Προς το περιεχόμενο

ντροπη στους eshop για 6 ευρω

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν εχει ποσα χρηματα τους εδωσα αν μιλαμε για ελλατωματικο προιον κ για αντικατασταση . αν δηλαση ειχα παρει μια 8800gtx 500+ euro κ τωρα δεν την ειχα θα επρεπε κατα την γνωμη σου να μου δωσουν 500+ ευρψ στο χερι η πιστωτικο ?

Δημοσ.
κανε του καταγγελια να του κανω κ εγω να δουμε αν θα του αρεσει .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:10 ----------

ερωτηση στην περιπτωση μου δεν υπαρχει ο ορος που λεει αν δεν υπαρχει αποθεμα να μου στειλουν καλυτερο ?

Χαλαρά...!

Δημοσ.

εε 500 ευρώ είχε πριν 3 χρόνια

ξέρουν πόση εγγύηση βάζουν οι εταιρείες

στο παράδειγμά σου δεν θα επερνες μια

γιατί είσαι εκτός εγγύησης

Δημοσ.

καλα δεν παιζονται καθολου...εγγυηση σημαινει αντικατασταση του ιδιου προιοντος και εαν δεν υπαρχει με αλλο παρομοιο προιον(στην συγκεκριμενη περιπτωση υπαρχει)... και εγω την ειχα πατησει ετσι... απλως απαραδεκτοι...

Δημοσ.

Τι λε ρε aliakas..

ΟΚ στο χέρι δε θα έπαιρνε τίποτα, αλλά ο νόμος ορίζει κάποια πράγματα.

Αν για οποιοδήποτε λόγο καταλήξει το θέμα στο πιστωτικό, αυτό πρέπει να κόβεται στην τιμή αγοράς.

Άλλο που συνήθως κάνουν ό,τι τους συμφέρει.

Δημοσ.

οκ πάσο

εσύ έχεις περισσότερη εμπειρία από μένα

αλλα να μας πει το παιδι τι θα γινει τελικα με την

περίπτωσή του γιατί όπως ξέρεις και γω ετοιμάζομαι

να τα σκάσω για καινούριο pc στο εν λόγω κατάστημα

Δημοσ.

Πάντως κι εγώ δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο αν το θέμα πάει στο πιστωτικό να του δώσουν 17€.

Εκτός κι αν τα ζητήσει με τη λογική: "Όταν κόβετε πιστωτικά στη χαμηλότερη τιμή και όχι στην τιμή αγοράς είναι καλά;"

Δημοσ.

Αυτό που πάνε να κάνουν είναι το εξής, να πούν ότι δεν υπάρχει πλέον (που υπάρχει, απλα πάνε να κάνουν τους κινέζους) οπότε πιστώνεσαι με την τιμή αγοράς που το είχες αγοράσει (δλδ 11ευρώ.) Δες πότε είναι διαθέσιμο (πάρτους τηλέφωνο και κάνε τον πελάτη ότι ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις το προιόν κτλ )και μόλις σου πουν είναι διαθέσιμο τότε πάνε από εκει και άρχισε το βρίσιμο όχι με τηλέφωνα

Δημοσ.

Παιδια σοβαρευτείτε. Δεν έχετε δίκιο. Απαντώ με βάση τα γραφόμενα σας.

Αν υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν γίνεται αντικατάσταση ή γίνεται έκδοση πιστωτικού στην τιμή αγοράς. Έτσι λέει ο νόμος. Για μένα η συμπεριφορά τους ήταν ΑΚΡΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ.

γτ αφου εχθες ειχε 17 το συγκεκριμενο προιον ?

Να σε ρωτήσω ανάποδα. Αν είχε πέσει η τιμή του και έκανε 5 ευρώ, θα δεχόσουν πιστωτικό για 5 ευρώ ή θα ζητούσες τα 11 ευρώ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΣ; Στην απόδειξη που έχεις στα χέρια σου γράφει 11 ευρώ και τόσα θα πάρεις πίσω. Αυτό γράφει ο νόμος.

αντικατασταση ζητησα κ μετα το εβγαλαν off stock .
Το λογιστικό υπόλοιπο που φαινόταν στη βάση (άρα και στο site) μπορεί να διέφερε απο το πραγματικό στοκ. Στην πραγματικότητα μπορεί να υπήρχε ένα τεμάχιο, το οποίο είχε πουληθεί (απο παραγγελία που δεν έχει τιμολογηθεί - γιατί μόνο τότε κατεβαίνει το υπόλοιπο ) ή είχε πρόβλημα π.χ. σπασμένο. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να καταλάβεις ότι για να στο δώσουν (πώληση) 11 ευρώ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ κάτω από 11 ευρώ. Τι σημαίνει αυτό; Τους συμφέρει να σου κάνουν αντικατάσταση, από το να σου δώσουν 11 ευρώ μετρητά. Το κατάλαβες ή θες διευκρινήσεις; Βάζω στοίχημα ότι πρώτα κοίταξαν το πραγματικό υπόλοιπο και μετά επιλέξανε την έκδοση πιστωτικού.

Σίγουρα τους συμφέρει να σου δώσουν καινούργιο από το να σου δώσουν τα χρήματα σου πίσω (δηλαδή να επιστρέψουν και το κέρδος τους)

καλα δεν παιζονται καθολου...εγγυηση σημαινει αντικατασταση του ιδιου προιοντος και εαν δεν υπαρχει με αλλο παρομοιο προιον(στην συγκεκριμενη περιπτωση υπαρχει)... και εγω την ειχα πατησει ετσι... απλως απαραδεκτοι...
Είσαι άσχετος. Αν ψάξεις στο forum, τέτοια θέματα έχουν συζητηθεί εκτενώς.

δεν εχει ποσα χρηματα τους εδωσα αν μιλαμε για ελλατωματικο προιον κ για αντικατασταση . αν δηλαση ειχα παρει μια 8800gtx 500+ euro κ τωρα δεν την ειχα θα επρεπε κατα την γνωμη σου να μου δωσουν 500+ ευρψ στο χερι η πιστωτικο ?
Ακριβώς. Θα έπρεπε να σου δώσουν 500 ευρώ στο χέρι. Το πιστωτικό (αν δεν γίνει μετρητά) είναι ένα κόλπο για να ψωνίσεις πάλι από το μαγαζί τους, ωστε τα λεφτά να μη φύγουν και επιπλέον να έχουν πάλι κέρδος.
Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά.

Ή παίρνει πιστωτικό 11 ευρώ ή του δίνουν τό ίδιο προϊόν κι ας κοστίζει και 1000 ευρώ.

Δημοσ.

Ακριβώς. Θα έπρεπε να σου δώσουν 500 ευρώ στο χέρι. Το πιστωτικό (αν δεν γίνει μετρητά) είναι ένα κόλπο για να ψωνίσεις πάλι από το μαγαζί τους, ωστε τα λεφτά να μη φύγουν και επιπλέον να έχουν πάλι κέρδος.

επειδη φαινεται οτι το εχεις ψαξει το θεμα στα φορουμ , πες μου ποσες φορες εχεις δει να συμβαινει το παραπανω φαινομενο ? εγω καμια . αλλο αν δινουν πιο δυνατες καρτες κ ο χρηστης ειναι ευχαριστημενος.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:17 ----------

Τα πράγματα είναι απλά.

Ή παίρνει πιστωτικό 11 ευρώ ή του δίνουν τό ίδιο προϊόν κι ας κοστίζει και 1000 ευρώ.

κ εγω αυτο ειπα , καταλαβα οτι δεν μπορω να παρω πιστωτικο 17 ευρω αλλα δεν μου εδιναν ουτε το ιδιο προιον αυτη ειναι η μ@λ@κια τους.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:18 ----------

Αυτό που πάνε να κάνουν είναι το εξής, να πούν ότι δεν υπάρχει πλέον (που υπάρχει, απλα πάνε να κάνουν τους κινέζους) οπότε πιστώνεσαι με την τιμή αγοράς που το είχες αγοράσει (δλδ 11ευρώ.) Δες πότε είναι διαθέσιμο (πάρτους τηλέφωνο και κάνε τον πελάτη ότι ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις το προιόν κτλ )και μόλις σου πουν είναι διαθέσιμο τότε πάνε από εκει και άρχισε το βρίσιμο όχι με τηλέφωνα

ειμαι απο καλαματα αδερφε .δεν μου φταει σε κατι το παιδι που εχει το eshop εδω .

Δημοσ.

Kανονικα πrεπει να στο αντικαταστησουν έφοσον δεν υπάρχει το ίδιο πρέπει να στο αντικαταστησουν με παρομοιο.

Στο plaisio εμενα ενα τροφοδοτικο 750 που δεν υπήρχε πλεόν μου το αντικατέστησαν με ενα 850 που τελικά ηταν και λίγο ακριβότερο απο την αρχική τιμή που είχα πληρωσει . Τωρα αμα δεν υπάρχει κατι στην ιδια κατηγορία σου δινουν ένα πιστωτικο ιδιο με τα λεφτα που είχες πληρώσει .

Δημοσ.

φιλε isay ασχετος εισαι εσυ,για να μην πω τιποτα αλλο... σε πληροφορω οτι ειχα αγορασει crucial μνημες 190 ευρω και μου τις πιστωναν 33 ευρω μετα απο δυο χρονια ενω υπηρχαν ιδιες στα 39 ευρω λεγοντας οτι δεν ηταν ιδια σειρα....ενταξει εξυπνακια?

Δημοσ.

ολοι με το e-shop τα βαζετε και ολοι απο κει ψωνιζετε.εσυ φιλε μου μην γινεσαι γυφτος για 6 ευρω.κανε καταγγελεια να παρεις πισω τα 6 σου ευρω και αν χασεις την αγωγη δεσμευομαι να στα δωσω εγω αλλα απο δω και στο εξης μην περιμενεις πως και πως να λαβεις τα newstellers η να δεις πια προιοντα βγαινουν σε τρελες προσφορεσ στο crazy sundays.Αν δεν ηταν το ε shop θα ψωνιζαμε ολα τα τα ηλεκτρονικα στο +100% και 2ετη εγγυηση αν και κατοχυρωμενο απο την ε.ε πολλοι κανουν τουμπεκι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...