MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ειναι συνηθες φαινομενο στην Ελλαδα να μιλανε για κορακια αυτοι που δεν ξερουν τους κανονισμους του αθληματος. Για την ακριβεια συνηθως αυτοι μιλανε για διαιτησια -μετα απο ενα αρνητικο αποτελεσμα της ομαδος τους-. Ειπαμε ρε. Οταν ο γαυρος χανει, φταιει η διαιτησια. Οταν κερδιζει ειναι επειδη εχει τη στοφα του πρωταθλητη.
Deponakias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Το γκολ ηταν οφ σαιντ και το ρεφαρε ο διαιτητης με το να μην δωσει το γκολ του τορο με κεφαλια στο τελος... Το θεμα ειναι για 2 κοκκινες που δεν εδωσε(2 κιτρινες καρτες και στις 2 φασες) γι'αυτο δεν ακουω τιποτα... η μηπως δεν σας συμφερει επειδη ο ολυμπιακος εστω για λιγο αδικιθηκε...
linkin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ειναι συνηθες φαινομενο στην Ελλαδα να μιλανε για κορακια αυτοι που δεν ξερουν τους κανονισμους του αθληματος. Για την ακριβεια συνηθως αυτοι μιλανε για διαιτησια -μετα απο ενα αρνητικο αποτελεσμα της ομαδος τους-. Ειπαμε ρε. Οταν ο γαυρος χανει, φταιει η διαιτησια. Οταν κερδιζει ειναι επειδη εχει τη στοφα του πρωταθλητη. Ρε φιλε θα σου πω κατι και αμα θες το πιστευεις.Πρωτο ετος sto uni και τσακωνομαι με συμφοιτητη ολυμπιακο και του λεω πως στην ελλαδα τα παιρνει τα πρωταθληματα με την διαιτησια και στην ευρωπη πατωνει γιατι δεν εχει ομαδα......Τον ρωταω λοιπον :γιατι στην ευρωπη ποτε δεν κανει τπτ ο ολυμπιακος.....?? και η απαντηση του.......??? ''ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΟΣ''!!!!!!!!!! ΑΧΑΧΑΧΑ,καταλαβαινεις λοιπον πως με τετοιους ανθρωπους,τετοιου επιπεδου,νοητικου και μη,δεν αξιζει να χαλας την ζαχαρενια σου! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:11 ---------- Το γκολ ηταν οφ σαιντ και το ρεφαρε ο διαιτητης με το να μην δωσει το γκολ του τορο με κεφαλια στο τελος...Το θεμα ειναι για 2 κοκκινες που δεν εδωσε(2 κιτρινες καρτες και στις 2 φασες) γι'αυτο δεν ακουω τιποτα... η μηπως δεν σας συμφερει επειδη ο ολυμπιακος εστω για λιγο αδικιθηκε... τις 2 κοκκινες τις ρεφαρε με α)το οφφσαιντ που δεν ηταν στον τζιμπουρ στο πρωτο ημιχρονο που εβγαινε μονος του απεναντι στον κηπουρο και β)με την κοκκινη που δεν εδωσε στον ντιογκο στις καθυστερησεις του πρωτου μερους για την εκτος φασης αγκωνια στον καραμπελα.κατι αλλο??
tasoskont Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Το γκολ ηταν οφ σαιντ και το ρεφαρε ο διαιτητης με το να μην δωσει το γκολ του τορο με κεφαλια στο τελος...Το θεμα ειναι για 2 κοκκινες που δεν εδωσε(2 κιτρινες καρτες και στις 2 φασες) γι'αυτο δεν ακουω τιποτα... η μηπως δεν σας συμφερει επειδη ο ολυμπιακος εστω για λιγο αδικιθηκε... στην μια του γιαχιτς την δινεις και δεν τη δινεις μιας και ειναι στην αρχη του ματς και στην αλλη νομιζω του χαριστηκε,αλλα προσωπικα τετοιες φασεις και χειροτερες σαν Αεκ εχω φαει στην μαπα απο το γαυρο απειρες οποτε δεν με πολυ απασχολουν.εχω ξαναπει και μπορει να ακουγεται ασχημο αλλα προτιμω να νικαω τον γαυρο με πεναλντι απο την σεντρα παρα με 4 και 5 γκολ
Deponakias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:11 ---------- [/color] τις 2 κοκκινες τις ρεφαρε με α)το οφφσαιντ που δεν ηταν στον τζιμπουρ στο πρωτο ημιχρονο που εβγαινε μονος του απεναντι στον κηπουρο και β)με την κοκκινη που δεν εδωσε στον ντιογκο στις καθυστερησεις του πρωτου μερους για την εκτος φασης αγκωνια στον καραμπελα.κατι αλλο?? οκ 2 κοκκινες που τις ειδε ο διαιτητης για ενα οφ σαιντ και μια αγκωνια που δεν νομιζω να ειδε και αν μπορει καποιος ας την ανεβασει... μετα ειμαστε παραλογοι εμεις....
linkin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 οκ 2 κοκκινες που τις ειδε ο διαιτητης για ενα οφ σαιντ και μια αγκωνια που δεν νομιζω να ειδε και αν μπορει καποιος ας την ανεβασει...μετα ειμαστε παραλογοι εμεις.... ρε μαναρι μου,το γκολ το δικο σου το κατοχυρωσε ο τεταρτος διαιτητης που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ και θα μας πει για κοκκινες πρασινες και οφφσαιντ???συνελθετε......
Deponakias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ρε μαναρι μου,το γκολ το δικο σου το κατοχυρωσε ο τεταρτος διαιτητης που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ και θα μας πει για κοκκινες πρασινες και οφφσαιντ???συνελθετε...... το γκολ το εδωσε πρωτον ο διαιτητης απτον τεταρτο πηρε γνωμη και ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ ΓΚΟΛ!!!!! ρε μαναρι μου....
tasoskont Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 το γκολ το εδωσε πρωτον ο διαιτητης απτον τεταρτο πηρε γνωμη δεν επιτρεπεται
kirileman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ρε φιλε θα σου πω κατι και αμα θες το πιστευεις.Πρωτο ετος sto uni και τσακωνομαι με συμφοιτητη ολυμπιακο και του λεω πως στην ελλαδα τα παιρνει τα πρωταθληματα με την διαιτησια και στην ευρωπη πατωνει γιατι δεν εχει ομαδα......Τον ρωταω λοιπον :γιατι στην ευρωπη ποτε δεν κανει τπτ ο ολυμπιακος.....?? και η απαντηση του.......??? ''ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΟΣ''!!!!!!!!!! ΑΧΑΧΑΧΑ,καταλαβαινεις λοιπον πως με τετοιους ανθρωπους,τετοιου επιπεδου,νοητικου και μη,δεν αξιζει να χαλας την ζαχαρενια σου! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:11 ---------- τις 2 κοκκινες τις ρεφαρε με α)το οφφσαιντ που δεν ηταν στον τζιμπουρ στο πρωτο ημιχρονο που εβγαινε μονος του απεναντι στον κηπουρο και β)με την κοκκινη που δεν εδωσε στον ντιογκο στις καθυστερησεις του πρωτου μερους για την εκτος φασης αγκωνια στον καραμπελα.κατι αλλο?? Τα περί διαιτησίας δεν τα σχολιάζω. Για το bold κείμενο (που είναι στη βάση της λάθος η ερώτηση), όταν τελειώσεις το uni θα σου εξηγήσω.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Τι να κάνει δηλαδή? Π.χ Λυών τόσα χρόνια με παιχταράδες τι έχει κάνει στην Ευρώπη? Μέχρι εκεί που μπορεί πηγαίνει. Και δεν νομίζω να έχει παράπονο κανένας με τις πορείες του ΟΣΦΠ στην Ευρώπη την τελευταία διετία, με το υλικό που διαθέτει.
linkin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Τα περί διαιτησίας δεν τα σχολιάζω. Για το bold κείμενο (που είναι στη βάση της λάθος η ερώτηση), όταν τελειώσεις το uni θα σου εξηγήσω. Kαι θα με αφησεις σε αγωνια μεχρι τοτε??? :lol: (Νικο,εσυ???)χαχαχα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:40 ---------- το γκολ το εδωσε πρωτον ο διαιτητης απτον τεταρτο πηρε γνωμηκαι ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ ΓΚΟΛ!!!!! ρε μαναρι μου.... Δεν επιτρεπεται
Snolly Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Kαι θα με αφησεις σε αγωνια μεχρι τοτε??? :lol: (Νικο,εσυ???)χαχαχα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:40 ---------- Δεν επιτρεπεται Γιατί έχει Αθηναϊκές Πινακίδες. Κάντους το λιανά.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Το γκολ ηταν οφ σαιντ και το ρεφαρε ο διαιτητης με το να μην δωσει το γκολ του τορο με κεφαλια στο τελος...Το θεμα ειναι για 2 κοκκινες που δεν εδωσε(2 κιτρινες καρτες και στις 2 φασες) γι'αυτο δεν ακουω τιποτα... η μηπως δεν σας συμφερει επειδη ο ολυμπιακος εστω για λιγο αδικιθηκε... Και ενα οφσαιντ του Τζιμπουρ που δεν ηταν, μην ξεχνιομαστε, στο 0-0 και εφευγε τετ-α-τετ Λες να το "ρεφαρε"? Παρεπιπτοντως, ποιες κοκκινες λες? Ελπιζω να μην λετε του Καραμπελα. Στην πρωτη την γλυτωνει με προειδοποιηση, την δευτερη στον ΓΚαλετι την τρωει, η τριτη στον Τοροσιδη στο 2ο δεν ειναι καρτα Επισης, το γκολ του Τοροσιδη που ακυρωθηκε το ειδαμε απο 2 οπτικες, καμια πισω απο την πλατη του αμυντικου της ΑΕΚ γιατι εγω βλεπω να τον σπρωχνει με το χερι
foufoutios Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Παιδια ειναι απλα τα πραγματα.. Το γκολ του Παπαδοπουλου επρεπε να ακυρωθει, το γκολ του Τορο να μετρησει. Δεν ηταν για κανεναν λογο φαουλ! Επισης κοκκινη καρτα στον Καραμπελα που του χαριστηκε αρκετες φορες και εδωσε πολυ ξυλο.. Θα μπορουσε κοκκινη και στον Γιαχιτς.. Οφ σαιντ του Τζιμπουρ δεν πρεπει να υπαρχει αλλα δεν ηταν και σιγουρο γκολ.. Οσο για την "αγκωνια" του Ντιογκο θα επρεπε να δωσει φαουλ και κιτρινη αλλα μεχρι εκει.. Δεν ηταν εκτος φασης, ετρωγε αρκετες κλωτσιες απο πισω Απο κει και περα με τετοια εμφανιση δεν ηθελα να κερδισουμε.. Μακαρι να ξυπνησει μερικους στη Διοικηση ολο αυτο το χαλι και να γινουν οι κινησεις που πρεπει να γινουν
nikos21aek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Kαι θα με αφησεις σε αγωνια μεχρι τοτε??? :lol: (Νικο,εσυ???)χαχαχα Εμένα λες;Εγώ παιδιά πιστεύω ότι στο πρώτο γκόλ του Σκόκο έκανε βήματα. Και για να τα λέμε σοβαρά λίγο τα πράγματα και εγώ τα παρακάτω πιστεύω.Το γκόλ του Αβραάμ ήταν οφσάιντ.Το γκόλ του Τοροσίδη κανονικό(άσχετα αν είχε σφυρίξει πρίν την κεφαλιά φάουλ δεν είδα).Το φάουλ του Καράμπελα ήταν κίτρινη δλδ κόκκινη.Το οφσάιντ του Τζεμπούρ δεν ήταν αλλά και να μην το σφύριζε το πολύ να πήγαινε να πιάσει τη γωνία του κόρνερ αυτός.Κάθε φορά που έβγαινε μόνος του έκανε βόλτες. Παρόλα αυτά η ΑΕΚ σήμερα ήταν πολύ καλύτερη.Σε ορισμένες στιγμές στο δεύτερο παίρναμε την μπάλα και οι Ολυμπιακοί ίσα που περπατούσαν σε σημείο να νομίζεις ότι έχει διακοπεί το παιχνίδι.Όλο γιόμα και κακό μπας και πάρουν καμία κεφαλιά και απειλήσουν.Ο πιο απειλητικός παίχτης για την εστία της ΑΕΚ ο Μαιστόροβιτς ήταν που την απομάκρυνε προς τα πίσω.Έπρεπε να μπούν και ένα εκ των Αραούχο,Καφέ,Τζεμπούρ,Λαγού αλλά το 1-2 ήταν πιστεύω το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.