Προς το περιεχόμενο

Lan games προτάσεις

suria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους.

Πρόσφατα απέκτησα έναν νέο υπολογιστή και έχοντας πλέον δύο συστήματα συνδεδεμένα με δίκτυο gigabit σκέφτηκα να τα αξιοποιήσω και για κανένα παιχνιδάκι.

Ο παλιός βέβαια είναι P4 2,4GHZ, 1,5GB Ram, 7600Gt με περιορισμένες δυνατότητες. Βέβαια, ούτε ο νέος είναι τόσο σπουδαίος, Ε6400, 8800GTS, 2Gb Ram.

Έχετε να προτείνετε παιχνίδια multiplayer που θα μπορούσαν να τα σηκώσουν; Ας είναι αρκετά παλαιότερα, δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις.

Με ενδιαφέρουν κυρίως, sport, racing, ξύλο και κυρίως παιχνίδια ανταγωνισμού, που τελειώνουν σχετικά γρήγορα.

Όχι τόσο του στιλ doom κλπ, λόγω έλλειψης χρόνου.

Επίσης, αν ξέρετε κάτι που να αρέσει σε κοπέλες, κι ας μην ανήκει στις παραπάνω κατηγορίες, μπας και βάλω και τη δικιά μου στο κόλπο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

βγάζοντας έξω τα fps(παιχνίδια στυλ doom)αφαιρείς τα περισσότερα που μπορώ να προτείνω...δοκίμασε το streetfighter 4 και αν παίζεις στρατηγικής το starcraft μιλάμε για πολύ κάψιμο...racing δεν ασχολούμαι οπότε ας προτείνει κάποιος του είδους..και βεβαίως βεβαίως κάποιο απο τα worms

Δημοσ.

Warcraft 3 και βέβαια Dota. Θα παίζει μια χαρά στα πισί σου και το όλο χαρούμενο setting και γραφικά τραβάει και τα κορίτσια.

Ειδικά Dota ενάντια ο ένας στον άλλο ή ενάντια σε botakia έχετε να ρίξετε τρελό κάψιμο. Ανεπιφύλακτα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει καθώς λές όχι του στύλ Doom κτλ αλλά κι εμένα που επίσης δε με ενθουσιάζουν τόσο αυτά το είχα ευχαριστηθεί..Ο λόγος για το Rainbow Six - Raven Shield το οποίο έχει την επιλογή να παίζεις τις αποστολές σε συνεργασία με κάποιον άλλο σαν ομάδα.Μου άρεσε γιατί δεν ήταν το κλασσικό που απλά σας πετάει σε μια πίστα όλους και ψάχνεις να βρείς τους άλλους να σφαχτείς ,αλλά είχε μια υπόθεση και ήθελε συνεργασία για να περάσεις..

Επίσης απο racing, τα need for speed τα παλιότερα ξέρω σίγουρα οτι είχαν multiplayer και θα παίζουν άνετα.

Δημοσ.

Για racing και για τους υπολογιστες που εχεις για μενα βαλε το nfs most wanted που εχει λαν play διαφορετικο του multiplay και γενικως ειναι ωραιο παιχνιδι για να ξεφυγεις απο τα strategy..

Aπo fps κοιτα για το call of duty 2 η 1 παλια αλλα πολυ ωραια παιχνιδια!

Δημοσ.

Στα κοριτσια συνηθως αρεσουν τα strategy φιλε ... Να βγαζουν βολτα τα αλογακια, να κοβουν ξυλαρακια, να ψαρευουν ψαρακια και γενικως τα -ακια ...

Τα ageofmythology και ageofempires 1 & 2 τα σηκωνουν ανετα και τα 2 πισι σου ...

Μπορει να μην ειναι γρηγορα, αλλα κανεις save και συνεχιζεις ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...