Προς το περιεχόμενο

Μ'αεροπλάνα...

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να και κάποιες άλλες όμορφες

airplane%20crash%20accident.jpg

Η αγαπημένη μου:

taca_crash_a320.jpg

Εδώ μία που τράβηξα εγώ ο ίδιος:

air-crash-0901-01.jpg

Πλάκα κάνω εντάξει, δεν είμαι τόσο κομπλεξικός... :X

Δημοσ.
Λοιπόν... Να πως έχει το θέμα:

Ενώ μέχρι και τα 17-18 μου ταξίδευα άφοβα και χαλαρά, απο εκεί και μετά και χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο τα τελευταία 3 χρόνια με έχει πιάσει μια περίεργη φοβία με τα έρπλεινς. Δεν είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό αλλα είναι ενοχλητική και μόνο που υπάρχει.

Δεν ειναι τιποτα σοβαρο.Ολοι τα περνανε αυτα στην εφηβια.Τωρα απλως λογικεψες...:lol:

Τι κανουμε για να ξεχαστουμε ? Ξεχναμε οτι υπαρχουν αεροπλανα...:fear::lol:

Δημοσ.

Εγώ λέω το άλλο! Οκ στο αυτοκίνητο κινδυνευεις 1000000000000000000 φορές περισσότερο απο το αεροπλάνο, ωστόσο αν κάποια στιγμή νιώσεις φόβο μπορείς να κάνεις τσουυυυυυπ στην άκρη και να κατέβεις.... Στο καράβι σε περίπτωση που βυθιστεί έχεις κάποιες λίγες πιθανότητες να επιζήσεις μετά απο δική σου προσπάθεια, κάτι που στο αεροπλάνο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Ή φτάνεις ή δεν φτάνεις ΤΕΛΟΣ!!!

Δημοσ.

Ε για αυτο δεν πρέπει να φοβάσαι άπαξ και μπήκες δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα οπότε απλά ρελάξ.

Ενώ στο πλοίο άντε να ξεμείνεις μέσα στα κρυα νερά να σε δέρνει η θάλασσα πίκρα εντελώς

Δημοσ.

Το ένα είναι χειρότερο από το άλλο.

Αν διάλεγα όμως,

αν είναι βράδυ δεν θέλω ούτε να φαντάζομαι πρόβλημα με πλοίο, 100% αεροπλάνο μια και καλή.

Αν είναι μέρα λέει το κολύμπι.

Αλήθεια τι πιθανότητες έχει να πέσει ένα αεροπλάνο?

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν στάνταρτ πιθανότητες. Παίρνεις αριθμό πτήσεων(πχ για το 2009 εντός ΕΕ) αριθμό πτώσεων, κάνεις μια διαίρεση και είσαι οκ.

Δημοσ.
Κάπου είχα βρει κάτι στατιστικές στο γουίκι γιατί γνωστή χρήστρια δωμέσα φοβάται.

Επίσης δεν ξέρω για 'σας, εμένα το "άμα πέσει την έκατσες και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα" με ξεαγχώνει.

Κι εμένα το ίδιο.Ότι γίνει έγινε κ τελειώνει εκεί το παραμύθι.Ούτε σακάτης,ούτε φυτό.Σκεφθείτε αυτό την επόμενη φορά.

Δημοσ.

Πρωτα απ όλα όσοι έχουν τον φόβο του ότι θα πέσει το αεροπλάνο, έχουν συνδέσει

πτώση = ελεύθερη πτωση με την μούρη και μπουμ ! Στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι και μηχανική βλάβη να υπάρξει στο αεροπλάνο πέρα από τις δικλίδες ασφαλείας που έχουν ο πιλότος θα προσπαθήσει να το προσγειώσει σε χωράφι, σε αυτοκινητόδρομο στην θάλασσα και πάει λέγοντας. Πιο πολύ πρέπει να ανησυχήστε όταν πάτε κανα Σ/Κ για καμιά εκδρομή με το αμάξι παρά να πέσει το αεροπλάνο

Δημοσ.

..εχω τύχει σε αναταράξεις λες και σου ρίχνουν απο κάτω με αντιαεροπορικά πυρά , ναι εκεί όλοι ήσαν cool και κοιτάγανε την θέα από τα παράθυρα σίιιγουρα , και όλοι το διασκέδαζαν και τράβαγαν φωτογραφίες λολ "Αχ Τι ωραία που είναι " Σας το διαβεβαίωνω , αφού όταν προσγειωθήκαμε προγραμματισαμε reunion party ..για τον προφανή λόγο !!!!!!

Ο φόβος είναι τεχνικό ζήτημα , όταν κάποιος τον βιώνει , έχει δηλαδή τον φόβο του λύκου , τα παραμύθια με την κοκκινοσκουφίτσα δεν δουλεύουν , λολ

Δημοσ.
Στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι και μηχανική βλάβη να υπάρξει στο αεροπλάνο πέρα από τις δικλίδες ασφαλείας που έχουν ο πιλότος θα προσπαθήσει να το προσγειώσει σε χωράφι, σε αυτοκινητόδρομο στην θάλασσα και πάει λέγοντας.

Να το προσγειώσει που, στη θάλασσα? Ομολογώ ότι μετά από αυτό νιώθω πιο "σίγουρος" μέσα στο αεροπλάνο. Χα!:-D

Δημοσ.

1)Το αμάξι σε ελληνικούς δρόμους είναι πιο επικινδυνο από το αεροπλάνο

2)Στη θάλασσα αν πέσεις με πάνω από 7-8 μποφορ, δεν μπορείς να αναπνεύσεις λόγω μικροσταγωνιδίων οπότε και πνίγεσαι.

3)Το αεροπλάνο φαίνεται πιο επικίνδυνο αν και οι στατιστικές δείχνουν το αντίθετο

Συμπέρασμα:

Αν έχεις πολύ καλή συντήρηση, τα αεροπλάνα is the way

Αλλιώς, τρενάκι.............αντε και καραβάκι

Ωστόσο, είναι γεγονός πως ένας πολύ προσεκτικός οδηγός αυτοκινήτου σε καλό δρόμο είναι πιο ασφαλής από το αεροπλάνο.

(γνώμη μου)

Δημοσ.
1)Το αμάξι σε ελληνικούς δρόμους είναι πιο επικινδυνο από το αεροπλάνο

2)Στη θάλασσα αν πέσεις με πάνω από 7-8 μποφορ, δεν μπορείς να αναπνεύσεις λόγω μικροσταγωνιδίων οπότε και πνίγεσαι.

3)Το αεροπλάνο φαίνεται πιο επικίνδυνο αν και οι στατιστικές δείχνουν το αντίθετο

Συμπέρασμα:

Αν έχεις πολύ καλή συντήρηση, τα αεροπλάνα is the way

Αλλιώς, τρενάκι.............αντε και καραβάκι

Ωστόσο, είναι γεγονός πως ένας πολύ προσεκτικός οδηγός αυτοκινήτου ,μόνος του σε καλό δρόμο είναι πιο ασφαλής από το αεροπλάνο.

(γνώμη μου)

φικσεντ! φδσφκξσδφδσ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...