Προς το περιεχόμενο

Μ'αεροπλάνα...


Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ασυνείδητος οδηγός είναι και νεκρός πλέον;

Εγώ θυμάμαι κάτι τρελές καθυστερήσεις πριν καναδυο χρόνια, γιατί μια κυρία αποφάσισε να αυτοκτονήσει στη Λάρισα πέφτοντας στις ράγες. Ακόμη πιο ασυνείδητη, γέμισε και τον τόπο αίματα.

  • Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ θυμάμαι κάτι τρελές καθυστερήσεις πριν καναδυο χρόνια, γιατί μια κυρία αποφάσισε να αυτοκτονήσει στη Λάρισα πέφτοντας στις ράγες. Ακόμη πιο ασυνείδητη, γέμισε και τον τόπο αίματα.

 

Έχει γίνει μπροστά μου αυτό. Με κύριο.

Κάτι τους εμπνέει στη Λάρισα.

Δημοσ.
Ο ασυνείδητος οδηγός είναι και νεκρός πλέον;

Εγώ θυμάμαι κάτι τρελές καθυστερήσεις πριν καναδυο χρόνια, γιατί μια κυρία αποφάσισε να αυτοκτονήσει στη Λάρισα πέφτοντας στις ράγες. Ακόμη πιο ασυνείδητη, γέμισε και τον τόπο αίματα.

 

ο τυχερος την γλυτωσε ,τον επιασε απο οτι μαθαμε στον πισω προφυλακτήρα του αυτοκινητου.

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μιας και σύντομα θα ταξιδέψω με δελφίνι και γενικώς η σχέση μου με την θάλλασα -δεν- είναι καλή (read: pussy). Ευτυχώς από ότι βλέπω στο μέτεο ο αέρας άντε να ανέβει στα 3-4 beaufort (είχα ταξιδέψει με καταμαράν στα 7 και τα είχα δει όλα κωλυόμενα) οπότε η θάλλασα θα είναι ήρεμη.

 

Βέβαια το μέτεο δεν είναι να το εμπιστεύεσαι στα τυφλά, αλλά λέμε τώρα :P

 

Λόγω ταχύτητας και λειτουργίας του σκάφους, θα ήθελα να μου πεί κάποιος τι περίπου να περιμένω από άποψη κουνήματος και τραντάγματος (χε$(&^τος δεν χρειάζεται, θα βάλω το καφέ παντελόνι).

 

Ακόμα αν ξέρει κανείς πόση δόση βαλεριάνας θεωρείται lethal ώστε να ξέρω στα πόσα χαπάκια να σταματήσω πρίν το ταξίδι :P

 

Ναι, ξέρω, grow some fucking balls...

Δημοσ.

Αν παρεις valmane, ζαχαροπηκτα δισκεια βαλεριανας, παρε 2 μιση ωριτσα πριν μπεις. Κανονικα μπορεις να παρεις 2 πρωι, 2 μεσημερι, 2 βραδυ και ειναι πιο αποτελεσματικα, οποτε αν κανεις αυτο φροντισε η μια απο τις δοσεις να ειναι πριν μπεις. Αν ζαλιζεσαι παρε τα σχετικα για την ναυτια.

Δημοσ.
Μιας και σύντομα θα ταξιδέψω με δελφίνι και γενικώς η σχέση μου με την θάλλασα -δεν- είναι καλή (read: pussy). Ευτυχώς από ότι βλέπω στο μέτεο ο αέρας άντε να ανέβει στα 3-4 beaufort (είχα ταξιδέψει με καταμαράν στα 7 και τα είχα δει όλα κωλυόμενα) οπότε η θάλλασα θα είναι ήρεμη.

 

Βέβαια το μέτεο δεν είναι να το εμπιστεύεσαι στα τυφλά, αλλά λέμε τώρα :P

 

Λόγω ταχύτητας και λειτουργίας του σκάφους, θα ήθελα να μου πεί κάποιος τι περίπου να περιμένω από άποψη κουνήματος και τραντάγματος (χε$(&^τος δεν χρειάζεται, θα βάλω το καφέ παντελόνι).

 

Ακόμα αν ξέρει κανείς πόση δόση βαλεριάνας θεωρείται lethal ώστε να ξέρω στα πόσα χαπάκια να σταματήσω πρίν το ταξίδι :P

 

Ναι, ξέρω, grow some fucking balls...

 

γαμα τις βαλεριανες. δραμαμινες θα σου χρειαστουν αν εχει ευαισθησια. κουναν σαν πουστηδες τα δελφινια ασε που βρωμαν και ειναι και κλειστα.

Δημοσ.

Άκου φίλε, μία είναι η λύση να σωθείς, αυτό που κάνω κι εγώ και έχω ηρεμήσει.

 

Παίρνεις την βαλεριάνα και την βράζεις σε ζεστό νερό μέχρι να γίνει τσάι. Στην συνέχεια σε ένα μπολάκι χτυπάς τις δραμαμίνες με τα βάλιουμ μέχρι να γίνουν ένα, και χύνεις σιγά σιγά το τσάι βαλεριάνας να μην σβολιάσει. Αφήνεις στην άκρη το μίγμα να δέσει. Ψιλοκόβεις τα βάλιουμ στα 4 όπως κάνουν οι γιαγιάδες και τα ανακατέβεις καλά με υπονοστεντόν. Το μυστικό είναι στο ανακάτεμα. Πρόσεχε να μην τα θρυψαλίσεις τελείως και γίνουν σκόνη. Στην συνέχεια, για γεύση και μόνο αναβράζεις ένα ντεπόν (σε μερικά χωριά χρησιμοποιούν παναντόλ, εσύ όπως θες) και ρίχνεις μέσα τα αναμεμειγμένα χαπάκια. Μόλις τελειώσει ο αναβρασμός, τα ρίχνεις όλα έτσι όπως είναι στο μίγμα που έφτιαξες νωρίτερα και το βάζεις στο ψυγείο να κρυώσει για 1 με 2 ωρίτσες. Το πίνεις ακριβώς πριν κάτσεις στην θέση σου στο δελφίνι, αλλιώς θα σε κουβαλάνε. Επίσης δεν χρειάζεται να φτιάξεις κι άλλο για το γυρισμό. Κρατάει αυτό...

Δημοσ.
Άκου φίλε, μία είναι η λύση να σωθείς, αυτό που κάνω κι εγώ και έχω ηρεμήσει.

 

Παίρνεις την βαλεριάνα και την βράζεις σε ζεστό νερό μέχρι να γίνει τσάι. Στην συνέχεια σε ένα μπολάκι χτυπάς τις δραμαμίνες με τα βάλιουμ μέχρι να γίνουν ένα, και χύνεις σιγά σιγά το τσάι βαλεριάνας να μην σβολιάσει. Αφήνεις στην άκρη το μίγμα να δέσει. Ψιλοκόβεις τα βάλιουμ στα 4 όπως κάνουν οι γιαγιάδες και τα ανακατέβεις καλά με υπονοστεντόν. Το μυστικό είναι στο ανακάτεμα. Πρόσεχε να μην τα θρυψαλίσεις τελείως και γίνουν σκόνη. Στην συνέχεια, για γεύση και μόνο αναβράζεις ένα ντεπόν (σε μερικά χωριά χρησιμοποιούν παναντόλ, εσύ όπως θες) και ρίχνεις μέσα τα αναμεμειγμένα χαπάκια. Μόλις τελειώσει ο αναβρασμός, τα ρίχνεις όλα έτσι όπως είναι στο μίγμα που έφτιαξες νωρίτερα και το βάζεις στο ψυγείο να κρυώσει για 1 με 2 ωρίτσες. Το πίνεις ακριβώς πριν κάτσεις στην θέση σου στο δελφίνι, αλλιώς θα σε κουβαλάνε. Επίσης δεν χρειάζεται να φτιάξεις κι άλλο για το γυρισμό. Κρατάει αυτό...

epic post!

έχω λιώσει! +10000

Δημοσ.
Άκου φίλε, μία είναι η λύση να σωθείς, αυτό που κάνω κι εγώ και έχω ηρεμήσει.

 

Παίρνεις την βαλεριάνα και την βράζεις σε ζεστό νερό μέχρι να γίνει τσάι. Στην συνέχεια σε ένα μπολάκι χτυπάς τις δραμαμίνες με τα βάλιουμ μέχρι να γίνουν ένα, και χύνεις σιγά σιγά το τσάι βαλεριάνας να μην σβολιάσει. Αφήνεις στην άκρη το μίγμα να δέσει. Ψιλοκόβεις τα βάλιουμ στα 4 όπως κάνουν οι γιαγιάδες και τα ανακατέβεις καλά με υπονοστεντόν. Το μυστικό είναι στο ανακάτεμα. Πρόσεχε να μην τα θρυψαλίσεις τελείως και γίνουν σκόνη. Στην συνέχεια, για γεύση και μόνο αναβράζεις ένα ντεπόν (σε μερικά χωριά χρησιμοποιούν παναντόλ, εσύ όπως θες) και ρίχνεις μέσα τα αναμεμειγμένα χαπάκια. Μόλις τελειώσει ο αναβρασμός, τα ρίχνεις όλα έτσι όπως είναι στο μίγμα που έφτιαξες νωρίτερα και το βάζεις στο ψυγείο να κρυώσει για 1 με 2 ωρίτσες. Το πίνεις ακριβώς πριν κάτσεις στην θέση σου στο δελφίνι, αλλιώς θα σε κουβαλάνε. Επίσης δεν χρειάζεται να φτιάξεις κι άλλο για το γυρισμό. Κρατάει αυτό...

 

Πω ρε μλκ πεινασα

Δημοσ.
Λοιπόν... Να πως έχει το θέμα:

 

Ενώ μέχρι και τα 17-18 μου ταξίδευα άφοβα και χαλαρά, απο εκεί και μετά και χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο τα τελευταία 3 χρόνια με έχει πιάσει μια περίεργη φοβία με τα έρπλεινς. Δεν είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό αλλα είναι ενοχλητική και μόνο που υπάρχει.

 

Κάποιες φορές, κατα την διάρκεια του ταξιδιού, τυχαίνει και ξεχνιέμαι, όλα εντάξει. Αλλά να που έρχεται η στιγμή να κάνει και τις αναταράξεις του, και έτσι και ξεκινήσει, με πιάνει τρελό άγχος στην ιδέα της πτώσης. Πόρνη βαρύτητα.

 

Εσείς τι κάνετε για να ξεχαστείτε εκεί πάνω ?

 

 

Κάθε φορά, πρώτη φορά! Έχω πετάξει ένα εκατομμύριο φορές με αεροπλάνο αλλά κάθε φορα, μια ανησυχία την έχω -αν και την κρύβω επιμελώς :P Τι κάνω εκεί πάνω; DS, PSP, iPhone (aka μουσικούλα και κάνα παιχνιδάκι ενίοτε), βιβλία, ύπνος. Whatever...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι πρoσωπικά δε φοβάμαι και έχω ταξιδέψει με αεροσκάφη απο YS-11, C-130 και ντακότες μέχρι Airbus A-340...

 

εγω ρε παιδια γιατι παρόλο που δε φοβάμαι κάθε φορά τυχαίνω να έχω κοντα μου καποιον που να φοβαται/μωρο που κλαίει/λακαμισμενο μούλικο που γκρινιαζει και κλωτσαει το κάθισμα/γιαγια που φοβαται (ακόμα χειρότερο απο τον απλό χέστη - no offence)/πολυλογούδες 45αρες με 4 στρωσεις make up (που φοβουνται και μου πιάνουν κουβέντα) μέχρι και παπα (που ειχε βγάλει το ευαγγελιο/προσευχηταριο δεν ξερω τι σκατα ήταν και διάβαζε δυνατα - όπως στις αμερικάνικες ταινιες που πάντα υπάρχει σε κάθε πρόβλημα-καταστροφή ενας παστορας ή όπως τους λένε)...

 

Μόνο 3-4 φορές που ήμουν business class γλύτωσα απο αυτούς αλλα και τα 159€ για πτήση εσωτερικού παραπάνε...

 

Μία ακόμη μέθοδος για να γλυτώσετε είναι να ζητάτε θέση τερμα πίσω που κουνάει (αν δε φοβαστε φυσικά) και δεν τους βάζουν απο το check in όταν τους βλέπουν σφιγμένους (μου το εχει εμπιστευθει φίλη από την ΟΑ).

Δημοσ.
Ή ακόμα καλύτερα, μια θέση πίσω απ' τις εξόδους κινδύνου. Και ασφάλεια και άπλα.

 

Αυτές τις θέσεις τις λιμπίζομαι πάντα. Αλλά ντρέπομαι να τις ζητήσω στο τσεκ-ιν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...