Προς το περιεχόμενο

Τελος η προσφορα του Μ31Β και τωρα εβγαλαν το EG-M34A στα 105 ευρω

Palm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφορά έκπτωση 20 ευρω;

Το ε σοπ μου δίνει την εντύπωση ότι θέλει να ξεφορτωθει τα shenzen μηχανάκια γιατί όμως; Μήπως είναι ελατωματικά;( δε το νομίζω) ή σε δύσκολες περιοδους τα μόνα που τραβάνε είναι τα egreat (αυτό το νομίζω)

• Moderators
Δημοσ.
Δεν νομίζω να αξίζει ιδιαίτερα όταν με 4 ευρώ παραπάνω παίρνεις το πιο ''φρέσκο'' WD tv live και με 2 χρόνια εγγύηση (από το ''δικό'' τους μάλιστα κατάστημα) :eek:

Το egreat Μ34Α ειναι κλασεις ανωτερο απο το WDTV v.1.

Δεν εχω δουλεψει το live αλλα το παλιο ηταν ολο προβληματα και στην ουσια καμια υποστηριξη απο FW updates αφου μονο νεα προβληματα δημιουργουσαν αντι να λυνουν! Οποτε μην βασιζεστε οτι και προβληματα που διαβαζω οτι εχει το live θα λυθουν σιγουρα με FW , το πιθανοτερο ειναι να μην λυθουν! Το egreat τα επαιξε ολα χωρις προβληματα με την μια και ειναι απολυτα λειτουργικο. Εστειλε το WDTV σε ενα συρταρι οποιος το θελει το πουλαω! :mad:

Δημοσ.
Το egreat Μ34Α ειναι κλασεις ανωτερο απο το WDTV v.1.

Δεν εχω δουλεψει το live αλλα το παλιο ηταν ολο προβληματα και στην ουσια καμια υποστηριξη απο FW updates αφου μονο νεα προβληματα δημιουργουσαν αντι να λυνουν! Οποτε μην βασιζεστε οτι και προβληματα που διαβαζω οτι εχει το live θα λυθουν σιγουρα με FW , το πιθανοτερο ειναι να μην λυθουν! Το egreat τα επαιξε ολα χωρις προβληματα με την μια και ειναι απολυτα λειτουργικο. Εστειλε το WDTV σε ενα συρταρι οποιος το θελει το πουλαω! :mad:

Δεν γνωρίζω για το παλιό WD , αλλά το νεο WD tv live το έχω εδώ και 2 εβδομάδες περίπου και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα σε οτιδήποτε αρχείο του έχω δώσει να παίξει, (... Και αν δεν κάνω λάθος φοράει πιο νέο και ταχύτερο επεξεργαστή από το E-great.)

Έχει και 2 χρόνια εγγύηση αντί για 1 που δίνει το e-shop...

Όμως , περί ορέξεως ...:-)

• Moderators
Δημοσ.

Δεν γνωρίζω για το παλιό WD , αλλά το νεο WD tv live το έχω εδώ και 2 εβδομάδες περίπου και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα σε οτιδήποτε αρχείο του έχω δώσει να παίξει, (... Και αν δεν κάνω λάθος φοράει πιο νέο και ταχύτερο επεξεργαστή από το E-great.)

Έχει και 2 χρόνια εγγύηση αντί για 1 που δίνει το e-shop...

Όμως , περί ορέξεως ...:-)

Το μονο θετικο που εχω ακουσει ειναι οτι το live παιζει αρχεια 1080 με πανω απο 6 ref frames που ειχαν περιορισμο το παλιο και ολα τα υπολοιπα. Απο την αλλη ομως εχει το βασικο προβλημα του παλιου αποδεδειγμενα: Δεν δουλευει η επιλογη AUTO στα refresh rates / fps. Οταν δηλαδη θα βαλεις ενα αρχειο που ειναι PAL (25/50 Ηζ) και μετα ενα που ειναι 23.976 Ηζ ή NTSC (30/60Ηζ) θα πρεπει ενδιαμεσα να μπαινεις στα μενου και να αλλαζεις τις ρυθμισεις, αλλιως θα βλεπεις κολληματα στην κινηση (σε pannings φαινεται αυτο, οχι σε στατικες εικονες). Εκει βαζει τα γιαλια το Egreat ασχετα που ειναι 5-6 μηνες παλιοτερο απο το live. Οποτε δεν ειναι περι ορεξεως... :-)

Αυτο ολο ελεγαν οτι θα το λυσουν στο παλιο WDTV αλλα δεν εκαναν τιποτα. Οσοι ειχαν το παλιο WD τον εζησαν απο πρωτο χερι τον ερασιτεχνισμο τους (στα FW prereleases μαλιστα αντι να διορθωσουν αυτο χαλασαν και δεν δουλευαν οι Ελληνικοι υποτιτλοι - "flashing subs" , δεν εκανε ο δισκος spin down οταν το εκλεινες, αρχισε να μην δουλευει καλα το FF και καποια αλλα) ! Αστα να πανε! Ελπιζω οσοι πηρατε το live να ειστε πιο τυχεροι απο οσους πηραμε το πρωτο WDTV. Οπλιστειτε με μεγαλη υπομονη, οσοι τουλαχιστον αναγνωριζετε προβληματα και περιμενετε λυσεις... :mad:

Δημοσ.

Το μονο θετικο που εχω ακουσει ειναι οτι το live παιζει αρχεια 1080 με πανω απο 6 ref frames που ειχαν περιορισμο το παλιο και ολα τα υπολοιπα. Απο την αλλη ομως εχει το βασικο προβλημα του παλιου αποδεδειγμενα: Δεν δουλευει η επιλογη AUTO στα refresh rates / fps. Οταν δηλαδη θα βαλεις ενα αρχειο που ειναι PAL (25/50 Ηζ) και μετα ενα που ειναι 23.976 Ηζ ή NTSC (30/60Ηζ) θα πρεπει ενδιαμεσα να μπαινεις στα μενου και να αλλαζεις τις ρυθμισεις, αλλιως θα βλεπεις κολληματα στην κινηση (σε pannings φαινεται αυτο, οχι σε στατικες εικονες). Εκει βαζει τα γιαλια το Egreat ασχετα που ειναι 5-6 μηνες παλιοτερο απο το live. Οποτε δεν ειναι περι ορεξεως..

Αλλο ενα μειον του live ειναι οτι δεν κανει DTS downmix, ετσι αν καποιος δεν εχει home cinema δεν θα ακουει ηχο σε ταινιες με ηχο DTS απο την TV του!

Καλα ρε παιδια μετα απο αυτα που γραφετε πατε ακομα και αγοραζετε αυτο το ..τενεκε ???

• Moderators
Δημοσ.

Καλα ρε παιδια μετα απο αυτα που γραφετε πατε ακομα και αγοραζετε αυτο το ..τενεκε ???

Μηπως δεν διαβασες προσεκτικα; :-)

Το παλιο ειχα παρει, λεω τι τραβηξα και οτι η WD εχασε με οσα εκανε εναν φανατικο WesternDigitaκια! ;)

Δημοσ.

Μηπως δεν διαβασες προσεκτικα;

Το παλιο ειχα παρει, λεω τι τραβηξα και οτι η WD εχασε με οσα εκανε εναν φανατικο WesternDigitaκια!

Μα γραφεις για το ...live ...και αυτο ειναι το τελευταιο.....

• Moderators
Δημοσ.

Μηπως δεν διαβασες προσεκτικα;

Το παλιο ειχα παρει, λεω τι τραβηξα και οτι η WD εχασε με οσα εκανε εναν φανατικο WesternDigitaκια!

Μα γραφεις για το ...live ...και αυτο ειναι το τελευταιο.....

τι να σου πω , μπορει να το εχω παρει και μην το θυμαμαι...:lol:

Διαβασε απο το #4

Δημοσ.
Αλλο ενα μειον του live ειναι οτι δεν κανει DTS downmix, ετσι αν καποιος δεν εχει home cinema δεν θα ακουει ηχο σε ταινιες με ηχο DTS απο την TV του!

Ο WD TV Live υποστηρίζει DTS Stereo downmix.

• Moderators
Δημοσ.
Δεν νομίζω να αξίζει ιδιαίτερα όταν με 4 ευρώ παραπάνω παίρνεις το πιο ''φρέσκο'' WD tv live και με 2 χρόνια εγγύηση (από το ''δικό'' τους μάλιστα κατάστημα) :eek:

4 ευρω παραπανω; 24 εννοεις προφανως.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303577

Χωρις να συνεννω οτι ειναι καλυτερο το live απο το Egreat. :-) ( Και πιο φθηνο να ηταν το WD δεν ειναι να το προτιμησεις)

Δημοσ.
4 ευρω παραπανω; 24 εννοεις προφανως.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303577

Χωρις να συνεννω οτι ειναι καλυτερο το live απο το Egreat. :-) ( Και πιο φθηνο να ηταν το WD δεν ειναι να το προτιμησεις)

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240001111 από το ¨αδελφό'' κατάστημα...

Το προτίμησα ήδη εδώ και 20 μέρες :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...