Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με orthos test.. :(

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετω την παρεαρα... Κλοκαρα λιγο cpu k ram και μου εβγαλε το orthos προβλημα στα πρωτα 13 λεπτα...παραθετω τις photo να μου πειτε σε τι μπορει να οφειλεται αν και υποψιαζομαι την συχνοτητα των μνημων σε σχεση με τις δυνατοτητες της μητρικης.. :cry:

63556399.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα έρχεται από αστάθεια μνημών.Από ότι βλέπω παίζεις σε εργοστασιακές συχνότητες και timings αν έχεις δώσει και το default ρεύμα no problem.

Άρα μάλλον ρεύμα χρειάζεται ο επεξεργαστής.

Επίσης στρέσαρε με occt

Εδωσα ρευμα σε cpu 1.42 αλλα τα ιδια. Επιπλεον στις μνημες δινω απο bios 1.71 v ...Εγω υποψιαζομαι οτι επειδη η μητρικη σηκωνει μεχρι 1600MHz ( O/C ) μνημες ισως εκει να τρωει το σκαλωμα. Ας πουμε τωρα παιζω με λιγοτερο ρευμα σε Cpu και μνημες στα 1333 ΜΗz 1.71 v Αλλα cpu 3.7GHz με ανεβασμενο multi χωρις να πειραξω bus ..

39933744.jpg

Δοκίμασε να σταθεροποιηθείς σε χαμηλότερη συχνότητα,στα 3.5 π.χ.

Επίσης ψάξε στο google για την μητρική σου και δες τι o/c έχουν κάνει και άλλοι σε ξένα forums

Μεχρι 3.7Ghz πηγαινει με 1.35 volt ....για 3.8Ghz δεν παει ουτε με 1,41 volt που του εδωσα... περισσοτερο δεν ηθελα να δωσω γιατι μ φαινεται παραλογο... τι να κανω?? Ειχα συνηθησει με τον C2D 8500 στα 4,00Ghz με 1,18 volt... Αξεχαστες εποχες..

1.5volt ...Τρελααα...Ευτυχως η cpu cooler Noctua δε μασαει καθολου.. Μακραν η καλυτερη που ειχα..

Θα δοκιμασω σε λιγο μεχρι 1,5volt μηπως πιασω τα 4Ghz..Τωρα βλεπω Smallville ;)

Μην κοιτάς τα Volts μόνο, η συνολική κατανάλωση μας ενδιαφέρει. Ο AMD στα 1.5V τραβάει λιγότερο ρεύμα από τον Intel στα 1.25V κι έτσι τα Watts είναι περίπου τα ίδια (εντάξει γενικά ο AMD καταναλώνει περισσότερο, αλλά για άλλους λόγους).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...