Προς το περιεχόμενο

NOKIA 6600 slide Vs NOKIA 6600i

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή γίνεται ανανέωση του Συμβολαίου μου Cosmote, σκέφτηκα να αγοράσω νέα συσκευή, μιας και αυτή που έχω πλέον έφτασε τα δύο χρόνια.

Είχα επιδότηση 125Ευρώ και ύστερα από αίτημα μου για μεγαλύτερο ποσό και εφόσον έγινε δεκτό, τώρα έχω επιδότηση 200Ευρώ.

Είμαι ανάμεσα σε αυτή και σε αυτή τη συσκευή.

Περισσότερο η ζυγαριά γέρνει προς το τελευταίο (NOKIA 6600i SLIDE BLACK), αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιες είναι οι διαφορές των δύο κινητών. Το Site της Cosmote δεν είναι και πολύ αξιόπιστο, οπότε σκέφτηκα να ζητήσω τη γνώμη σας και τη βοήθεια σας.

Ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Tο ενα ειναι μοντελο του 2008 και το αλλο του 2009. Η κυρια διαφορα τους, αν οχι η μοναδικη, στα specs ειναι η καμερα. Το απλο εχει 3,2 ΜΡ το i εχει 5ΜΡ. Δες και εδω.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2805&idPhone1=2355

Δημοσ.

Μάλιστα, οπότε να πάω για το i.

Δεν μου αρέσουν τα Nokia λόγω της μπαταρίας τους, αλλά από την άλλη δεν μπορώ τα Ericsson λόγω του άθλιου σε Style java menu και πάντα θέλω να είναι Symbian.

Ελπίζω κατά τ' άλλα να βγει καλό.

• Moderators
Δημοσ.
Μάλιστα, οπότε να πάω για το i.

Δεν μου αρέσουν τα Nokia λόγω της μπαταρίας τους, αλλά από την άλλη δεν μπορώ τα Ericsson λόγω του άθλιου σε Style java menu και πάντα θέλω να είναι Symbian.

Ελπίζω κατά τ' άλλα να βγει καλό.

Θα συμφωνησω. Ομως εχω την εντυπωση πως τα παραπανω εχουν λειτουργικο S40 (λειτουργικο τοσο παραμετροποιησιμο οσο αυτο της SE), αλλα τελος παντων υποθετω πως εσυ θελεις S60V2 ή καλυτερα V3 (V5 αν θελεις κατι σε οθονη αφης).

Καλυτερα να το εψαχνες λιγακι ακομα για να εισαι σιγουρος για την αγορα σου κατα την γνωμη μου.

Δημοσ.
S40 (λειτουργικο τοσο παραμετροποιησιμο οσο αυτο της SE)

Έχω το NOKIA 6120c, είναι το πιο φθηνό Smartphone με Symbian και είναι μια χαρά! S40 είναι? Είχα και το NOKIA N80! Καλό κινητό.

Βέβαια όλα είναι της πλάκας αν κρίνουμε ότι ξεβάφουν μετά από λίγο καιρό...

Επίσης τα SE, δεν έχουν Symbian. Οπότε γιατί λες ότι είναι σαν αυτά?

Αφής δεν θέλω σε καμία περίπτωση. Είχα iphone (2G), οπότε όλα τα άλλα κινητά αφής μου φαίνονται μανταλάκια.

Τέλος διαθέτω μέχρι το πολύ 250Ευρώ!!!

Δημοσ.

Πλαστικό vs Μεταλο, διαλέγεις και παίρνεις.

Btw το Ασημι 6600i δείχνει πολύ καλύτερο , τα έχω δει και τα δυο από κοντά.

Δημοσ.
Πλαστικό vs Μεταλο, διαλέγεις και παίρνεις.
'

Ανάμεσα σε ποια?

Btw το Ασημι 6600i δείχνει πολύ καλύτερο , τα έχω δει και τα δυο από κοντά.

Ναι ε? Από φωτογραφίες μου αρέσει περισσότερο το μαύρο.

• Moderators
Δημοσ.
Έχω το NOKIA 6120c, είναι το πιο φθηνό Smartphone με Symbian και είναι μια χαρά! S40 είναι? Είχα και το NOKIA N80! Καλό κινητό.

Βέβαια όλα είναι της πλάκας αν κρίνουμε ότι ξεβάφουν μετά από λίγο καιρό...

Επίσης τα SE, δεν έχουν Symbian. Οπότε γιατί λες ότι είναι σαν αυτά?

Αφής δεν θέλω σε καμία περίπτωση. Είχα iphone (2G), οπότε όλα τα άλλα κινητά αφής μου φαίνονται μανταλάκια.

Τέλος διαθέτω μέχρι το πολύ 250Ευρώ!!!

Δεν ειπα πως τρεχουν symbian τα SE. Αυτο που ειπα ειναι πως η εκδοση του λειτουργικου που υπαρχει στα τηλεφωνα που προανεφερες ειναι τοσο παραμετροποιησιμη οσο εκεινου των SE. Δηλαδη ελαχιστα εως καθολου. Επιπλεον δεν ειναι smartphones. Τελος, η συσκευη που ηδη εχεις, εχει "καλυτερο" λειτουργικο (S60V2) απο αυτο που εχουν οι συσκευες τις οποιες σκεφτεσαι να αποκτησεις.

:-)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αφήστε γιατί δάγκωσα από τα νεύρα μου το 6120c και έσπασε η οθόνη και δεν έχω κινητό και περιμένω πότε θα με πάρουν από τη Cosmote να μου στείλουν τη καινούρια συσκευή.

Το 6600i θα πάρω τελικά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...