατζόγλειο με τον Ηρακλή. Σε ένα παιγνίδι-κλοπή που ήταν φωτογραφία του περυσινού διαιτητικού αίσχους. Σου θυμίζω πως σε εκείνο το παιγνίδι μας ακύρωσαν καθαρό γκολ του Μάντζιου και επίσης δεν έδωσαν πεντακάθαρο πέναλτυ σε διώξιμο με χέρια. Δεν αναφέρθηκα πουθενά αλλού πέρα απο τον Ολυμπιακό. Εσύ αναφέρεσαι παραπάνω και μάλιστα με δάκρυα στα μάτια 2) 40.000 Παναθηναϊκοί έκαναν συλλαλητήριο για να βρεθεί άκρη στο θέμα της διοίκησης. Αν αυτό δεν είναι αυτοκριτική, τότε τι είναι? Φυσικά όμως άλλο η αυτοκριτική και άλλο η καταγγελία των κλοπών. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Γ@μώ τις αυτοκριτικές. Και τώρα πλακώνονται οι κοντοί με τους Βγενοπατέρες, υπό το άγρυπνο βλέμμα του 51% (λέγε με και Τζίγγερ) 3) Λες δεν έχεις βγάλει κιχ για την διαιτησία και πιο κάτω λες αν είχες 2-3 παίκτες και προπονητή θα είχες αντιπαρέλθει στα φαλτσοσφυρίγματα. Πέρα από την κωλοτούμπα, μου δίνεις να καταλάβω πως νιώθεις αδικημένος για φέτος, οπότε μόνο να γελάσω μπορώ. Στρέβλωση των γραφομένων μου μυρίζομαι? Αυτά σε κανένα συμφοιτητή σου στο GWF, όχι σε εμένα. Λέω ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι 2-3 φαλτσοσφυρίγματα που μάλιστα έκριναν και αποτέλεσμα, δεν τα επικαλέστηκα ποτέ για να κρύψω τη γύμνια της ομάδας μου. Με τα χάλια που είχε η ομάδα μου, ένιωθα δίκαιο το αποτέλεσμα, ακόμα κι αν είχε κριθεί από φαλτσοσφύριγμα. 4) Δεν είδα κανέναν να αναπαράγει τις δηλώσεις του νιώνιου εδώ μέσα, εγώ έγραψα για αυτές τις φάσεις μια μέρα πριν την ανακοίνωση. Σου θυμίζω όμως πως όταν είχε βγάλει ανακοίνωση για το παιγνίδι στο ΟΑΚΑ, την είχατε κάνει σημαία και ψάχναμε μια βδομάδα αν ήταν μοντάζ η λήψη της Νόβα. Τότε δεν ήταν και τόσο βάζελος ο Τσακίρης ε? Και τότε κάργα βάζελος ήταν. Όταν λες όμως ότι είχαμε κάνει σημαία, να μας αναφέρεις ονομαστικά, να αρχίσουμε το μέτρημα. Τελικά αληθεύει ότι ο Τσακίρης είχε διαρκείας του βάζελου οεο? 5) Πες μου σε ποιο παράλληλο σύμπαν διάβασες να γράφει κάποιος ότι το παίρνουμε με κόντρα διαιτησία. Γράφουμε ο,τι γράφουμε γιατί έχετε πιστέψει πως σας κυνηγάνε κιόλας οι διαιτητές. Λογικό μου φαίνεται όταν σας σφυράγανε όπως σας σφυράγανε τόσα χρόνια. Στο παράλληλο σύμπαν που γράφει ότι ο βάζελος άρπαξε 2 μπαλάκια στο Καραϊσκάκη επειδή καταλογίστηκε offside ο Σισέ. Το πώς μας σφύραγαν φαινόταν στα μεταξύ μας με κάτι γκολ - αουτ κλπ. 6) Ναι, ο ΠΑΟ ίσως να έχει περισσότερα ερείσματα φέτος σε ΕΠΟ/ΚΕΔ. Το μοναδικό όμως που με κάνει να το πιστεύω αυτό είναι πως πλέον δεν κάνει ο γαύρος ότι θέλει. Ίσως? ΙΣΩΣ? Μάλιστα, οπότε ο Κόκκαλης δεν είχε ερίσματα σε ΕΠΟ/ΚΕΔ, καθώς ούτε πρόεδρος της SL διετέλεσε, ούτε είχε βάλει υπαλληλό του ως πρόεδρο της ΕΠΟ... Εγώ πέρυσι σου είχα παραθέσει βιντεάκια για τις σφαγές τις δικές μας και τα σπρωξίματα τα δικά σας, τα οποία φυσικά δεν σχολίασες καν γιατί έτσι σε βόλευε. Αν θες να στηρίξεις την άποψη περί "φαλτσοσφυριγμάτων" όπως λες, σε προκαλώ να κάνεις κάτι ανάλογο να δούμε ποιος έχει ευνοηθεί και πού και άσε τις αερολογίες. Εγώ βάζελος δεν θα γίνω, καθήστε εσείς να γεμίζετε ταινιοθήκες, να γεμίζω εγώ τροπαιοθήκες και τα περί αερολογίας, ξέρεις εσύ που ε? Τα είπαμε παραπάνω ---------- Προσθήκη στις 01:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:31 ---------- Μανώλη με λένε, δε με λένε ΑΕΛ. Η επιλογή της ομάδας του κάθε ανθρώπου δεν έχει καμία σχέση (συνήθως) με τον χαρακτήρα του. Πόσο μάλλον όταν στηρίζει το αυτονόητο. Δηλαδή την τοπική ομάδα. Καλό είναι όταν μιλάς με άλλους ανθρώπους, να μιλάς μαζί τους σαν ανθρώπους. Όχι σαν Ολυμπιακούς, Παναθηναϊκούς και ΑΕΛινούς. Γιατί αυτό το γκρουπάρισμα είναι ότι πιο τυχαίο. Να ομαδοποιήσεις τους ανθρώπους με βάση τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, ναι, έχει ένα νόημα. Αλλά με βάση το ποια ομάδα υποστηρίζουν, είναι εντελώς κουτό. Όταν η ΑΕΛ ανέβηκε στην Superleague, είμαι πεπεισμένος ότι σπρώχτηκε από τη διαιτησία στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Και πάλι βγαίνω και το λέω. Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι ότι ίσως ο τρόπος που τακτοποιείς τις σκέψεις σου ("α, αυτός τα λέει γιατί είναι ΠΑΟ, ο άλλος γιατί είναι αντιολυμπιακός, ο τρίτος γιατί είναι Λάρισα" κτλ) δεν είναι και ο καλύτερος δυνατός. Ίσως η αλήθεια να είναι άλλη από αυτή που έχεις στο κεφάλι σου και να μην έχουν όλοι οι υπόλοιποι παραισθήσεις. Sorry που δεν σε κρίνω σα Μανώλη, αλλά δεν σε ξέρω κιόλας, οπότε αυτό είναι αδύνατο από ένα forum. Σε κρίνω σαν οπαδό της ΑΕΛ και με αυτά που γράφεις ανά καιρούς, αναγνωρίζω ένα μίσος απέναντι στον Ολυμπιακό που πολλές φορές δεν έχει βάση. Τώρα για το κεφάλι μου, κρίμα που γράφουν και άλλοι παραπάνω τα περί αντιολυμπιακών και γίναμε 2 που βλέπουμε παραισθήσεις, αλλιώς προς στιγμήν τρόμαξα, ότι τις βλέπω μόνος μου. Και για να τελειώνουμε, με τον Μανώλη δεν έχω κάτι, με τον οπαδό της AEΛ Manuel τα έχω, καθώς ακολουθεί μέθοδο μαναφουκισμού, γράφοντας κατά καιρούς πράγματα που υπάρχουν μόνο στο κεφάλι του...
tax_opari91 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Γενικά πάντως οι διαιτητές τσιγκουνεύονται τις κάρτες. Γι αυτό παίζει τόσο ξύλο σ' όλα τα ματς...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 γράφοντας κατά καιρούς πράγματα που υπάρχουν μόνο στο κεφάλι του... Το κακό είναι ότι τα γράφουν σχεδόν όλοι όσοι δεν είναι Ολυμπιακοί. Και έχω παρατηρήσει κατά καιρούς και Ολυμπιακούς να τα γράφουν. Όπως και να το κάνουμε, το να μην έχει μια ομάδα που παίρνει τόσα πρωταθλήματα κερδίσει το σεβασμό του υπόλοιπου φίλαθλου κόσμου, πάει να πει πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Κάνεις μια προσπάθεια να δικαιολογήσεις στον εαυτό σου πως "αυτά τα λένε οι ΠΑΟ", αλλά δυστυχώς τα ακούς και από άλλους και εκεί μπερδεύεσαι και αρχίζεις τα "για να δούμε... τι κακό κάναμε στους Λαρισαίους και έχουν προσωπικό πρόβλημα μαζί μας;". Ίσως πρέπει να εξετάσεις και την εκδοχή απλά η ομάδα σου να παίρνει πρωταθλήματα επειδή σπρώχνεται και προστατεύεται από τη διαιτησία συστηματικά. Αν το καταλαβαίνατε αυτό πρώτοι εσείς που υποστηρίζετε Ολυμπιακό και δεν πανηγυρίζατε κούφιους τίτλους (με αποκορύφωμα τη χρονιά που το πήρε η ΑΕΚ και σας το δώσανε στα χαρτιά και πάλι πανηγυρίζατε), τότε πολλά μπορεί να άλλαζαν. Το επιχείρημα που ακούω συνήθως (μέχρι και από τον ίδιο τον Κόκκαλη, που μιλάει λες και είναι 10 χρονών παιδάκι) είναι ότι οι άλλοι "ζηλεύουν". Το αντεπιχείρημα, είναι πως κάτι τέτοιο θα έπρεπε τότε να συνέβαινε και στο μπάσκετ με τον ΠΑΟ. Εκεί, όμως, υπάρχει σεβασμός. Εκεί γιατί δεν υπάρχει ζήλια;
Erwdios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Το αντεπιχείρημα είναι ότι όταν ο Καπετάνιος μπούκαρε εντός κ εκτός αγωνιστικών χώρων, αφού είχε βίασει το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν ενοχλούσε ιδιαίτερα, καθώς η ευρωμπανάθα είχε φτάσει στους 4 τότε. Κοινώς, ο έλληνας νταβατζής που πρώτευσε στη eurovision. Sent from my iPhone using Insomnia.app
foufoutios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Αφού kirileman και φουφούτιε βλέπετε σώματα μπροστά και πεντακάθαρα κιόλας, για πείτε μου, εδώ βλέπετε ή όχι οφσάιντ? :lol: Θα σου απαντησω μιας και ρωτας προσωπικα αν και εχω βαρεθει να ασχολουμαι και να λεω τα ιδια και τα ιδια.. Δεν ειναι οφσαιντ αφου ειναι οριακο και ο επιτιθεμενος εχει το πλεονεκτημα! χο χο χο! Παντως χωρις πλακα αν πηγαινει στον εξω παικτη, για μενα δεν ειναι εκτεθειμενος.. Το χερι βλεπω να ειναι μπροστα και απο οσο ξερω ειναι το μονο μελος του σωματος που δε μετραει.. Μου κανει εντυπωση παντως που για ολα εχεις να παραθεσεις κατι (σωστο η λαθος).. Η εχεις κανει αρχειο ή εχεις πολυ ελευθερο χρονο.. Τα κυκλακια εσυ τα εκανες? και το στοπ καρε? Μεχρι λοιπον να καταλαβεις οτι τετοιες φασεις γινονται σχεδον σε ολους τους αγωνες του κοσμου και οτι μονο στην Ελλαδα μας εχουμε την τιμη και την ευχαριστηση να ασχολουμαστε με το παραμικρο, θα χανεις την ουσια και θα παρακολουθεις την ομαδα σου (και την ομαδα μου περισσοτερο απ οτι εχω καταλαβει ) μονο και μονο για να λες οτι βλεπεις μπαλα και για να βρισκεις αμφισβητουμενες φασεις.. Αυτα τα ολιγα απο εμενα και σε μια προσπαθεια να αποφυγω το ποσταρισμα σε αυτο το thread.. καλη συνεχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.