Wise_One Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Την καλησπέρα μου. Συγχωρήστε μου τη χαζή ερώτηση αλλά έχω μπερδευτεί λίγο με τη VB.NET... Αυτό που θέλω, είναι να δημιουργείται ένα text αρχείο κατά το runtime του προγράμματος. Με μια μέθοδο μετά, θ' αλλάζω το όνομα του αρχείου. Αυτό που με δυσκολεύει, είναι που θα κάνω τη δημιουργία του αρχείου. Αν γράψω αυτό: > Imports System.IO Public Class Form1 'Dilwsi onomatos arxeiou Dim fname As String = "" 'Dimiourgia arxeiou Dim FiletoHandle As File 'Dilwsi Stream gia eggrafi sto arxeio Dim StreamToWrite As StreamWriter 'Dilwsi Stream gia diavasma apo to arxeio Dim StreamToRead As StreamReader Private Sub SetName_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles SetName.Click fname = Filename.Text & ".txt" 'MsgBox(fname) FiletoHandle.Create(fname) End Sub End Class προφανώς και πετάει σφάλμα αφού μόνο στη συγκεκριμένη μέθοδο δημιουργείται το αρχείο. Δείτε και την εικόνα του project: Μπορεί το αρχείο να δημιουργείται κατά το runtime, εγώ με το κουμπί Set Name θα του αλλάζω το όνομα. Τα υπόλοιπα κουμπιά μετά, ξέρω τί θα κάνω. Επίσης, με βολεύει αν το αρχείο δημιουργείται στο Set Name, αφού έχω δηλαδή δώσει το όνομα του αρχείου. Το FiletoHandle.Create(fname) πού πρέπει να το γράψω;
Evgenios1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 System.IO.File.Open(..); σου επιστεφει ενα fstream τσεκαρε τα παρακατω System.IO.File System.IO.Path
Wise_One Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Σ' ευχαριστώ φίλε μου. Σκέφτηκα κι εγώ έναν απλό τρόπο για να κάνω αυτό που θέλω, θα τσεκάρω και το ΑΡΙ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.