Προς το περιεχόμενο

Αυξηση 'εντασης ακουστικών

InsertCoinToJoi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια,

εχω εναν υπολογιστη που πανω στην μητρικη εχει ενσωματομενη καρτα ηχου (Asus P5K). Επειδη θελω να ακουω απο ακουστικα τις βραδυνες ωρες και να μην ενοχλω κανεναν τα συνδεω αμεσα στην εξοδο ηχου της μητρικης απο την πισω πλευρα του υπολογιστη.

Ενω εχω τερμα την ενταση απο παντου η ενταση στα ακουστικα ειναι απο μετρια ως χαμηλη. Δοκιμασα με διαφορα ειδη ακουστικων οποτε μαλλον η ενταση που βγαζει η καρτα ειναι μετρια αποτι καταλαβαινω. Βλεπετε ειναι μερικα κομματια που πρεπει να ακουγοντε πολυ δυνατα!!! :devil:

Τι προτινετε να κανω? Να παρω ηχεια που να εχουν εξοδο ακουστικων? Θα ενισχυουν? Η λυση της καρτας ηχου την βλεπω περιττη καθως δεν με ενδιαφερει η ποιοτητα απλα να ακου αρκετα πιο δυνατα.

Εχετε κατι να προτεινετε? Τι να αγορασω? Σας παρακαλω μονο απο e-shop που με βολευει.

Χιλια ευχαριστω

Δημοσ.

τα ηχεία σου δεν εχουν καποιο βυσμα? απλα το software καταλαβαινει οτι ειναι ακουστικα για αυτο χαμηλωνει την ενταση.

απο το foobar παντως εχει preamp για να παει πιο πανω η ενταση, λογικα το προγραμμα σου θα εχει κατι αναλογο

Δημοσ.

φιλε μου σε ευχαριστω για την βοηθεια...

δεν ειναι μονο το foobar γιατι η ενταση ειναι μετρια και στο youtube οποτε εκει δεν βοηθαει...

τα ηχεια μου ειναι της πλακας και δεν εχουν εξοδο.

θα λυθει το προβλημα μου αν παρω ηχεια με εξοδο?

Δημοσ.

Δεν εννοεί το foobar, αλλά τους drivers.

Μπορείς να στείλεις τον ήχο σε ενισχυτή ή σε μίκτη.

Επίσης ψάξε μήπως βρεις κανένα μικρό kit-ενισχυτή ακουστικών, για να αποφύγεις τα έξοδα.

Δημοσ.

Οταν λες απο παντου,απο που ακριβως εννοεις...

Ποσα καναλια εχει η καρτα ηχου σου;αν δεν ξερεις,μετρα τις υποδοχες που εχει πισω η μητρικη οπου μπορει να συνδεθει το βισμα που εχουν τα ακουστικα σου.

Δημοσ.

δεν ξερω πολλα περι ηχου...

στην σελιδα του κατασκευαστη για τον ηχο γραφει (Asus P5K)

Realtek ALC 883, 8-channel High-Definition Audio CODEC

- Support Jack-Sensing, Enumeration, Multi-streaming

- Coaxial S/PDIF out ports at back I/O

- ASUS Noise Filter

αποτι μπορεσα να δω εχει 6 υποδοχες απο πισω

μια γραφει για line in

οι αλλες κατι επιλογες... rear speaker, side speaker, back speaker και τα ακουστικα μου ειναι συνδεδεμενα στο front speaker και μονο εκει παιζουν πουθενα αλλου

τι να κανω?

Δημοσ.

δε νομίζω, γιατί οι εξόδοι για απλά ακουστικά έχουν περιορισμούς στην ισχύ της εξόδου. Ζήτημα να έχεις +5%. Από ενισχυτή μπορείς να πάρεις ισχυρότερο σήμα εξόδου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...