panosno1com Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 λοιπον,πηρα απο φιλο μου ipod touch.εχω πελαγωσει παιδια!!! εφτιαξα ενα free account συμφωνα με ενα τοπικ που βρηκα ψαχνωντας http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=39022 εγκατεστησα το iTunes στο πισι μου [vista64bit] .δε ξερω ομως πως να "δω" τα περιεχομενα του αι ποντ!apo ton ypologisti mou!δλδ να κανω explore,να σβησω δεδομενα[εικονεςκτλ] του φιλου μου και να βαλω τα δικα μου!!!δε ειμαι ασχετος γενικα,αλλα απο apple,ipod και τα συναφη ..δε ξερω.πελαγωσα!βοηθεια επισης,οταν παω να κατεβασω κατι,δωρεαν εννοειται,απ το ipod ,γραφει : u have not verified your account. ενω και κλικ στο λινκ του mail που λαβα εχω κανει,και log in κανω κανονικα στο apple store... edit: βασικα το ψαξα λιγο..ενω υπαρχει πραμα μεσα στο ipod, στο itunes στον η/υ δεν μου τα δειχνει λες και ειναι κενο!ενω δειχνει και την μπαρα στο summary και ολα αυτα.. εδιτ2:ενω με καποιο μαγικο τροπο καταφερα να σβησω τα παντα απ το αι ποντ...και να βαλω δικα μου,τουλαχιστον μουσικη.τωρα δε ξερω πως κανω log in στο αι τιουνς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.