Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

08-09. Πέρυσι ήταν. Με 4-5 τέτοια σφυρίγματα (ή μη) (Θρασύβουλος μέσα, Αστέρας Τρίπολης έξω, Ξάνθη μέσα,ΠΑΟ μέσα κλπ κλπ) ο οσφπ καθάρισε καμιά 10αριά βαθμούς με αποτέλεσμα να κοκορεύεται έναν ακόμα πέτσινο τίτλο. Δεν βάζω καν τις άλλες σφαγές του ΠΑΟ μέσα.

Το περυσινό πρωτάθλημα ήταν ο ορισμός του διαιτητικού στησίματος για όποιον έχει μάτια και βλέπει. Για τους άλλους είναι φαντάσματα και λοιπές καραμέλες.

Δημοσ.
ε καλα το 2007-2008 δεν το λες και ρετρό ;-)

Ναι μωρε.. χαβαλε κανω και εγω που εμφανιστηκε φαση του 2008 απο το πουθενα.. :-) λες και δεν υπαρχουν παρομοιες φασεις που πηραν αλλες ομαδες

Johnny συνεχισε.. ξερεις εσυ.. keep walking αν και γινεσαι κουραστικος

Δημοσ.

Johnny συνεχισε.. ξερεις εσυ.. keep walking αν και γινεσαι κουραστικος

Όπου νομίζεις πως υπερβάλω μπορείς να αντιπαρατεθείς με επιχειρήματα. Όπως πάντα.

Δημοσ.

Απλά ρε παιδιά όση επαφή είχε και ο αμυντικός με τον(θέλω να γίνω Ντιόγκο)Ντούντου άλλη τόση επαφή είχε ο Τόρο με τον αμυντικό της Άεκ. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δημοσ.
Όπου νομίζεις πως υπερβάλω μπορείς να αντιπαρατεθείς με επιχειρήματα. Όπως πάντα.

Εχω σταματησει να παραθετω επιχειρηματα με ορισμενα ατομα μιας και παει στραφι ο κοπος μου.. Μονος σου παραδεχεσαι οτι εισαι φανατιλας και μη αντικειμενικος κριτης, αρα το να προσπαθησω να σου αλλαξω γνωμη ειναι ατοπο.. :-)

Απλά ρε παιδιά όση επαφή είχε και ο αμυντικός με τον(θέλω να γίνω Ντιόγκο)Ντούντου άλλη τόση επαφή είχε ο Τόρο με τον αμυντικό της Άεκ. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Η διαφορα ειναι πως εμεις ασχολουμαστε με την κατασταση της ομαδας μας και δε βγαινουμε να "γκρινιαξουμε" απο δω και απο εκει για διαιτησια.. Βλεπουμε πως υπαρχει προβλημα φετος και αυτο ειναι το κυριο μελημα μας.. Οχι αν δεν εδωσε μια κοκκινη η αν ακυρωσε κανονικο γκολ.. Τετοια σφυριγματα εχεις παρει και εσυ.. Τα ξεχνας ομως.. Εν κατακλειδι συνεχιζω να πιστευω πως καποιοι ειναι απλα ανικανικοι να διαιτητευσουν και οχι πουλημενοι

Δημοσ.

Η διαφορα ειναι πως εμεις ασχολουμαστε με την κατασταση της ομαδας μας και δε βγαινουμε να "γκρινιαξουμε" απο δω και απο εκει για διαιτησια.. Βλεπουμε πως υπαρχει προβλημα φετος και αυτο ειναι το κυριο μελημα μας.. Οχι αν δεν εδωσε μια κοκκινη η αν ακυρωσε κανονικο γκολ.. Τετοια σφυριγματα εχεις παρει και εσυ.. Τα ξεχνας ομως.. Εν κατακλειδι συνεχιζω να πιστευω πως καποιοι ειναι απλα ανικανικοι να διαιτητευσουν και οχι πουλημενοι

Για ποιον ακριβώς λόγο να γκρινιάξεις για την διαιτησία?? Σ' έχει αδικήσει?? :devil:

Δημοσ.

Σε ιδια περιπτωση θα ειχατε κανει συλλαλητηριο.. Δεν εχω αδικηθει γενικα αλλα ουτε εσυ θα επρεπε να εχεις παραπονο.. παιρνεις τα σφυριγματακια σου.. αλλα επειδη δεν προκειται να συμφωνησουμε και ειναι και αργα σας λεω καληνυχτα :-)

Δημοσ.
Σε ιδια περιπτωση θα ειχατε κανει συλλαλητηριο.. Δεν εχω αδικηθει γενικα αλλα ουτε εσυ θα επρεπε να εχεις παραπονο.. παιρνεις τα σφυριγματακια σου

Συλλαλητήριο που ο τέταρτος θα μου χάριζε ένα γκολ?? :X

Δεν σας αδικώ. Δεν έχετε συνηθίσει να παίζεται το παιχνίδι στα ίσα(τουλάχιστον μεταξύ μας )και δεν ξέρετε πως πρέπει να αντιδράσετε :devil:

Δημοσ.

Δεν σας αδικώ. Δεν έχετε συνηθίσει να παίζεται το παιχνίδι στα ίσα(τουλάχιστον μεταξύ μας )και δεν ξέρετε πως πρέπει να αντιδράσετε :devil:

Μεταξύ μας? Το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη που μετράς ταρίφες ήταν από γκολ-αουτ. Το ξέχασες?

Για πες, πότε αδικήθηκες σε μεταξύ μας παιχνίδι την τελευταία πενταετία τουλάχιστον, ΄ετσι για να δούμε πως σκέφτεστε μερικοί, μερικοί.

Δημοσ.
Μεταξύ μας? Το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη που μετράς ταρίφες ήταν από γκολ-αουτ. Το ξέχασες?

Για πες, πότε αδικήθηκες σε μεταξύ μας παιχνίδι την τελευταία πενταετία τουλάχιστον, ΄ετσι για να δούμε πως σκέφτεστε μερικοί, μερικοί.

Αυτή ήταν η μαγκιά. Δεν χρειαζόταν να με αδικούν στα μεταξύ μας ματς.

Όπως γνωρίζεις ο τίτλος δεν έρχετε από αυτά. Υπάρχουν οι λεγόμενες γκέλες με τις μικρότερες ομάδες. Γκέλες που απαγορεύονταν δια ροπάπλου για μερικούς.

Με το 1-1 με τον Θρασύβουλο για παράδειγμα(γιατί αυτό το ματς ανέβασα) δεν είναι μόνο το ότι χάνεις τους 2 βαθμούς. Επηρεάζονται πολλά πράγματα. Το κλίμα της ομάδας, το κλίμα στα αποδυτήρια, η γκρίνια για την ισοπαλία με τους ουραγούς, η ψυχολογία των αντίπαλων ομάδων που ξέραν ότι οι διαιτητές ήταν χεσμένοι(δεν υπαρχει αλλη εξηγηση για το αστειο αυτο πεναλτι, κι αυτο περναει στις υπολοιπες ομαδες) στα μεταξύ σας ματς και το θετικό αποτέλεσμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΝ και ένα σωρό άλλα...

Κοίτα τι κλίμα επικρατεί τώρα στην ομάδα σου και θα με καταλάβεις. Μετά από 2 ατυχή αποτελέσματα, γίνατε Μπου#@$@. Ο καθένας κάνει ότι του κανπνίσει. Και που είσαι ακόμα.

Είχατε συνηθίσει όλα αυτά να τα αποφεύγετε(επιστημονικά) τη στιγμή που ο κύριος αντίαπαλός σας φέρνοντας 3-3 με ουραγούς αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα.

Οχι πλεον ομως. :P

Δημοσ.

Διαλέχτεεεεεεεεεεεεε

Δημοσ.
Διαλέχτεεεεεεεεεεεεε

Παρελθόν-> Απλά σου εξήγησα ότι δεν ήταν απαραίτητο να με αδικούν στα μεταξύ μας ματς. Θα ήταν πολύ προκλητικό και θα προκαλούσε και πολύ έντονες αντιδράσεις. Για αυτό σε έσπρωχναν στα μικρά ματς(αυτά που λέγαμε πριν για τίτλους και γκέλες) με θρασύβουλους και λοιπά..... :whistle:

Δεν σας αδικώ. Δεν έχετε συνηθίσει να παίζεται το παιχνίδι στα ίσα(τουλάχιστον μεταξύ μας )

Παρόν-> Πλέον το σπρώξιμο δεν πάει σύννεφο. Βέβαια υπάρχουν μερικά σφυρίγματα που μας κάνουν να τραβάμε τα μαλλιά μας(κάτι χέρια και κάτι οφσάιντ) αλλά εντάξει μπορούν να δικαιολογηθούν μέχρι έναν βαθμό, και επίσης δεν καταφέρνετε να τα εκμεταλλευτείτε εξαιτίας της πλήρους ανικανότητάς σας :devil:

Εμείς δεν μπορούμε να πούμε ότι ευνοείτε ο ολυμπιακός από την διαιτησία(παράγκα) αλλά δεν νομίζω ότι και εσείς... τολμάτε να πείτε ότι η διαιτησία είναι πράσινη, γιατί θα σας πάρουν στο κηνήγι με τις ντομάτες. Έτσι μπορούμε να πούμε ότι το παιχνίδι μεταξύ μας(και δεν μιλάω στα μεταξύ μας ματς) παίζεται στα ίσα.

Συγνώμη αν σε μπέρδεψα παραπάνω. Θα τα γράφω πιο απλά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ περίεργη η διαιτησία στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.

Και εννοώ ότι ενώ οι παίχτες του Ολυμπιακού έκαναν το καθήκον τους και βουτάγανε συνεχώς, ο διαιτητής τους έγραφε και δε σφύραγε πέναλτι.

Άνετα θα μπορούσε, επίσης, να δίνει διάφορα μικροφάουλ υπέρ του Ολυμπιακού ή να αφήνει σπρωξίματα στους παίχτες του ΠΑΟΚ, να βγάλει και καμιά κίτρινη και γενικά να προκαλέσει εκνευρισμό όπως συμβαίνει συνήθως.

Για μένα ένας από τους βασικούς λόγους που κέρδισε ο ΠΑΟΚ (σε σχέση με άλλες χρονιές), είναι ότι δεν προστατεύθηκε ο Ολυμπιακός από το διαιτητή. Υπό άλλες συνθήκες, εύκολα ή δύσκολα, θα είχε πάρει τουλάχιστον το Χ σε ένα τέτοιο δεύτερο ημίχρονο (μόνο τα ψεύτικα μικρο-φάουλ να έδινε, θα τον είχε χαντακώσει τον ΠΑΟΚ μέσα στη μεγάλη περιοχή).

Και τώρα θα μιλάγαμε για την ψυχή του πρωταθλητή και τους διάφορους γραφικούς γκρινιάρηδες.

Δημοσ.

Ναι ρε συ αφου όπως λενε έχουν αλλάξει τα "κοζα" στην διαιτησια....

Αλλα απο την αλλή έχει τον θεοδωριδη να λεει οτι είναι ανυπαρκτος(γενικοτερα) ο Πατέρας

Τελικα τι γινεται μπερδευτικα??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...