phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Άσε το Linpack. Και το OCCT πολύ είναι. Λες και υπάρχει περίπτωση σε φυσιολογικές συνθήκες να πλησιάσεις τέτοιο φόρτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδη να μην απελπιζομαι ? Αν παιζω κανενα 3ωρω modern warfare 2 δεν θα ζοριστει τοσο και να κανει restart?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Σε σχέση με το Linpack; Για κανένα λόγο. Τώρα δεν αποκλείεται να δεις reboot την ώρα του παιχνιδιού που όμως θα οφείλεται σε άλλους λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Οκ...Ξερω την μοιρα μου..Θα βγαλω παλι στο σφηρι το εν λογω συστημα και θα παρω εναν ωραιοτατο i5 να ρθω παλι στα ισα μου.. Ειπα οτι η amd ειναι value for money αλλα αν ειναι να μη μπορεις να κλοκαρεις η να εχεις προβληματα αγνωστου προελευσεως κλαϊν μαϊν τα 100 Ε λιγοτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μετά από μία ώρα σφάλμα; Άουτς,συνήθως μέσα στα πρώτα 30 λεπτά δείχνει αν είναι 100% stable τώρα τι να πω. Πάντως για ψυχολογικούς λόγους και μετά από 5 ωρες linpack να έβγαζε σφάλμα δεν θα τον άφηνα. Πάντως δώσε λίγη παραπάνω τάση δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Έλα ρε τώρα.. μια χαρά σταθερό θα είναι το σύστημα. Τι 5 ώρες Linpack λες.. Μου θυμίζεις τις εποχές που ο κόσμος έτρεχε 2 μέρες orthos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Εσύ στην θέση του onty θα τον άφηνες στα 3.7; Εγώ όχι από μια την μία είναι το ψυχολογικό και από την άλλη είναι ότι εφόσον οι ρυθμίσεις είναι 24/7 θέλω το σύστημα μου να είναι 10000% stable να μην έχω κανένα πρόβλημα σε οτιδήποτε και αν χρειαστεί να κάνω.... Ας τρέξει κανά bootable memtest πάντως μήπως το πρόβλημα προέρχεται από τις μνήμες. Και το 5 ώρες linpack παράδειγμα ήταν. Δεν θα τον άφηνα τόσο. Όταν βρήκα τις 24/7 ρυθμίσεις μου με τον Q9550 έτρεξα ένα δίωρο occt για να είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Σου εγγυάται κανείς ότι με 24 ώρες Linpack (π.χ.) αποκλείεται να δεις καμια BSOD την ώρα του gaming ή κάτι παρεμφερές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Να σας πω ειχα κατι μνημες kingsrton hyper-x στα 1600MHz και οταν τις εβαζα στις default settings μου εβγαζαν error memtest στα πρωτα 13 λεπτα .. Οταν τις ετρεχα σε συχνοτητα 1333MHz και ουτε ενα herz παραπανω ηταν stable .. Για τον φοβο των Ιουδαιων τις αλλαξα με τις Crucial που εχω τωρα με ολοιδια χαρακτηριστικα και παλι συμβαινει το ιδιο ακριβως.. Με 1Hz παραπανω στις μνημες βγαζει προβλημα (εχω δωσει στις μνημες μεχρι 1,71volt).. Γιαυτο ειχα πει αρχικα οτι υποψιαζομαι την μητρικη , και την ικανοτητα τις να τρεξει μνημες στα 1600MHz O/C οπως αναφερεται στα specs.. Χθες το βραδυ εβαλα Cpu στα 4GHz μεσω πολλ/στη και εδωσα ρευμα μεχρι 1,56volt.. ομως και παλι επιφανεια εργασιας δεν ειδαν τα ματακια μου.. Τι να πω... θα αλλαξω και μητρικη οταν βρω money .. Ομως με τρελαινει και το Linpack που εφτασε temps 95 C ..Πως γινεται αυτο παλι.. edit : d3m0n το linpack μου εβγαλε error στα πρωτα 3 λεπτα... αφου μετραει αντιστροφα.. γιαυτο λεει 57 mins Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Σου εγγυάται κανείς ότι με 24 ώρες Linpack (π.χ.) αποκλείεται να δεις καμια BSOD την ώρα του gaming ή κάτι παρεμφερές; Δεν είπα κάτι τέτοιο,άλλωστε το bsod δεν προέρχεται μόνο από αστάθεια επεξεργαστή. Αλλά αν τρέξεις π.χ. 5 ώρες linpack τουλάχιστον ξέρεις ότι είσαι οκ από θέμα επεξεργαστή και ram(ντάξει τις ram όχι και τόσο θέλει ένα memtest για νσ σιγουρευτείς). @onty:αφού είναι στα 3 πρώτα λεπτά τότε τσάμπα "μαλώνουμε" τόση ώρα με τον phanispal.τσάμπα άλλαξες τις ραμ πάντως προφανώς η μητρική είναι σε θέση να σηκώσει >1333Mhz μνήμες αλλά από ότι φαίνεται μόνο με o/c.θεωρητικά όλες οι μητρικές που λένε αυτό το πράγμα είναι σε θέση να σηκώσουν 1600Mhz μνήμες απλά η συγκεκριμένη μπορεί να μην τα καταφέρνει. Παίξε με τον πολλαπλασιαστή και προσπάθησε απλά να κρατήσεις τις μνήμες στα 1333Mhz Edit:Από το forum της AMD http://forums.amd.com/forum/messageview.cfm?catid=12&threadid=120395 Από ότι φαίνεται το παλικάρι τρέχει τις μνήμες 1600,αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μπορούν να το κάνουν όλες οι (ίδιες)μητρικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Τάση στο chipset ανέβασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Thanx παιδες.. θα δοκιμασω τωρα τις ρυθμισεις που βρηκε ο d3m0n και μετα Φανη αν δε δω αποτελεσμα θα τσιμπισω και λιγο το ρευμα του chipset .... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:03 ---------- Εφτασα εδω και θα συνεχησω σε λιγο αφου δουλεψω να δω αν τραβαει.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:10 ---------- Μολις ετρεξα ΟCCT και στο λεπτο μ εβγαλε error detected on core #2 το διαγραμμα ελεγε οτι επιασε 96 C βαθμους...ρε μηπως ειναι τζουφιος ο επεξεργαστης ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 96°C στο λεπτό με την NH-U12P; Κάτι δεν πάει καλά εδώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Oχι ρε γαμωτο Φανη δεν διαβαζα καλα το γραφημα... 45 ειναι οι βαθμοι...εγω κοιταγα στο cpu usage... Και αποτι βλεπω ειναι το προβλημα στο vcore.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Εντάξει, σιγά.. κι εγώ το 'παθα πρόσφατα μάλιστα. :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.