Προς το περιεχόμενο

Full κουτί η Μεσαίο κουτί?

Panostheone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω ένα κουτί αυτές τις μέρες αλλα δεν ξέρω αν μου κάνει ένα Midi η πρέπει να πάρω ένα Full.τώρα έχω ένα midi και μου είναι μια χαρά.πιστεύετε θα μου χρειαστεί full tower σύντομα η είναι υπερβολή? ευχαριστώ

Συγκεκριμένα θέλω να πάρω αυτό

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/NZXT-Lexa-S-Black-Case.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για ποιο λογο ανοιξες δευτερο θεμα;;;

Για το κουτι δεν ξερω δεν το εχω....

|Παντως φινετσατο φαινεται,ανεμηστηρια συμφωνα με το πλαισιο παιρνει μπολικα δεν θα ελεγα οχι...

Να ξερεις οτι σε αυτα τα χρηματα ομως παιζει και το cm690 το οποιο το εχω και μπορω να πω οτι εχει παρα πολυ χωρο,καλη ροη αερα και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης...

Sorry αλλα δεν έχω κάνει αλλα post για το κουτί αυτό και το θέμα αυτό που γράφω σε αυτό.

Βασικά ναι μου αρέσει και εμενα .παίρνει παντού ανεμιστηράκια είναι ωραίο και έχει διαφανες πλαστικό στο πλάι.Το δικό σου φαίνεται καλο αλλα θέλω να έχει και διαφανες πλαστικό στο πλάι γιατί θα βάλω και λάμπες μέσα στο κουτί :P

Και το 690 εχει παραθυρο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806669

Τωρα οποιο σαρεσει,απλα σου προτεινα το 690 γιατι το εχω και μπορω να εκφρασω μια αποψη με σιγουρια....

Αλλωστε δεν εχουνε ακουστει κακες κριτικες για το 690

Xmmm καλο είναι και το 690 που προτείνεις αλλα θέλω να έχει και ανεμιστηράκι πάνω + ότι αυτό που σου έδειξα με ψήνει πιο πολύ σαν εμφάνιση.και λογικά πρόβλημα χώρου θα έχω μονο αν θελήσω να βάλω διπλή κάρτα γραφικών ...δεν νομίζω να πρέπει να πάω σε full tower.

Από ότι βλέπω στα review είναι πολύ καλο όμορφο και έχει πολύ καλο σύστημα λειτουργίας αέρα μέσα στο κουτί.και σχεδόν όλοι λένε ότι είναι πολύ φτηνό για αυτά που παρέχει και ότι έπρεπε γύρο στα 100+ να πουλιέται.οποτε μάλλον με βλέπω σε αυτό.Ευχαριστώ

Γιατί θες ανεμιστήρα πάνω.

Ξέρεις τι θα γίνει αμα χυθεί νερό στο πάνω μέρος του κουτιού με αυτά τα καινούργια ανάποδα κουτιά που εχουν γρίλιες πάνω.

Μπουμ.:lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...