Προς το περιεχόμενο

Μ'αεροπλάνα...

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φοβάσαι ε; Διάλεξε πτήση νωρίς το πρωί και μη κοιμηθείς καθόλου όλο το βράδι για να ξεραθείς με το που θα κάτσεις. Γενικά μείνε πολλές ώρες ξύπνιος πριν την πτήση ώστε να είσαι τελείως κομμάτια και να κοιμηθείς. (Πές όμως στο προσωπικό να σε ξυπνήσει όταν είναι η ώρα του φαγητού, δε λέει να το χάσεις.) Επίσης αν σε πιάνει κλειστοφοβία και πιγκώνεσαι κάνε ονλάην τσεκ-ιν και διάλεξε θέση στο διάδρομο ή δίπλα στις εξόδους κινδύνου ή ακριβώς πίσω από τη business που είναι πιο ευρύχωρα. Μην πάρεις πρεζόκουμπα, θα σου χαλάσουν όλο το σύστημα. Αν δε μπορείς να κοιμηθείς η καλύτερη λύση για να φύγει το άγχος είναι να είσαι κοινωνικός και δραστήριος. Πιάσε τη κουβέντα στο διπλανό γκομενάκι, στην αεροσυνοδό, στον κάγκουρα, στον παππού, στο μιλφέιγ με το μωρό, πιές 2-3 τσάγια, περπάτα στο διάδρομο, πήγαινε τουαλέτα 2-3 φορές, παίξε με τη ζώνη σου, πάτα όλα τα κουμπιά, φάε τα νύχια σου, άλλαξε την ώρα στο ρολόι σου, διάβασε όλα τα βιβλιαράκια και τα προσπέκτους, χαζογέλα, ερωτεύσου, κλάψε, μίσησε, ζήλεψε, φλέρταρε. 'Ωρα είναι, όσο τη γεμίζεις περνάει γρηγορότερα.

Θέλω το καλοκαίρι να πάω Κύπρο για διακοπές και έχω πανικοβληθεί απο τώρα. Το ταξίδι είναι 1 ώρα και 45 λεπτά και νομίζω οτι είναι ένας αιώνας. Με τον ύπνο δεν παίζει, γιατί πάντα πριν πετάξω δεν μπορώ να κοιμηθώ την προηγούμενη μέρα, δεν μπορώ να σηκωθώ απο την θέση με τίποτα, δεν μπορώ να κοιτάξω έξω και ουτε να συγκεντρωθώ να διαβάσω κάτι.... :P Το μόνο που κάνω είναι να βάζω τέρμα την μουσική για να μην ακούω τον κινητήρα, για φαΐ ούτε λόγος, μόνο λίγο νεράκι πίνω. Γι'αυτό σκέφτομαι να πάρω κανα χάπι να ζαβλακωθώ να μην νιώθω τίποτα....

ΥΓ. Φοβάμαι ακόμα και να πάω Αθήνα-Χίο που είναι 20 λεπτά με της Aegean που έχουν 4 τουρμπίνες και κάνω 9 ώρες ταξίδι με σαπιοκάραβα.... :P

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με κανένα τέτρις κανένα psp θα περάσει η ώρα ρε σιγά:)

ή

κανένα υπνάκο που είπε και ο φρινταμπας.

Δημοσ.
Φοβάσαι ε; Διάλεξε πτήση νωρίς το πρωί και μη κοιμηθείς καθόλου όλο το βράδι για να ξεραθείς με το που θα κάτσεις. Γενικά μείνε πολλές ώρες ξύπνιος πριν την πτήση ώστε να είσαι τελείως κομμάτια και να κοιμηθείς. (Πές όμως στο προσωπικό να σε ξυπνήσει όταν είναι η ώρα του φαγητού, δε λέει να το χάσεις.) Επίσης αν σε πιάνει κλειστοφοβία και πιγκώνεσαι κάνε ονλάην τσεκ-ιν και διάλεξε θέση στο διάδρομο ή δίπλα στις εξόδους κινδύνου ή ακριβώς πίσω από τη business που είναι πιο ευρύχωρα. Μην πάρεις πρεζόκουμπα, θα σου χαλάσουν όλο το σύστημα. Αν δε μπορείς να κοιμηθείς η καλύτερη λύση για να φύγει το άγχος είναι να είσαι κοινωνικός και δραστήριος. Πιάσε τη κουβέντα στο διπλανό γκομενάκι, στην αεροσυνοδό, στον κάγκουρα, στον παππού, στο μιλφέιγ με το μωρό, πιές 2-3 τσάγια, περπάτα στο διάδρομο, πήγαινε τουαλέτα 2-3 φορές, παίξε με τη ζώνη σου, πάτα όλα τα κουμπιά, φάε τα νύχια σου, άλλαξε την ώρα στο ρολόι σου, διάβασε όλα τα βιβλιαράκια και τα προσπέκτους, χαζογέλα, ερωτεύσου, κλάψε, μίσησε, ζήλεψε, φλέρταρε. 'Ωρα είναι, όσο τη γεμίζεις περνάει γρηγορότερα.

πω πω ρε μαλάκα, καλύτερα να πάει με το καράβι το παιδί...

Δημοσ.
Και το λάπτοπ έχω πάρει, αλλα ΔΕΝ!!!

'Ολα αυτά ΔΕΝ, επειδή έτσι κλείνεσαι στον εαυτό σου, πράγμα που δεν βοηθάει καθόλου σε αγχωτικές καταστάσεις γιατί συνεχίζεις να σκέφτεσαι και μεγεθύνεις το πρόβλημα. Καλύτερα να μιλάς με άλλους, όπως είπα, κι ας λέτε ο,τι ναναι, μαλακίες.

Δημοσ.

Εγώ κάνω το Αθήνα-Καβάλα εδώ και χρόνια(φοιτητής) και νιώθω αρκετά άνετα.Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου σκέφτεσαι καμιά μαλακία που και που αλλά γενικά περνάει ευχάριστα η πτήση.Τις περίεργες σκέψεις έσβησε ο κινητήρας, κόπηκε το φτερό, τις έχω κάνει και εσκεμμένα σε πτήση(ίσως σε μια προσπάθεια να τις ξεπεράσω τελείως) και σαν μίνι tribute στο fight club ,χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.Οι αναταράξεις

μετά από τις πρώτες δύο τρεις φορές σταμάτησαν να με ενοχλούν ιδιαίτερα-θυμάμαι σκεφτόμουν ένα ρεπορτάζ με πιλότους super puma που έδειχνε τo cockpit να πηγαίνει πέρα δώθε κι έλεγαν ότι αυτή είναι μια νορμαλ πτήση τους(πετούν μες στην κακοκαιρία πολύ συχνά).Αυτό που κάνω κυρίως είναι ότι μπαίνω σε ένα mood μέσα στο αεροπλάνο με το βουητό και λαγοκοιμάμαι-με υπνωτίζει αυτό το βουουου.

Σήμερα που γύρισα πίσω στην καβάλα πρέπει να ήταν η πιο άνετη πτήση της ζωής μου.Δεν είχα κοιμηθεί ούτε μία ώρα(συνήθως κοιμάμαι κάνα 3ωρο για να μην είμαι τελείως κομμάτια) ήμουν μόνος στις θέσεις, έκανα λίγο πίσω το κάθισμα,φύσηξα τη μύτη μου κρατώντας τη κλειστή γιατί βουλώνουν τα αυτιά μου μια ζωή στην απογείωση, άπλωσα και τα πόδια και ξεράθηκα.Ήπια το νεράκι στα μισά περίπου γιατί είχε ξεραθεί ο λαιμός μου και όλα gg.Ανοίγω μάτι κοιτάω λίγο από το παράθυρο τη θέα, μετά πάλι τάβλα.

Και προς θεού δεν είμαι κάνας λοκατζής, απλά νομίζω στην αρχή την βγάζεις κοιτώντας λίγο λοξά και απλά μετά από μερικές πτήσεις έχεις αρκετή εμπειρία για να σκεφτείς και τις βλακείες σου και να παραμείνεις ήρεμος.Άμα είσαι με παρέα και μιλάς εννοείται περνάει πολύ γρήγορα η πτήση και χαζογελάτε και αμήχανα ο ένας στον άλλο με καμιά από τις γερές αναταράξεις.

Btw η απογείωση και η προσγείωση είναι ακόμα πολύ κορυφαίο συναίσθημα.

Δημοσ.
Θέλω το καλοκαίρι να πάω Κύπρο για διακοπές και έχω πανικοβληθεί απο τώρα. Το ταξίδι είναι 1 ώρα και 45 λεπτά και νομίζω οτι είναι ένας αιώνας. Με τον ύπνο δεν παίζει, γιατί πάντα πριν πετάξω δεν μπορώ να κοιμηθώ την προηγούμενη μέρα, δεν μπορώ να σηκωθώ απο την θέση με τίποτα, δεν μπορώ να κοιτάξω έξω και ουτε να συγκεντρωθώ να διαβάσω κάτι.... :P Το μόνο που κάνω είναι να βάζω τέρμα την μουσική για να μην ακούω τον κινητήρα, για φαΐ ούτε λόγος, μόνο λίγο νεράκι πίνω. Γι'αυτό σκέφτομαι να πάρω κανα χάπι να ζαβλακωθώ να μην νιώθω τίποτα....

ΥΓ. Φοβάμαι ακόμα και να πάω Αθήνα-Χίο που είναι 20 λεπτά με της Aegean που έχουν 4 τουρμπίνες και κάνω 9 ώρες ταξίδι με σαπιοκάραβα.... :P

το κλουβι με τις τρελες:P ειναι τελειως παραλογα ολα αυτα. παρτο λογικα απλως και τελειωνε. κι εγω ειμαι υψοφοβικη (οχι αεροπλανοφοβικη) αλλα σε λογικα πλαισια

υγ τα ελληνικα καραβια ειναι 10 φορες πιο επικινδυνα απο τα αεροπλανα

Δημοσ.
το κλουβι με τις τρελες:P ειναι τελειως παραλογα ολα αυτα. παρτο λογικα απλως και τελειωνε. κι εγω ειμαι υψοφοβικη (οχι αεροπλανοφοβικη) αλλα σε λογικα πλαισια

υγ τα ελληνικα καραβια ειναι 10 φορες πιο επικινδυνα απο τα αεροπλανα

Το ξέρω οτι είναι παράλογα, αλλα δεν μπορώ να το εξηγήσω.... Εντωμεταξύ το έπαθα μετά απο καιρό, αφού άρχισα να πετάω. Δηλαδή την 8η φορά που πέταξα (μακρυνά ταξίδια), κάτι με έπιασε και απο τότε όλο και γίνεται χειρότερο....

---------- Προσθήκη στις 21:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:33 ----------

Και απο καράβια συνηθίζω να ταξιδεύω με ένα καινούργιο 2007 κατασκευή, αλλα έχω πάει και με σαπίτες πολλές φορές.....

Δημοσ.

εχω μια φιλη με πατερα και αδερφο πιλοτους. κοπαναει 1-2 ποτα πριν μπει στο αεροπλανο παντα. ακομα κι αν η πτηση ειναι 6 το πρωι

Δημοσ.
Επίσης απ' ότι μου έλεγε μια φίλη, η βαλεριάνα χαλαρώνει αρκετά τα πράγματα. Και αυτή φοβόταν, δεν ενοχλούνταν.

Τι ακριβώς είναι η βαλεριάνα?

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Δημοσ.
Τι ακριβώς είναι η βαλεριάνα?

η φίλη του... απλά μπέρδεψε το κόμμα.

Πλάκα πλάκα αν την μία γιαγιά σου την Βαλέρια και την άλλη Άννα, Βαλεριάνα θα σε πούν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...