slipknot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ακροφοβία λέγεται αυτό. Το ξέρω απλά το έχω δει και ως Υψοφοβία μέσα σε παρένθεση, φαντάζομαι ότι μάλλον θα είναι μια πιο λαϊκοnoob λέξη για να περιγράψει την συγκεκριμένη κατάσταση. Πες το κι έτσι, Αλέφας.
MsquitoPrincess Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάλι όταν απογειώνεται και μέχρι να φτάσει στο μάξ ύψος, σκέφτομαι: "Και σκέψου να ξέχασαν τα καύσιμα και να πέσουμε.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ" ή σκέφτομαι όσο επιταχύνει το αεροπλάνο να χάσει τον έλεγχο ο πιλότος και να σκάσουμε στα κτίρια του αεροδρομίου. Ειλικρινά προσπαθώ απλά να βγουν σε μειδίαμα οι σκέψεις.
Lucifer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 σλιπνοτ: ΒΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ, όταν είσαι στον 20ο όροφο, φοβάσαι; ΔΕ φοβάσαι. ΆΡΑ δεν έχεις υψοφοβία.
andreapaog328 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 αυτο το παθαινα παλιότερα με καράβι όμως μιας και ταξιδέυω ιταλία 3 φορές το χρόνο...και να μην κάνει θάλασσα κάτι θα ακούσω και αρχίζω και κάνω σενάρια πως κάτι θα γίνει..δεν είναι ότι παθαίνω κρίση ρε παιδί μου, απλά ένα μικρό αγχος...μετά βάζει και τον μπάρμαν με το σωσίβιο και τον προιδοποιητικό ήχο οκ εκεί...αλλά μεσα στην νύχτα μπορεί να ξύπναγα με τον παραμικρό θόρυβο...
minarokeftes Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Απο ηρεμιστικά ποια υπάρχουν που να είναι ήπια?
slipknot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 σλιπνοτ: ΒΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ, όταν είσαι στον 20ο όροφο, φοβάσαι; ΔΕ φοβάσαι. ΆΡΑ δεν έχεις υψοφοβία. Πώς δε φοβάμαι; Εδώ είμαι στον 3ο και δε μπορώ να βγω στο μπαλκόνι να μαζέψω τα βρακιά μου.
Sellers Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Πώς δε φοβάμαι; Εδώ είμαι στον 3ο και δε μπορώ να βγω στο μπαλκόνι να μαζέψω τα βρακιά μου. Μήπως φοβάσαι τα βρακιά σου ?
slipknot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Lu εντάξει, κατάλαβα τι εννοείς. Σύγχυση δική μου στους ορισμούς ήταν.
Sellers Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 "Και σκέψου να ξέχασαν τα καύσιμα και να πέσουμε'' Ή όπως έλεγε και ο Σερβετάς στον Γιάννη τον Όμορφο: ''Σπάσε πλάκα να ξέχασαν οι μαλάκες τα καύσιμα και να μείνουμε για πάντα εδω πάνω.''
slipknot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μήπως φοβάσαι τα βρακιά σου ? Τα δερμάτινα με φοβίζουν πιο πολύ.
SpY Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μόνο εγώ συνδέω την ιδέα όταν επιταχύνει το αεροπλάνο λέω δες πως περίπου τρέχουν τα F1 ? Δεν τα φοβάμαι καθόλου τα αεροπλάνα απλά με εκνευρίζει σε ορισμένες περιπτώσεις που στην απογείωση ή προσγείωση βουλώνουν τα αφτιά σου
MsquitoPrincess Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ή όπως έλεγε και ο Σερβετάς στον Γιάννη τον Όμορφο: ''Σπάσε πλάκα να ξέχασαν οι μαλάκες τα καύσιμα και να μείνουμε για πάντα εδω πάνω.'' Στην τελευταία πτήση είχα γυρίσει στη συνταξιδιώτισσα: "Και μαλάκα να πέσουμε,ε??" με παράλληλη κίνηση χεριού που να δείχνει την πτώση.Νομίζω κατάλαβα τι θα πει φρίκη. ΛΟΥΣΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ???????
Lucifer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 ΛΟΥΣΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ??????? http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3037074&postcount=57301
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Εγω δεν νιωθω καθολου ανετα μεχρι να ξεκινησει το αεροπλανο. Μολις ξεκινησει επανερχομαι στα φυσιολογικα μου, αν εξαιρεσεις το οτι δεν εχω καμια διαθεση να μιλησω και κλεινω τα ματια μου εστιαζοντας αλλου, οχι ομως λογω φοβου απ'οσο μπορω να υποθεσω, ο φοβος ειναι μεχρι να μπουν σε λειτουργια οι κινητηρες. Παρε καμια βαλεριανα καλυτερα, οπως αναφερθηκε παραπανω αντι για χημικα χαπια διοτι αν εξαρτηθεις απο κατι (σε ψυχολογικο επιπεδο, οχι οργανικο), καλυτερα να ειναι φυτικο. Τελος παντων ισως το δευτερο σκελος να ειναι μπαρουφα, δεν ειμαι ψυχιατρος. Ασχετο, δεν θα ξεχασω πριν κατι μηνες που ταξιδευα για Ιταλια ενα τυπο διπλα μου, ο οποιος καθε φορα που γινοταν η οποιαδηποτε αναταραξη σταυροκοπιοταν και μουρμουριζε "αχ παναγια μου"... Επισης ασχετο, τι παθατε ολοι και βαλατε χριστουγεννιατικα avatars???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.