Fidelio Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 2)Στη θάλασσα αν πέσεις με πάνω από 7-8 μποφορ, δεν μπορείς να αναπνεύσεις λόγω μικροσταγωνιδίων οπότε και πνίγεσαι. Αν ..λέμε ΑΝ το αεροπλάνο δοκιμάσει να προσγειωθεί σε θάλασσα ταραγμένη έως πολύ ταραγμένη λολ, 7-8 μποφωρ , ΤΟΤΕ θα μείνει μόνο το μαύρο κουτι - τα υπόλοιπα συμπράγκαλα θα αποσυναρμολογηθούν σε υποατομικό επίπεδο. Τα κορμιά επίσης θα στριφογυρνάνε στο swell των κυμάτων και θα τσαλακώνονται όπως ακριβώς τα ρούχα μέσα σε ένα πλυντήριο.
V for Vagelis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Νομίζω ο jimarass εννοεί σε περίπτωση που βυθιστεί πλοίο ή κάνω λάθος; Πάντως αμφιβάλλω πολύ γι αυτό με τα 7-8 μποφόρ, που το άκουσες jimarass; Να το προσγειώσει που, στη θάλασσα? Ομολογώ ότι μετά από αυτό νιώθω πιο "σίγουρος" μέσα στο αεροπλάνο. Χα! [ame] [/ame]Βέβαια κάπου μέσα στη μεσόγειο πχ ή χειρότερα στον ατλαντικό θα είναι πιο δυσκολα τα πράγματα...
Garnele Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Προσωπικά το βλέπω και σαν σασπένς λίγο, δηλαδή αυτό με τα κενά αέρος, τις αναταράξεις, το "ένα βήμα πιο κοντά" τέλος πάντων, μου φαίνεται το αλατοπίπερο στην πτήση. Για κάποιον παρανοϊκό λόγο έχω πείσει τον εαυτό μου ότι το αεροπλάνο που είμαι Εγώ μέσα δεν θα πέσει, οπότε τη βρίσκω όσο με τις ταινίες τρόμου κειμεσα. Εκεί που μπορώ να πω ότι λίγο, τόσο δα, αναρωτήθηκα μήπως τελικά κινδυνεύω κι Εγώ, ήταν με την τελευταία πτήση με Sky Europe. Μετά από τις 12 ώρες καθυστέρηση κλπ κλπ, και αφού έχουμε μάθει ότι η εταιρία κήρυξε πτώχευση, ότι της έχουν μείνει 4 αεροπλάνα για να κάνει δουλειά που έκανε με 20 σε μια μέρα και άλλα τέτοια ενδιαφέροντα, μπήκαμε σε ένα σάπιο, πάλλευκο αροπλάνο, και σαν άγγελοι αναταραζόμασταν καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης σε ένα σκοτεινό ιπτάμενο λεωφορείο (στην καλύτερη) και ακούγαμε τις αεροσυνοδούς να φωνάζει η μία στην άλλη στα πολωνικά τρέχοντας πάνω κάτω. Εντάξει, δεν είχε πολλή πλάκα, αλλά τουλάχιστον έτσι αναγκάστηκε να βγει ο όμορφος Πολωνός συγκυβερνήτης ( σε κάποια φάση να κάνει κάτι και ηρέμησα.
insomniaK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Τι έκανε ο όμορφος Πολωνός συγκυβερνήτης και σε ηρέμησε;;; Σε αυτό το θέμα δεν έγραψα νωρίτερα, επειδή τα αεροπλάνα δεν τα φοβάμαι, αλλά αφού ξεφεύγουμε σιγά σιγά, ας πως και το μυστικό... Με παίρνει ο ύπνος εκπληκτικά εύκολα και βαριά κατά τη διάρκεια της πτήσης, μ' έχουν ξυπνήσει διότι ροχάλιζα, μ' έχουν ξυπνήσει διότι είχαν αποβιβαστεί όλοι κι ήθελε να φύγει το πλήρωμα, μ' έχουν ξυπνήσει να τους πιάσω κάτι από το ντουλαπάκι... Οι αναταράξεις δε μ' έχουν ενοχλήσει ποτές. Όσοι φοβάστε γιατί δε δοκιμάζετε να κοιμηθείτε;;; Να στρώσετε κι επιδερμίδα...
Teaser Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Βέβαια κάπου μέσα στη μεσόγειο πχ ή χειρότερα στον ατλαντικό θα είναι πιο δυσκολα τα πράγματα... Τι ρίχνουν από το πλοίο στο 1:10 ? Δίχτυα?
Fidelio Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Εκεί που μπορώ να πω ότι λίγο, τόσο δα, αναρωτήθηκα μήπως τελικά κινδυνεύω κι Εγώ, ήταν με την τελευταία πτήση με Sky Europe. Μετά από τις 12 ώρες καθυστέρηση κλπ κλπ, και αφού έχουμε μάθει ότι η εταιρία κήρυξε πτώχευση, ότι της έχουν μείνει 4 αεροπλάνα για να κάνει δουλειά που έκανε με 20 σε μια μέρα και άλλα τέτοια ενδιαφέροντα, μπήκαμε σε ένα σάπιο, πάλλευκο αροπλάνο, και σαν άγγελοι αναταραζόμασταν καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης σε ένα σκοτεινό ιπτάμενο λεωφορείο (στην καλύτερη) και ακούγαμε τις αεροσυνοδούς να φωνάζει η μία στην άλλη στα πολωνικά τρέχοντας πάνω κάτω. Εντάξει, δεν είχε πολλή πλάκα, αλλά τουλάχιστον έτσι αναγκάστηκε να βγει ο όμορφος Πολωνός συγκυβερνήτης ( σε κάποια φάση να κάνει κάτι και ηρέμησα. Χαχαχα .. λοιπον στα πλαίσια μιας νέας και μοντέρνας ψυχοθεραπείας που θα λανσάρω , θέτω ένα ζήτημα. ΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΌ ΣΑΣ ? Με πλοίο; ή με αεροπλάνο , από 1:15 και μετά Πέρα απο κάθε στατιστική ή όποια άλλη θεωρία ατυχήματος , νομίζω οτι ο γρήγορος θάνατος είναι και ο προτιμότερος, δεν συμφωνείτε; Στον πνιγμό είναι πολύ δράμα η καταστάση ,φανταστείτε τις κυψελίδες των πνευμώνων σας για παράδειγμα να καίγονται από το θαλασσινό νερό αργά και βασανιστικά, γίνεσαι μπλε , μωβ και τουμπανιάζεις πριν ακόμα χάσεις τις αισθήσεις σου ,δεν παλεύεται, ενώ η πτώση με το αεροπλάνο ειναι μπαμ και έξω - δεν προλαβαίνεις να νιώσεις τίποτα, πλην άλλων θα έχεις βιώσει μια φορά (έστω και τελευταία) την αίσθηση της ελέυθερης πτώσης , η της καθόδου με πολαπλάσσια ταχύτητας της βαρύτητας - Ο ΘΑΝΑΤΟΣ με αεροπλάνο είναι λουνα παρκ φάση ,είναι roller coaster , είναι γαμώ , τέλος και πέρα από αυτό, τον θάνατο από αεροπλάνο τον ξεχνάς γρήγορα, ενώ αυτόν από το πλοίο όπως περιγράφετε γλαφυρά στο πρώτο βίντεο δεν τον ξεχνάς με τίποτα. Αρα ταξιδεύουμε περισσοτερο με αυτά, η θαλασίτσα καλή είναι αλλά έχει και τέτοια : όπου πες οτι την γλυτώνεις , μαλακίες , θα ζήσεις για το υπόλοιπο της ζωης σου με ψυχολογικά προβλήματα και με στομαχικές διαταραχές από τις πολλές δραμαμίνες...
Lucifer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 η πτώση με το αεροπλάνο ειναι μπαμ και έξω - δεν προλαβαίνεις να νιώσεις τίποτα, πλην άλλων θα έχεις βιώσει μια φορά (έστω και τελευταία) την αίσθηση της ελέυθερης πτώσης , η της καθόδου με πολαπλάσσια ταχύτητας της βαρύτητας - Ο ΘΑΝΑΤΟΣ με αεροπλάνο είναι λουνα παρκ φάση ,είναι roller coaster , είναι γαμώ , τέλος και πέρα από αυτό, τον θάνατο από αεροπλάνο τον ξεχνάς γρήγορα Οπότε αν μπείτε σε κανένα αεροπλάνο και δείτε κανέναν να τον παίζει μανιωδώς σε κάθε ανατάραξη, ξέρετε ποιος θα είναι.
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ο ΘΑΝΑΤΟΣ με αεροπλάνο είναι λουνα παρκ φάση ,είναι roller coaster , είναι γαμώ , τέλος και πέρα από αυτό, τον θάνατο από αεροπλάνο τον ξεχνάς γρήγορα, ενώ αυτόν από το πλοίο όπως περιγράφετε γλαφυρά στο πρώτο βίντεο δεν τον ξεχνάς με τίποτα. Δεν θα μπορούσε να πέσει σε θάλασσα το αεροπλάνο?Οπότε να συνδυάσεις μπαντζη με πνιγμό.
Höfdingadrapa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Το μόνο κακό που έχουν τα κενά αέρος, αναταράξεις κλπ μαλακίες είναι ότι κάθε φορά που γίνονται, ξεκολλάει το στομάχι σου και φτάνει στο λαρύγγι σου. Μόνο αυτό. Κατά τα άλλα, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ είναι το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς. =ρ =ρ =ρ
V for Vagelis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Τι ρίχνουν από το πλοίο στο 1:10 ? Δίχτυα? Δίχτυα για ποιο λόγο; Τίποτα σωσίβια ίσως. Το μόνο κακό που έχουν τα κενά αέρος, αναταράξεις κλπ μαλακίες είναι ότι κάθε φορά που γίνονται, ξεκολλάει το στομάχι σου και φτάνει στο λαρύγγι σου. Μόνο αυτό. Κατά τα άλλα, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ είναι το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς. =ρ =ρ =ρ Εμένα με νανουρίζουν πάντως.
Garnele Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, και ξαφνικά όλοι φτιάχνουν φραπέ στις αναταράξεις. Έβλεπα πριν χρόνια ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρονταν οι ΥΠΕΡΟΡΓΑΣΜΙΚΕΣ γυναίκες, που παίζει για παράδειγμα να έχουν οργασμό αν κάτσουν πάνω στο πλυντήριο ενώ αυτό δουλεύει. Σκεφτόμουν ότι θέλω πολύ να ταξιδέψω με μια τέτοια με αγεροπλάνο, αν ξέρετε καμία πμ. Στο ερώτημα που έθεσε ο φιντέλιο προηγουμένως, εγώ νομίζω ότι ψήνομαι για πλοίο. Αφενός ενδόμυχα πιστεύεις ότι παίζει και να σε πιάσει από το χέρι ο ΤΖΑΚ και να σε βοηθήσει να ανέβεις στη σχεδία, αφετέρου το αεροπλάνο είναι ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε, μια φορά πεθαίνει ο άνθρωπος!!
Lucifer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Έβλεπα πριν χρόνια ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρονταν οι ΥΠΕΡΟΡΓΑΣΜΙΚΕΣ γυναίκες, που παίζει για παράδειγμα να έχουν οργασμό αν κάτσουν πάνω στο πλυντήριο ενώ αυτό δουλεύει. Σκεφτόμουν ότι θέλω πολύ να ταξιδέψω με μια τέτοια με αγεροπλάνο, αν ξέρετε καμία πμ. Να ακούω προσφορές.
thanocaster Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Να ακούω προσφορές. Σου προσφέρω την ψυχή μου για τη δουλειά των ονείρων μου. Και πίστευα ότι δεν θα το έλεγες ποτέ...
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πάλι γουστάρω τρελά. Θέση δίπλα στο παράθυρο, να κοιτάω έξω. Λατρεύω τη στιγμή της απογείωσης και τα κενά αέρος, που ανακατεύονται τα μέσα μου όπως όταν περνάω πάνω από ένα σκαμπανέβασμα στην άσφαλτο με μεγάλη ταχύτητα, αλλά εκεί δεν προλαβαίνω να το απολαύσω πολύ. Λατρεύω τις φάτσες και τις αντιδράσεις των γύρω σε τέτοιες περιπτώσεις. Ξερωγω ":shock:" ή ":-("-> από τα ηρεμιστικά. Μερικές φορές λέω χαμηλόφωνα "Πέφτουμεεεεεεε!!!" ή "Timbeeeeerrrrr!!!" (για τους ξένους) για να γυρίσουν να με κοιτάξουν οι μπροστινοί. Τι κοιτάτε ρε; Λες και αν το πω εγώ θα γίνει. Υπάρχει καλύτερη εικόνα από εκείνες που βλέπεις τη στιγμή που το αεροπλάνο περνάει πάνω από τα σύννεφα και αντί για μουντάδα ξαφνικά βλέπεις τον ήλιο και τα σύννεφα από κάτω σου; Nope!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.