p_under Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Αν πχ εχεις παρει εσυ 8800gtx στα φορτε της, δηλαδη πανω απο 700€ θα σου πει πιστωτικο στη σημερινη τιμη, δεν τιθεται καν αυτο το θεμα. καλα τα λες εκτος απο εδω , κανει δεν το κανει , σου δινει πχ μια gtx260 η gtx 275 κ εισαι κ χαρουμενος /
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Αν πχ εχεις παρει εσυ 8800gtx στα φορτε της, δηλαδη πανω απο 700€ θα σου πει πιστωτικο στη σημερινη τιμη, δεν τιθεται καν αυτο το θεμα. NOT!!!! Έτσι νομίζεις! Για δες τι μου απάντησαν όταν ρώτησα στο Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ ακριβώς το ίδιο πράγμα... Ότι γράφει η απόδειξη αγοράς σου επιστρέφουν και όχι την τιμή που έχει στο κατάστημα εκείνη τη στιγμή!!!
SlimData Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 NOT!!!! Έτσι νομίζεις! Για δες τι μου απάντησαν όταν ρώτησα στο Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ ακριβώς το ίδιο πράγμα... Ότι γράφει η απόδειξη αγοράς σου επιστρέφουν και όχι την τιμή που έχει στο κατάστημα εκείνη τη στιγμή!!! Όχι φίλε μου, εσύ έτσι νομίζεις..... Ίσως και να μην διάβασες καλά... Είπα τι θα σου πει ο τεχνικός, ξαναδιάβασε το. Εγώ δεν αναφέρθηκα σε κανένα ε.κ.ποι.ζω και γενικά σε καμία υπηρεσία.Τα έζησα 4 χρόνια αυτά τα πράγματα οπότε θεωρώ ότι μπορώ να εκφέρω μια ασφαλή γνώμη.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, σύμφωνοι αυτό θα σου πει ο τεχνικός. Εγώ σου λέω τι δικαιούσαι να του πεις εσύ. Αν πήρες την κάρτα γραφικών 700 ευρώ ένα χρόνο πριν και τώρα κάνει 200 ευρώ, δικαιούσαι να πάρεις στο χέρι 700 ευρώ και να φύγεις.
SlimData Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Συμφωνούμε απόλυτα σ'αυτό... Μακάρι να διεκδικούσαμε όλοι αυτά που δικαιούμαστε... Τέλος πάντων...
rambias Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Αν δεν ηταν το ε shop θα ψωνιζαμε ολα τα τα ηλεκτρονικα στο +100% και 2ετη εγγυηση αν και κατοχυρωμενο απο την ε.ε πολλοι κανουν τουμπεκι ΓΙα κοίτα το καρτέλ με της μνήμε η για ψάξε της τιμέσ στα laptop. Της μνήμες στο eshop πάντος τησ πληρώνης +100% αυτή τη στηγμή!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 ΓΙα κοίτα το καρτέλ με της μνήμε η για ψάξε της τιμέσ στα laptop. Της μνήμες στο eshop πάντος τησ πληρώνης +100% αυτή τη στηγμή! τιμές εξωτερικού έχεις δεί?
Chris_85 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Πάμε για άλλη μια φορα. Η νομοθεσία λεει: 1.Γίνεται επισκευή; Την επισκευάζουμε. Δεν γίνεται επισκευή; το αντικαθιστούμε με ένα ίδιο. 2.Υπάρχει ίδιο για αντικατάσταση; Το αντικαθιστούμε (με ίδιο όχι παρόμοιο, άλλης σειράς, κλπ). Αν δε γίνεται αντικατάσταση κόβουμε πιστωτικό (κάπου εδώ το μαγαζί βάζει και μια "συμφέρουσα" -για το μαγαζι- αντικατάσταση) 3. Κόβουμε πιστωτικό ---> Τέλος <-- Στο κάτω κάτω άμα νόμιζες ότι ήσουν ριγμένος, στέλνεις ένα email στη μαμα εταιρεία, με όλα τα παραστατικά και περιμένεις απάντηση. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:30 ---------- Έχω καταντήσει να υποστηρίζω το eshop. Και δεν έχω και ποσοστά γμτ -Είναι το ίδιο μοντέλο σειράς; (ακούγεται κουτό αλλά ειναι λογικό) -Πίστωση στην τρέχουσα τιμή αγοράς; Σου ακούγεται λογικό; Άμα σου κόβανε πιστωτικό 110 ευρώ (γιατι ΕΣΤΩ τόσο έκαναν τώρα τα ηχεία) θα το δεχόσουν; -Προφανώς το eshop ΔΕΝ το συμφέρει να σου κάνει επισκευή ή αντικατάσταση. Με βάση το νόμο είναι καλυμμένοι. Το eshop μπορεί να μην αγοράζει από logitech Hellas -Αφού πήρες τηλέφωνο γιατί δε ζήτησες λύση στο πρόβλημα σου. Εγώ θα έγραφα ένα email στα ελληνικά και στα αγγλικά και θα το κοινοποιούσα Logitech, logitech hellas και e-shop και θα ζητούσα αντικατάσταση. Το λαθος που κανεις ειναι οτι θεωρεις δεδομενο πως το εκαστοτε e-shop μπορει να κινηθει οπως αυτο το βολευει, δηλαδη επισκευη/αντικατασταση ή επιστροφη χρηματων (οχι πιστωτικο). Αντιθετως, ο πελατης μπορει και πρεπει να εχει τη δυνατοτητα να επιλεγει μεταξυ των ανωτερω επιλογων, γιατι οπως ειπε το παλικαρι πιο πριν, εδωσε 11 ευρω και θελει το συγκεκριμενο αντικειμενο χωρις να μπει σε περαιτερω εξοδα. Αν δεν ειναι διαθεσιμο, το μαγαζι οφειλει να βρει καποιο παραπλησιο σε επιδοσεις προιον, ακομα και αν αυτο ξεπερνα την τιμη του αρχικου αντικειμενου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:29 ---------- @@ Δεν ισχύουν αυτά που λες και απορω αν εχεις πάρει πίσω εστω και ενα ευρό.Μακάρι να ταν έτσι αλλά στην Ελλάδα δεν...Αλλού ίσως. Όσο για το INKA εχω κάνει 2 έγγραφες καταγγελίες σε επίσημο ύφος και ούτε που μου έχουν απαντήσει ενα μήνα κοντά... Η πρόφαση για το πιστωτικό στην χαμηλώτερη τιμή που πουλήθηκε το προϊόν είναι ότι εφόσον το κατάστημα είχε το προϊον θα το έπερνες και θα έλεγες και ευχαριστώ ας έκανε και λιγότερο λόγο τεχνολογικής απαξίωσης. Οπότε σου κόβουν πιστωτικό στην τελευταία τιμή που πούλησαν το προϊόν που δεν εχουν ή σου προτείνουν κάτι που να υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές του προηγούμενου προϊόντος. Εγω ας πούμε πρόσφατα γύρισα πίσω χαλασμένη lg 32" HD Ready των 580 ευρό αγορασμένη πριν 1 χρόνο και 8 μήνες. Δε μου δωσαν φυσικά την 37" τους που τώρα κάνει 580 αλλά μια full hd 32" lg που κάνει 445 όσο ήταν και η τελευταία τιμή που πουλιόταν η παλιά μου. Απο το να μου δίναν την παλιά πάλι κερδισμένος ήμουν οπότε δεν το έπαιξα δύσκολος αν και γκρίνιαξα αρχικά και μίλησα και για νόμο και για Ινκα. Ο νόμος εντωμεταξύ που επικαλείστε είναι ότι να ναι. Λέει μεταξύ άλλων επιστροφή χρημάτων συν τόκο συν ότι άλλο έξοδο έγινε απο τον αγοραστή για το προϊον που εχει το πρόβλημα και δεν υπάρχει για αντικατάσταση. Σιγά μην σου πληρώσουν και βενζίνες τηλέφωνα και έξοδα παπουτσιών... Ιστορίες για αγρίους. Πως θα διεκδικήσεις τέτοια πράγματα. Μήπως εσυ το κινηγήσεις και δικαστικά??? Προσωπικα μου αντικατεστησε η σονυ (μετα απο τρεξιμο βεβαια) τηλεοραση 32s4500 me 32w5710. Μιλαμε για διαφορα τιμης +300ευρω τουλαχιστον.
stelios_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι μονο στο πλαισιο σου αλαζουν οτι θες χωρις γκρινιες... μια φορα θυμαμαι μου χαλασε η μιτρικη μου και την γυρισα και μου λενε επιδη δεν εχουμε κατι παρομοιο ( μετα απο αρκετο ψαξιμο.. ) και μου λενε οτι επιδη δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη μιτρικη σε socket 939 αν θελετε φερτε μας ολο το tower να σας αλαξουμε μιτρικη μαζι με επεξεργαστη και ραμ γιατι ετσι θα μου εβγαινε αχριστο το μηχανιμα... βεβαια μου βαλανε οτι πιο φθηνο υπηρχε αλλα εμενα με βολεψε απο το να παρω πιστωτικο ... αλλα με εντυπωσιασε η αμεση αλαγη
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πάλι Στέλιο στο Πλαίσιο δεινοπάθησα (μήνες) μέχρι να δεχθούν το κινητό ως ελαττωματικό, και στο τέλος μου φάγανε και 100 ευρώ. Πως σου φαίνεται;
phanispal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Θα σου πει ότι είσαι μεμονωμένο περιστατικό και δε θα 'χει και άδικο εν μέρει..
stelios_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 μεμωνομενο δεν θα το ελεγα.. παντως σε γενικες γραμμες το πλαισιο ειναι πολυ καλητερο απο ολα τα υπολυπα καταστηματα
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Θα σου πει ότι είσαι μεμονωμένο περιστατικό και δε θα 'χει και άδικο εν μέρει.. Και εγώ θα πω το δικό του μεμονωμένο και θα είμαστε πάτσι; μεμωνομενο δεν θα το ελεγα.. παντως σε γενικες γραμμες το πλαισιο ειναι πολυ καλητερο απο ολα τα υπολυπα καταστηματα Αυτό ακούω κι εγώ γι' αυτό κάνω τις "αναγκαστικές" αγορές από εκεί (αντί για το e-shop). Τώρα είναι στο χέρι τους να κερδίζουν εμπιστοσύνες.
stelios_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 εμενα με εχου καλυψει και με το παραπανω παντως... ( στο περιστερι) τωρα στα αλλα καταστηματα δεν ξερω και προσωπικα δεν με ενδιαφερει .
phanispal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 εμενα με εχου καλυψει και με το παραπανω παντως... ( στο περιστερι) τωρα στα αλλα καταστηματα δεν ξερω και προσωπικα δεν με ενδιαφερει . Καταπληκτική λογική του νεοέλληνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.