YiN Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μόλις κατέβηκα από το αεροπλάνο. Σε αυτή την προσγείωση κι εσείς οι κουλ θα το ξανασκεφτοσασταν. Βαλεριανες κ κρασιά ρε. Ποτέ ξανά σομπερ. Sent from my iPhone using Insomnia.app
minarokeftes Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 YiN με την βαλεριάνα γίνεται δουλειά??? Δεν έχω πάρει ποτέ και δεν ξέρω αν θα με πιάσει....
YiN Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Εμένα κυρίως το κρασί με βοηθάει. Βαλεριανα σε ηρεμει αλλά έχεις συνείδηση :Ρ Sent from my iPhone using Insomnia.app
minarokeftes Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Εμένα κυρίως το κρασί με βοηθάει. Βαλεριανα σε ηρεμει αλλά έχεις συνείδηση :Ρ Sent from my iPhone using Insomnia.app παπάρια, θα πάω στα σκληρά!
status Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μόλις κατέβηκα από το αεροπλάνο. Σε αυτή την προσγείωση κι εσείς οι κουλ θα το ξανασκεφτοσασταν. Βαλεριανες κ κρασιά ρε. Ποτέ ξανά σομπερ. Αχάριστη δεν φτάνει που είχε κ σασπένς...κάνεις κ παράπονα κιόλας:Ρ
aris1986 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Σκεφτομαι την σκηνή στο fight club αλλα δεν τα φοβάμαι καθόλου.Μαλιστα κανω και χαβαλέ λεγοντας σε κανενα φιλο μου αμα ταξιδευουμε μαζι ή σε κανενα συνεπιβάτη οτι αμα πεσει θα παρουν γερή αποζημίωση οι οικογενειές μας :-P !!! Γαμάτα ειναι! Respect στους πιλότους που κατι αεροπλανάκια για Αθήνα-Καβάλα πχ. τα πιλοτάρουν λες και οδηγανε punto!
klainmaingr Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μόλις κατέβηκα από το αεροπλάνο. Σε αυτή την προσγείωση κι εσείς οι κουλ θα το ξανασκεφτοσασταν. Βαλεριανες κ κρασιά ρε. Ποτέ ξανά σομπερ. Sent from my iPhone using Insomnia.app Τελικά καλύτερη η ευχή με τον φραπέ ε;
Tenshi Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Ολα είναι στο μυαλό μας/θέμα ψυχολογίας πάνω απ όλα. Εχω κάνει αρκετές πτήσεις,άλλα σάν εκείνη Σάμο->Αθήνα (πρώτη άδεια μετά απο 3 μήνες μαυρίλας) δέν θα την ξεχάσω ποτέ...Το αεροπλάνο να κάνει στροφή με 45 (και βάλε) μοίρες κλίση για να μήν μπεί στα στενά της Μυκάλης και το Τουρκικό FIR,να βλέπεις την θάλασσα στα 100 μέτρα,πλακώνουν και κάτι αναταράξεις που μείωσαν δραστικά την ανωτέρω απόσταση. Κάπου εκεί το μυαλό αρχίζει και κάνει κάτι περίεργα παιχνίδια: -"Οχι ρε φούστη μου...όλοι πήραν άδεια εκτός απο μένα" -"In the jungle, the mighty jungle the lion sleeps tonight...***" -"Δέν θα φύγεις απο την ζούγκλα, ΠΟΤΕ" -"Ταρζάν...Wait,wat?" -"Λευτέρη έχω καρμπονάρα απόψε" (φωνή μάνας) -"***...IIIIIIIIIIIII-iii-III-iii-i-io-mo-mboeeeee" -"Ποιος μου ευχήθηκε καλή άδεια πρίν φύγω;" Και όλα αυτά με τα Avro της Aegean που υποτίθεται οτι ηταν το cream-of-the-crop των ιπτάμενων μέσων εκείνη την περίοδο. Οταν πήραμε μετάθεση,θεωρήσαμε καλό να πετάξουμε με Ολυμπιακή η οποία είχε μόνο κάτι αρχαία δικινητήρια (μας έκανε κακό να περιμένουμε +15' για να φύγουμε με Aegean).Ε,λοιπόν απο την στιγμή που απογειωθήκαμε και μέχρι να φτάσουμε στο Ελ.Βενιζέλος ο αποζουγλωποιητής δέν σταμάτησε να τρίζει-χτυπιέται-τραμπαλίζεται, όμως σε καμία περίπτωση δέν ένιωσα φόβο ή πανικό.Κάποια στιγμή γυρνάω στον απο πίσω που είχε χλωμιάσει και είχε να δεί την γυναίκα του 3 μήνες+,σηκώνω το φρύδι,παίρνω ύφος τρελού και του λέω..."Παπαχρήστου,θα πεθάνουμε μλκ,μουχαχαχαχαχα!". Μετα απο αυτό το πρόσωπό του έπαιζε σε RGB mode.
Lucifer Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 -"In the jungle, the mighty jungle the lion sleeps tonight...***". Αυτό και μένα μου έρχεται σε καταστάσεις high G, σε λούνα πάρκ και προσπεράσεις στην Αθηνών-Κορίνθου κτλ. Πως εξηγείται;
minarokeftes Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Αυτό και μένα μου έρχεται σε καταστάσεις high G, σε λούνα πάρκ και προσπεράσεις στην Αθηνών-Κορίνθου κτλ. Πως εξηγείται; αχαχαχαχαχα ΘΕΟΣ!!!!
Tenshi Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 H Αθηνών-Κορίνθου (πέραν της ΑΟ),είναι το μοναδικό κομμάτι πολιτισμένου δρόμου που θα βρείτε δυτικά του L.A. Αν και οι δύο σας εννοείτε της Κορίνθου-Πατρών,απο τον κόμβο για Τρίπολη και μετά,κάνε προσπέραση και may the force be with you.
minarokeftes Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 H Αθηνών-Κορίνθου (πέραν της ΑΟ),είναι το μοναδικό κομμάτι πολιτισμένου δρόμου που θα βρείτε δυτικά του L.A.Αν και οι δύο σας εννοείτε της Κορίνθου-Πατρών,απο τον κόμβο για Τρίπολη και μετά,κάνε προσπέραση και may the force be with you. Ναι για Πατρών Κορίνθου λέει!
Sylvia88 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Λοιπόν... Να πως έχει το θέμα: Ενώ μέχρι και τα 17-18 μου ταξίδευα άφοβα και χαλαρά, απο εκεί και μετά και χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο τα τελευταία 3 χρόνια με έχει πιάσει μια περίεργη φοβία με τα έρπλεινς. Δεν είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό αλλα είναι ενοχλητική και μόνο που υπάρχει. Κάποιες φορές, κατα την διάρκεια του ταξιδιού, τυχαίνει και ξεχνιέμαι, όλα εντάξει. Αλλά να που έρχεται η στιγμή να κάνει και τις αναταράξεις του, και έτσι και ξεκινήσει, με πιάνει τρελό άγχος στην ιδέα της πτώσης. Πόρνη βαρύτητα. Εσείς τι κάνετε για να ξεχαστείτε εκεί πάνω ? Το έχω πάθει και εγώ...μέχρι μια ηλικια δεν φοβόμουν καθόλου...μετά με έπιανε πανικός στην ιδέα μιας πτώσης... Δυστυχώς...εγώ ότι και να κάνω δεν μπορώ να ξεχαστώ...διαβάζω π.χ. κάτι αλλά το μυαλό μου επεξεργάζεται ταυτόχρονα τι θα κάνω σε περίπτωση που πέσω στην θάλασσα Μετά σκέφτομαι ότι μπορεί να πέσω και σε στεριά,οπότε σκέφτομαι πως θα είναι η ζωή μετά θάνατον.Τρελά πράγματα
partblah1990 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τα τρένα . Μην γελάτε καθόλου ,Επειδή το χρησιμοποιω συχνά , στις αρχές δεν είχα πρόβλημα ,αλλά νασου η κακιά στιγμή που σε ένα ταξίδι που ήμουν πρώτο βαγόνι πίστα , οπου σε διάβαση που περνούσε το τρένο βλέπω ξαφνικά τους μηχανοδηγούς να εγκαταλείπουν το "τιμόνι" και μετά από λίγο να ακούγετε ένα δυνατό μπαμ .. τελικά πέσαμε πάνω σε έναν ασυνείδητο οδηγό που βιαζόταν να περάσει την διάβαση .Από τότε απέκτησα λίγο φόβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.