wert Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Μια βοήθεια ρε παιδιά. Εχω ριπάρει 3 ταινίες στον δίσκο και έκατσα τώρα να κάνω τους υπότιτλους. Στην πρώτη τέλειωσα σε δέκα λεπτά όλα πήγαν καλά. Τώρα όμως στην δεύτερη κόλησα. Παρόλο που την έχω δεί την ταινία και έχει φυσικά ελληνικούς υπότιτλους(Attack of the clones)Τελικά δεν βρίσκω υπότιτλους πουθενά. Εψαξα όλα τα πιθανά σημεία όλες τις γλώσσες αλλά τίποτα. Μήπως ξέρετε ή έχετε καμιά ιδέα. Ή αν τους έχει κάποιος να μου τους στείλει! Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου τους βρίσκει ενώ βρίσκει όλες τις άλλες γλώσσες. Τα σκανάρισα όλα όλες τις γλώσες μέχρι τέλος αλλά ελληνιά πουθενά. Ακούω καλές ιδέες. Ή μάλλον διαβάζω. :smirk:
cinefreak66 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Από αυτά που λες, συμπεραίνω ότι χρησιμοποιείς το Subrip..Καμιά φορά συμβαίνει τα ελληνικά να βρίσκονται σε άλλες γλώσσες, αλλά και επίσης εκεί που δεν υπάρχουν γλώσσες..δηλαδή εκεί που εμφανίζει παύλες χωρίς γλώσσες!!Αν πάλι τόσο πολύ σε δυσκολέψει και δε τα βρίσκεις με τίποτα, δοκίμασε και το vobsub.
wert Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Ναι το Subrip χρησιμοποίησα και δεν τα κατάφερε... Όπως είπα δοκίμασα όλες τις γλώσσες αλλά τίποτα και φυσικά όλες τις - και πάλι τίποτα. Δεν ξέρω άν έχει τίποτα περίεργο αυτή η ταινία αλλά έτσι είναι γιατί στις άλλες όλα πήγαν καλά. Τέλος πάντον θα περιμένω μήπως βρώ την λύση αλλιώς θα κάνω μια προσπάθεια με το άλλο. Ευχαριστώ πάντος φίλε μου.
cinefreak66 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote wert:</font><hr> Ναι το Subrip χρησιμοποίησα και δεν τα κατάφερε... Όπως είπα δοκίμασα όλες τις γλώσσες αλλά τίποτα και φυσικά όλες τις - και πάλι τίποτα. Δεν ξέρω άν έχει τίποτα περίεργο αυτή η ταινία αλλά έτσι είναι γιατί στις άλλες όλα πήγαν καλά. Τέλος πάντον θα περιμένω μήπως βρώ την λύση αλλιώς θα κάνω μια προσπάθεια με το άλλο. Ευχαριστώ πάντος φίλε μου. <hr /></blockquote> Περίεργο...ποιά έκδοση του subrip έχεις;
wert Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Περίεργο...ποιά έκδοση του subrip έχεις; <hr /></blockquote> Είναι η έκδοση 1,14 .... Στις άλλες ταινίες που έκανα τα πήγε μια χαρά αλλά τώρα με πρόδωσε το άτιμο. Θα δοκιμάσω και αύριο να δώ τι γίνεται ... Τώρα πάω να βάλω το μηχάνημα να το βασανίσω να κάνει μια ταινιούλα.... 16 ωρίτσες θέλει μόνο και επανέρχομαι παιδία...... Αν δεν κοπεί κάνα ρεύμα και φτού και από την αρχή .... :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.