george69 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Γειά χαρά σε όλους! Επειδή σκέπτομαι τώρα για τις γιορτές να αγοράσω ως δώρο για ένα συγγενικό μου πρόσωπο ένα DVD Player πακέτο μαζί με USB flash στικάκι, (ούτως ώστε να του το γεμίζω με ταινίες, να τις βλέπει- μετά να μου το δίνει πίσω, να τις διαγράφω και να του βάζω άλλες....), είμαι στην αναζήτηση του κάτάλληλου DVD Player.(επειδή ο ίδιος είναι άσχετος με την τεχνολογία..) Είμαι ανάμεσα στα Samsung 1080P9 και Philips 3360, αλλά και LG DVS 400. Τί μου προτείνετε? Με ενδιαφέρει να έχει: 1.USB 2.HDMI 3.DIvX-Xvid supported 4. Υποστήριξη greek subs *.srt file ξεχωριστά 5. Υποστήριξη USB flash 16GB ή 32GB 6. Υποστήριξη Avi files μεγαλύτερα του 1GB Ευχαριστώ κι ακούω γνώμες....
klog Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Γειά χαρά σε όλους!Επειδή σκέπτομαι τώρα για τις γιορτές να αγοράσω ως δώρο για ένα συγγενικό μου πρόσωπο ένα DVD Player πακέτο μαζί με USB flash στικάκι, (ούτως ώστε να του το γεμίζω με ταινίες, να τις βλέπει- μετά να μου το δίνει πίσω, να τις διαγράφω και να του βάζω άλλες....), είμαι στην αναζήτηση του κάτάλληλου DVD Player.(επειδή ο ίδιος είναι άσχετος με την τεχνολογία..) Είμαι ανάμεσα στα Samsung 1080P9 και Philips 3360, αλλά και LG DVS 400. Τί μου προτείνετε? Με ενδιαφέρει να έχει: 1.USB 2.HDMI 3.DIvX-Xvid supported 4. Υποστήριξη greek subs *.srt file ξεχωριστά 5. Υποστήριξη USB flash 16GB ή 32GB 6. Υποστήριξη Avi files μεγαλύτερα του 1GB Ευχαριστώ κι ακούω γνώμες.... Το Samsung ξέχασέ το.....διαβάζει μεν ελληνικούς υπότιτλους αλλά όχι σωστά όλους τους χαρακτήρες.....σου το λέω διότι το έχω δουλέψει....μια επιφύλαξη αν το τελευταίο 6μηνο έχουν κάνει αλλαγές στο firmware. Δες και το Toshiba SD590 με τουλάχιστο τα 4 πρώτα ειναι δεδομένα...
george69 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Το Samsung ξέχασέ το.....διαβάζει μεν ελληνικούς υπότιτλους αλλά όχι σωστά όλους τους χαρακτήρες.....σου το λέω διότι το έχω δουλέψει....μια επιφύλαξη αν το τελευταίο 6μηνο έχουν κάνει αλλαγές στο firmware. Δες και το Toshiba SD590 με τουλάχιστο τα 4 πρώτα ειναι δεδομένα... Όταν λες ότι τόχεις δουλέψει- μιλάς για το συγκεκριμένο μοντέλο δηλ. το Samsung 1080P9 ή για Samsung γενικά?? Γιατί κι εγώ αυτή τη στιγμή ένα σχετικά παλιό Home Cinema Samsung με θύρα USB χρησιμοποιώ και από αυτή βλέπω ταινίες....Βλέπω μεν ξεχωριστούς υπότιτλους, αλλά τα γράμματα είναι μικρά! Κι έτσι τα ενώνω με το AVIAddXSubs για να τα βλέπω κανονικά (δεν έχω κανένα άλλο παράπονο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.