Προς το περιεχόμενο

εχω μπλεξει αγρια με την καρτα γραφικων

Celina12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

toshiba satelite l300d ναι για το lineage δεν μου βγαζει καθολου καλα τα γραφικα.Και ψαχνω να βρω καποια καρτα γραφικων ομως ειναι πολυ ακρηβες και δεν ξερω τι να κανω εχω πελαγωσει

Δημοσ.

Δυσκολα αναβαθμιζεται η καρτα γραφικων σε λαπτοπ,συνηθως ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη.

Κατεβασε τους τελευταιους drivers και παιξε με τις αναλυσεις και τα φιλτρα στο παιχνιδι(δεν ξερω καν τι απαιτησεις εχει το lineage).

Oταν μεταφερθει το θεμα,γιατι νομιζω οτι δεν ταιριαζει σε αυτη την κατηγορια,λογικα θα παρεις και πιο πολλες απαντησεις και...μην πελαγωνεις:-)

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Video και Audio. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
δεν εχω αυτην εχω την ati radeon x1250

Στο site της HP έγραφε ότι είχε την intel, τέλος πάντων.

Η 1250 είναι entry level και προσφέρει μόνο βασική υποστήριξη. Ίσως αν κατεβάσεις αναλύσεις και εφέ, στρώσει κάπως.

Τι drivers έχεις; από την hp ή από την ati; Δοκίμασε να κατεβάσεις από ati.

Δημοσ.

πηγαινε στις ρυθμισεις του Lineage Και καπου εχει επιλογη για low details ενεργοποιησε την επισης στο παιχνιδι πατα alt+p και πες αν ειχε αποτελεσμα

Δημοσ.

ναι αυτο ειναι μονο που εγω δεν ξερω καλα απο υπολογιστες δεν ξερω τι να κανω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:58 ----------

ωχ κολλαω οκ παω να το κανω να δω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:15 ----------

ααα τι καλα τωρα κολλισε το lineage και δεν με αφηνει να μπω μεσσα οταν παταω τον κωδικο μου λεει 100 ωρες you are currently login in please wait a moment ελεος με το lineage ποια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...