foufoutios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνω και παραδεχθηκα το λαθος μου λογω βιασυνης σε αντιθεση με εσενα φυσικα που δεν παραδεχεσαι τιποτα. Εσυ δεν εισαι αυτος που προσπαθουσε να μας πεισει οτι σφυριξε τον μεσαιο παικτη και οχι τον ακραιο? Αυτο δε σημαινει οτι θα χασω και τα λογικα μου βλεποντας αυτο. Γιατι ειλικρινα μονο αν εχεις προβλημα στα ματια δεν βλεπεις το αυτονοητο.. εναν παικτη πιο μπροστα απο τη γραμμη.. Αφου το ποδι του επιθετικου παταει τη γραμμη και το σωμα γερνει μπροστα, τοτε το σωμα ειναι οφσαιντ.. πως να το κανουμε δηλαδη? και στην τελικη αν ηθελε να ευνοησει τον Ολυμπιακο δε θα τον αφηνε με 10 απο το 50' και θα εδινε κοκκινη στην αγκωνια.. Οποτε μην προσπαθεις με ενα οριακο οφσαιντ να δημιουργησεις εντυπωσεις. Ποσες κοκκινες επρεπε να ειχες παρει στον αγωνα με την ΑΕΚ δε μας ειπες..
johnnyestia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Το αυτονόητο που βλέπω ρε συ φουφούτιε είναι πως ΑΝ έβλεπε κάτι ο επόπτης σε αυτό το καρέ αυτό θα ήταν ο ώμος του παίκτη και ούτε. Αν διάλεγε η Νόβα να τραβήξει την γραμμή στο ακριβώς προηγούμενο καρέ (που πάλι αυτός που κάνει την πάσα θα φαινόταν να κλωτσάει την μπάλα) τότε ο παίκτης θα φαινόταν σαφέστατα πίσω από την γραμμή. Είναι τότε αυτό καθαρό οφσάιντ όπως διατείνεστε εσύ και ο kirileman? Σαφέστατα και όχι. Ακριβώς για τέτοιες φάσεις λέγεται πως στην ευθεία έχει το πλεονέκτημα ο επιτιθέμενος. Τις εντυπώσεις δεν πάω να τις δημιουργήσω εγώ. Εσείς ξεκινήσατε το παραμύθι για σφάξιμο δικό σας στην Ν. Σμύρνη και σπρώξιμο δικό μας στο ΟΑΚΑ. Όσο για τις κόκκινες για τον ΠΑΟ που λες, το παιγνίδι το είδα μόνο στο γήπεδο, και από εκεί δεν μου φάνηκε να χαρίζει κίτρινες ο διαιτητής. Στην τηλεόραση είδα μόνο το μαρκάρισμα του Σαριέγκι πάνω στην γραμμή του πλάγιου που λέτε πως ήταν για δεύτερη κίτρινη. Αφενός εκεί πάει να βγει στην μπάλα και μάλιστα σταματάει το μαρκάρισμα όταν βλέπει πως δεν την προλαβαίνει και οπότε μια κίτρινη είναι συζητήσιμη, αφετέρου η πρώτη κίτρινη που παίρνει είναι αστεία (ζήτησε τα ρέστα από τον Μαϊστόροβιτς γιατί του κλώτσησε την μπάλα στο κεφάλι).
kirileman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Είναι τότε αυτό καθαρό οφσάιντ όπως διατείνεστε εσύ και ο kirileman? Σαφέστατα και όχι. Ακριβώς για τέτοιες φάσεις λέγεται πως στην ευθεία έχει το πλεονέκτημα ο επιτιθέμενος Να σου πω, δεν θα τελειώσει αυτή η αηδία με τη συγκεκριμένη φάση; Βλέπεις τον επόπτη που είναι; Σε ενοχλεί που την είχε τη φάση και τη σφύριξε σωστά; Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό, λυπάμαι. Η φάση είναι καθαρή και ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ. Τέλος. Ούτε αμφισβητούμενη, ούτε στην ίδια ευθεία, ούτε τίποτα. Για τη δεύτερη του Ντάτολο, όποιος άκουσε χθες κατά τις 6 και κάτι ΣπορΦΜ, θα άκουσε από διαιτητή ότι η κάρτα ήταν αδικαιολόγητη γιατί ο διαιτητής είχε υποδείξει στον παίχτη του Πανιωνίου να βάλει τη μπάλα πιο πίσω και αυτό περίμενε ο Ντάτολο, η μεταξύ τους απόσταση δηλαδή θα μεγάλωνε, ενώ επίσης ο κανονισμός λέει ότι αν ο παίχτης που εκτελεί το φάουλ κλωτσήσει την μπάλα επίτηδες πάνω στον Ντάτολο, εν προκειμένω, για να τον "κιτρινίσει", παίρνει αυτός κίτρινη, κάτι που όμως είδαμε έγινε όντως, αλλά "και καλά" ο Ντάτολο την πάτησε επειδή άπλωσε λίγο το πόδι του.
johnnyestia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Να σου πω, δεν θα τελειώσει αυτή η αηδία με τη συγκεκριμένη φάση; Βλέπεις τον επόπτη που είναι; Σε ενοχλεί που την είχε τη φάση και τη σφύριξε σωστά; Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό, λυπάμαι. Η φάση είναι καθαρή και ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ. Τέλος. Ούτε αμφισβητούμενη, ούτε στην ίδια ευθεία, ούτε τίποτα. Εντάξει, σας σφάξανε, ευχαριστημένος τώρα?
kirileman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Ό,τι να'ναι! Με έχεις δει να τα ρίχνω στη διαιτησία, ένα ποστ μου στα αθλητικά τόπικς που να επικαλούμαι τη διαιτησία για τη φετινή κακή πορεία του Ολυμπιακού ή τη δική σας πρωτιά; Δε πα να το πάρετε και με πέναλτυ από τη σέντρα; Όταν όμως βλέπω να μιλάτε για παράγκες και να ποστάρετε την ανακοίνωση του πανιωνίου μιλώντας για κάποιους που ακόμα μας σπρώχνουν και προσπαθούν να μας δώσουν το πρωτάθλημα, ε βγαίνω από τα ρούχα μου. Δηλαδή... έλεος! Εσύ και ο Midi καθώς και ένα δυο "δικοί μας" είστε εκείνοι που συνεχώς το γυροφέρνεται στη διαιτησία προκαλώντας σε καθημερινή βάση! Και είναι τρίχες κατσαρές αυτό που λέτε ότι οι γαύροι προσπαθούν να δικαιολογήσουν την κακή φετινή πορεία μέσω της διαιτησίας, κάτι που σας ωθεί να απαντάτε. Είναι κοινή συνείδηση στους γαύρους ότι δεν ευθύνεται καμία διαιτησία για τα φετινά μας χάλια (παρόλο που την ελέγχει πλέον ο ΠΑΟ, έτερον-εκάτερον), ευθύνεται η διοίκηση, οι συνθήκες, ίσως, αλλά όχι η διαιτησία. Ακόμα και η πιο κόκκινη εφημερίδα δεν τα λέει αυτά. Παράκληση, χαρείτε το πρωτάθλημα, προσπαθήστε να μη το χάσετε γιατί ικανοί είστε και θα με πεθάνετε από τα γέλια αν συμβεί, και αφήστε τα της διαιτησίας.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Σε αυτήν την εικόνα πάντως, και ο παίχτης του Ολυμπιακού είναι λίγο μετά τη γραμμή. Κοινώς, η γραμμή μπορούσε να πάει λίγο πιο πίσω. Όπως και να 'χει, η ευθεία είναι υπέρ του επιτιθέμενου, σε όλες τις χώρες πλην της Ελλάδας.
kirileman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Τι άλλο θα ακούσουμε... Παραθυράκια όπως το ότι "η ευθεία είναι υπέρ του επιτιθέμενου" υπάρχουν για τις περιπτώσεις που είναι ανθρωπίνως αδύνατον ο επόπτης να διαπιστώσει αν υπάρχει παράβαση, αν η φάση, δηλαδή, παίζεται στο χιλιοστό! Όταν ένα σώμα εξέχει από την ευθεία καθαρά και ο επόπτης το βλέπει γιατί τυχαίνει ο αλήτης να βρίσκεται στη σωστή θέση, καλώς το σφυρίζει. Η εμπάθεια (συνοδευόμενη από άγνοια των κανονισμών) αποκτάει άλλο νόημα!!!...
EKTELESTES Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Ενώ από το δικό τους παιχνίδι, δε βρήκαν τίποτα που να δικαιολογεί κίτρινες και κόκκινες ( ΠΑΟ-ΑΕΚ ) Αλλά μιας και ο Manuel είναι Λάρισα μου θυμίζει το γνωστό ρητό: Στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο 2 ειδών "φίλαθλοι" - Οι Ολυμπιακοί και οι αντι-ολυμπιακοί
johnnyestia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Εξέχει καθαρά κιόλας. Τι σοβαρή κουβέντα να κάνω μαζί σου, μου λες?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μα και ο παίχτης του Ολυμπιακού εξέχει καθαρά. Όχι;
kirileman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Η όλη κουβέντα υποτιμά τη νοημοσύνη μου, συνεχίστε μόνοι σας...
tasoskont Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Όσο για τις κόκκινες για τον ΠΑΟ που λες, το παιγνίδι το είδα μόνο στο γήπεδο, και από εκεί δεν μου φάνηκε να χαρίζει κίτρινες ο διαιτητής. Στην τηλεόραση είδα μόνο το μαρκάρισμα του Σαριέγκι πάνω στην γραμμή του πλάγιου που λέτε πως ήταν για δεύτερη κίτρινη. Αφενός εκεί πάει να βγει στην μπάλα και μάλιστα σταματάει το μαρκάρισμα όταν βλέπει πως δεν την προλαβαίνει και οπότε μια κίτρινη είναι συζητήσιμη, αφετέρου η πρώτη κίτρινη που παίρνει είναι αστεία (ζήτησε τα ρέστα από τον Μαϊστόροβιτς γιατί του κλώτσησε την μπάλα στο κεφάλι). http://www.aek365.gr/article.php?id=45449 ελα να σε βοηθησω να δεις οχι μονο του σαριεγκι που δεν ειναι καθολου συζητησιμη γιατι κανενα δεν ενδιαφερει αν παει για μπαλα και αν σταματαει και αλλοι για μπαλα πανε και στο τελος βρισκουν ριξη μηνισκου και χιαστους μαζι και το μονο αστειο στην πρωτη καρτα εινα που πηγε ο μπουλης ο σαριεγκη για τσαμπουκα στο καραφλα, ε ο τσαμπουκας σημαινει κιτρινη.
foufoutios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Ο καθενας βλεπει την καθε φαση οπως συμφερει την ομαδα του.. Εγω βλεπω οφσαιντ, εσεις οχι.. Δεν υπαρχει λογος να συνεχισω να μιλαω για μια τοσο οριακη φαση οταν εχουν γινει αλλα.. Καθενας την αποψη του και ληγει εκει η υποθεση.. Και η υποδειξη για καρτα που εκανε ο Κατσουρανης ειναι για κιτρινη αφου ειμαστε τοσο τυπολατρεις στην Ελλαδα αλλα μαλλον την εχασε ο Κυρκος.. Ο Ντατολο ομως επρεπε να παρει δευτερη κιτρινη και δεν ηταν τραβηγμενη η αποφαση.. Οπως "φτιαχνεται" κανεις..
johnnyestia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Αφού kirileman και φουφούτιε βλέπετε σώματα μπροστά και πεντακάθαρα κιόλας, για πείτε μου, εδώ βλέπετε ή όχι οφσάιντ? :lol:
EKTELESTES Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ βλέπω 1 σκηνή από κλασσική παραδοσιακή τσόντα, δε ξέρω τι λέτε εσείς Δώσε λινκ το βίντεο να δούμε μόνοι μας τι γίνεται την στιγμή ακριβώς που φεύγει η μπάλα, γιατί στην εικόνα σου έχει ήδη φύγει λίγο. Πάντως, τι ψάχνεις, ανύπαρκτοι ήσασταν εκείνο το βράδυ, τυχεροί που αρπάξατε μόνο 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.