Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παντως εχω την beta απο τοτε που βγηκε αλλα επειδη χρησιμοποιω κυριως word,excel θα προτιμησω την δωρεαν εκδοση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To microsoft office είναι αυτή την στιγμή η πληρέστερη σουίτα εφαρμογών γραφείου και φυσικά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να λέμε κάτι για την microsoft και τους προγραμματιστές της εκτός απο ένα μπράβο για το πλήρες λογισμικό που έφτιαξαν.

Τώρα για την τιμή τους επειδή είμαι προγραμματιστής σέβομαι τον κόπο των ατόμων που δούλεψαν και πρέπει να ανταμειφθούν. Εδώ άλλοι πληρώνουν 50 ευρώ και βάλε για ένα παιχνίδι στο playstation. Αλλα όχι η microsoft είναι η κακή που δεν δίνει ολόκληρη σουίτα κάνα 30 ευρώ .Αν και πιστεύω ακόμα και τόσα να το έδινε πάλι σπασμένο θα το έβαζαν οι περισσότεροι.

Και έρχομαι και ρωτάω αν το openoffice και το microsoft office κόστιζαν το ίδιο ποιο θα επιλέγατε? Γενικά έχω μάθει πως το τσάμπα σε όλους τους τομείς δεν είναι πάντα το καλύτερο και αυτή είναι μια απο αυτές τις περιπτώσεις.

Επεξ/σία από Aztec
Δημοσ.

Τώρα για την τιμή τους επειδή είμαι προγραμματιστής σέβομαι τον κόπο των ατόμων που δούλεψαν και πρέπει να ανταμειφθούν. Εδώ άλλοι πληρώνουν 50 ευρώ και βάλε για ένα παιχνίδι στο playstation.

να ανταμοίβονται για τη δουλειά τους. Όμως μην απαξιώνουμε το παιχνίδι,ειδικά σε PS3. Είναι πολύπλοκη δουλειά (πολυπρογραμματισμός σε σύστημα με ασυνήθιστη δομή επεξεργαστών).

Δημοσ.
Τελείως πλασματικό. Αν το έχει ανοίξει πριν το βιντεο άλλη μια φορά θα το έχουν cachαρει τα win7 στην μνήμη οπότε λογικό είναι να ανοίξει σφαίρα.

Μπα μην το λες! Και τα 2007 σε intel ssd ανοίγουν σχεδόν το ίδιο γρήγορα.

Το word σε περίπου 1' και το excel σε περίπου 2'

Δημοσ.
να ανταμοίβονται για τη δουλειά τους. Όμως μην απαξιώνουμε το παιχνίδι,ειδικά σε PS3. Είναι πολύπλοκη δουλειά (πολυπρογραμματισμός σε σύστημα με ασυνήθιστη δομή επεξεργαστών).

Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ την δυσκολία ανάπτυξης των videogames ανεξαρτήτου πλατφόρμας. Αν και πλέον μερικοί τιτλοι είναι trivial στην αναπτυξη τους. Το είπα θέλοντας να τονίσω ότι για την ψυχαγωγία κάποιοι δίνουν κάποια χρήματα αλλα για ένα εργαλείο δουλειάς δεν δίνουν.

Δημοσ.

Δηλαδή πιστεύεις ότι το Office δίνει κάτι παραπάνω σε μια επιχείρηση από το OpenOffice όταν δεν χρειάζεται εξειδικευμένες διαδικασίες όπως για παράδειγμα collaboration και server-side εργαλεία;

Καμία απολύτως διαφορά δεν έχει το ένα με το άλλο όταν το μόνο που κάνει η ξανθιά γραμματέας είναι να γράφει ένα απλό κείμενο με φρου-φρου και αρώματα.

Δημοσ.

Νομίζω την ανέφερα ως την πληρέστερη σουίτα εφαρμογών γραφείου. Τώρα αν καποιος θέλει να γράψει ένα κείμενο μπορεί να χρησιμοποιήσει πολλές άλλες εναλλακτικές. Μια εταιρεία δεν έχει μόνο την γραμματέα αλλα και τον project manager κτλ.Yπάρχει εναλλακτικό του Microsoft Office Project στο Open Office που εμείς στην δουλειά το χρησιμοποιούμε πολύ? όχι δεν υπάρχει. Το τονίζω ότι μιλάω για πληρότητα καθώς εφαρμογές γραφείου δεν είναι μόνο το Εxcel και το Word.

Δημοσ.

1. Το Office είναι cash cow σημαντικότατο για τα έσοδα της Microsoft. Η δωρεάν έκδοση είναι λόγω της πίεσης από το Google Docs, Open Office και άλλες ανταγωνιστικές σουίτες.

2. Το Office 2007 με το νέο interface ξένισε πολλούς χρήστες. Αυτό βοηθάει πχ το Open Office που μοιάζει περισσότερο με παλιές, γνωστές μορφές της σουίτας. Δεν είναι όλος ο κόσμος κομπιουτεράκηδες

3. Σε επίπεδο τιμής, ουσιαστικά το Office έχει ακριβώς....όσο χρειάζεται για να το πουλήσει. Έχω πάει κόντρα εναντίον της MS σε φάση για ΟΕΜ (προεγκατεστημένο) με το Corel WordPerfect Office. Μόλις έμαθαν την τιμή μας, έριξαν και αυτοί και εκβίασαν όσο χρειαζόταν για να πάρουν την δουλειά...

4. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη σουίτα σε πολλά επίπεδα αλλά για τους περισσότερους χρήστες άχρηστα όλα τα προηγμένα κόλπα.

5. Οι εκβιαστικές τακτικές της Microsoft ήταν πιστεύω και ένας από τους λόγους που άφησε η ΙΒΜ το κομμάτι των laptop. Δηλαδή όποιος της κουνιέται λίγο (πχ θα βγάλουμε laptop με προεγκατεστημένο Open Office) αμέσως έχει το άγχος ότι μπορεί να τους ανεβάσουν τις τιμές στα WIndows.

Δεν είπε κανείς ότι είναι εύκολο να είσαι μονοπώλιο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...