Pantelwolf Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Η ενος μηνος 16GB SDHC πιθανον να μας αφησε χρονους μαζι με πολυτιμα δεδομενα. Ηταν σε καμερα, πρωτα διαβασε τους φακελους αλλα δεν ανοιξε αρχεια, επειτα δεν ανοιξε καθολου. Σε card reader usb αναβει το λαμπακι του reader αλλα δεν έχω πρόσβαση μέσω του windows explorer . Αν δεν είναι κανα σουπερντουπερ corruption η δεν είναι καμια επαφη (θα δοκιμασω το απογευμα) και τελικα έχει πεθανει κανα τσιπακι η ερωτηση ειναι η εξης: Υπαρχει τροπος με πανομοιοτυπη να γινει κατι? Να αλλαξουμε δλδ με σαλιο και υπομονη καποιο τσιπακι και να παιξει?
aquasonic Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 αμα το αναγνωριζει εστω και λιγο στο pc (device manager) ριξε ενα file scavenger
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Όχι δεν μπορείς να αλλάξεις τσιπακι και να φτιάξει. Αν βγάλεις το πλαστικό περίβλημα θα δεις ότι ενα τσιπακι ειναι ολο κι ολο. Δοκίμασε ομως και ένα πρόγραμμα για recovery μήπως αυτό μπορεί να δει τα αρχεία.
Pantelwolf Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Διατηρω ακομη τις επιφυλαξεις μου και δεν προκειται να παραιτηθω αν δεν τη βαλω σε ολα τα Sd slots που μπορω να βρω σε ακτινα 2 χιλιομέτρων. Θα κάνω scavenge το βραδυ που θα ειμαι σπιτι. Έχω βρει στο γούγλη 2-3 προγράμματα για SD. Έχετε κάποιο δοκιμασμένο; Αυτη τη στιγμη ελπίζω οτι δε θα κανει επαφη καπου.. Εκει θα καταλήξω, να βγάλω το πλαστικο και να τη σκαλισω.. Απίστευτη τσαντίλα. Ξέρετε πως είναι να χάνεις φωτο.. ΥΓ. Το διαδοχικο fail (οχι μπαμ και κατω) είναι που μου δινει ελπιδες. Δεν μπόρεσα να παρω backup ομως..
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 και το πλαστικό να βγάλεις δεν θα δεις τίποτα. http://farm1.static.flickr.com/72/198669276_bc86255415.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.