Προς το περιεχόμενο

Προς Hal9000 και όλο το ενεργό Forum

@_zerocool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Hal9000:</font><hr> Το θέμα είναι να μη κρίνετε ένα forum από την εμφάνιση αλλά από το περιεχόμενο γιατί αυτό είναι που στο τέλος μετράει.

<hr /></blockquote>

Δε θα διαφωνησω καθολου σε αυτο.

Το ερωτημα ομως ειναι, πιο ειναι

αυτο το περιεχομενο το οποιο μετραει?

Αυτο που εγω προσωπικα ειχα καταλαβει,

για το φορουμ του "μπλα-μπλα" τουλαχιστον,

ηταν οτι τα παντα ειναι ευπροσδεκτα, πλυν

των αθλητικων και πολιτικων ποστς και των

προσωπικων επιθεσεων.

Αν αυτο ακομη ισχυει, τοτε εμενα πρεπει να

σου ομολογησω οτι με ενοχλει να μου κλειδωνουν

ποστ που δε περιλαμβανει τιποτα απο τα τρια

παραπανω.

Αν αυτο δεν ισχυει, δε συμφωνεις οτι θα ηταν

χρησιμο να ξαναγραφουν οι περιορισμοι, μιας και

αν ενα τουλαχιστον μελος δεν ειναι ικανο να τους

κατανοησει μπορει παρα πολυ ευκολα ενας mod να

ξαναβρεθει στη δυσχερη θεση, του να κλειδωσει

ενα τοπικ χωρις προφανη λογο? Κατι καθολου

ευχαριστο νομιζω ουτε για το μελος αλλα ουτε και

για τον mod.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον

παντα φιλικα

μπαμπης

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

cristina thelo na vlepo signatures alla oso ayta EINAI signatures

den thelo na vlepo to pc ton allon xriston h thn fatsa tou pokemoun pou tous aresei kai ths markas hdd pou exoun :)

an valoun ena link gia to systima tous tha to episkefto

hal to forum den einai apokroustiko se kamia periptosh, kai safos kalhtero apo prin (apla se pollous aresei perissotero to phpbb2, gousta...)

kai eimai sigouros oti auto pou etoimazete einai kalo

gia mena, kai gia arketous allous pisteyo, to provlhma einai ta polla forums

mou aresei san periexomeno, mou aresei san "omada xriston" kai to ypostirizo os insomnia alla sthn torinh tou katastash to vrisko dyskolo na to parakoloutho

kai den eimai o monos nomizo

cyaz, kai xronia polla

Δημοσ.

Οι δικές μου προτάσεις:

1) Να δημιουργηθεί νέο color theme ονόματι "Ox Ta Matia Mou" με κύρια χρώματα τα Magenta, μουσταρδί και πράσινο φωσφοριζέ.

2) Να αντικατασταθούν τα αστεράκια με σούρικεν, τα οποία τα μέλη του φόρουμ θα πετάνε σε όσους δεν γουστάρουνε.

3) Να οριστεί moderator-κλόουν, που θα αναλαμβάνει την ψυχαγωγία των μελών του forum όταν δεν postάρεται τίποτα ενδιαφέρον.

4) Να γραφτούν στο forum ρωσίδες οικονομικές μετανάστριες, ώστε να δωθεί κίνητρο για να γράφουμε "πόσο μεγάλο είναι το waterblock" μας.

5) Να μοιραστούν στα μέλη κουραμπιέδες, καραμέλες και άλλες σαχλαμαρίτσες που καταναλώνονται μετά βουλημίας την εορταστική περίοδο. Προσφέρομαι να ρίχνω την άχνη ζάχαρη.

P.S. : Λίγο χιούμορ πιστεύω δεν θα βλάψει το κατά τα άλλα σοβαρότατο topic, εξάλλου γιορτές είναι και είναι περίοδος κατά την οποία πρέπει να δείξουμε ευγνομωσύνη για όσα έχουμε, που είμαστε καλά στην υγεία μας και πάνω απ' όλα που έχουμε σύνδεση με το net! ;)

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Narayan:</font><hr> Οι δικές μου προτάσεις:

1) Να δημιουργηθεί νέο color theme ονόματι "Ox Ta Matia Mou" με κύρια χρώματα τα Magenta, μουσταρδί και πράσινο φωσφοριζέ.

2) Να αντικατασταθούν τα αστεράκια με σούρικεν, τα οποία τα μέλη του φόρουμ θα πετάνε σε όσους δεν γουστάρουνε.

3) Να οριστεί moderator-κλόουν, που θα αναλαμβάνει την ψυχαγωγία των μελών του forum όταν δεν postάρεται τίποτα ενδιαφέρον.

4) Να γραφτούν στο forum ρωσίδες οικονομικές μετανάστριες, ώστε να δωθεί κίνητρο για να γράφουμε "πόσο μεγάλο είναι το waterblock" μας.

5) Να μοιραστούν στα μέλη κουραμπιέδες, καραμέλες και άλλες σαχλαμαρίτσες που καταναλώνονται μετά βουλημίας την εορταστική περίοδο. Προσφέρομαι να ρίχνω την άχνη ζάχαρη.

P.S. : Λίγο χιούμορ πιστεύω δεν θα βλάψει το κατά τα άλλα σοβαρότατο topic, εξάλλου γιορτές είναι και είναι περίοδος κατά την οποία πρέπει να δείξουμε ευγνομωσύνη για όσα έχουμε, που είμαστε καλά στην υγεία μας και πάνω απ' όλα που έχουμε σύνδεση με το net! ;) <hr /></blockquote>

A εδώ φίλε μου να συμφωνήσω απόλυτα. Και ειδικά με τις ρωσίδες θέλω δύο εγώ.

Οσο τώρα για το άν είναι ή όχι όμορφο ή άσχημο το φορουμ τι να πώ. Στην αρχή απλώς δεν μπορούσα να βρώ το χρώμα που ήθελα αλλά τώρα μια χαρά είναι.. Ζήτημα συνήθειας είναι νομίζω. Οσο για τις υπογραφές και τι τι θέλει να βλέπει ο καθένας το πράγμα έχει χιλιοειπωθεί. Υπάρχει επιλογή και μπορείτε να μην βλέπετε την κάθε υπογραφή. Αλλά γιατί όχι; Η υπογραφή πολλές φορές ίσως εκφράζει αυτόν που την έχει ή έτσι του αρέσει να την έχει γιατί όχι ωραίο είναι.

Τωρα συγγνωμη κιόλας μήπως μπορώ να βάλω μια ρωσιδούλα στην υπογραφή μου; Καλά πλάκα κάνω δεν θα το κάνω. Πάντος θα είχε ενδιαφέρων έεεε!!!!! :grin: Μια πρόταση και από εμένα να δημιουργηθεί ένα σημείο στο φόρουμ που θα μπορούμε όμως ανώνυμα να εκφραστούμε ελεύθερα.... Εστω για λίγες μέρες να κατεβάσουμε και κάνα καντηλάκι ... Οχι τώρα που είναι γιορτές ποιό μετά. Ετσι να ξεδώσουμε λίγο ανώνυμα να το ευχαριστηθούμε. :grin:

Και άν θέλετε την ώρα στην υπογραφή μου .... Καλά τα πάει . :D

Δημοσ.

narayan to post eixe mia dosh asteiou

alla den tha diafoniso katholou me ta souriken (opos ta lene tespa)

mono pou tha ginei polemos :ppp

oso gia tis rosides, ferte kai kamia gallidoula mazi re paidia

h rosidana dinei kourampies kai h gallida filakia gia xronia polla :)

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote ^ACID_BURN^:</font><hr> heyz!vasika simphono pliros me tin apopsi tou hal9000 (ola thema sinitheias einai eksallou) opos episis kai me tou narayan!!!! :) <hr /></blockquote>

Δηλαδή θέλεις και εσύ Ρωσίδες; :smirk:

Δημοσ.

Sorry που θα διαταράξω το κέφι(όχι ότι δεν μου αρέσει) αλλά πρέπει να είμαστε λίγο πιο σοβαροί για να μην κλειδωθεί το topic.

YΓ: Είναι καλές οι ρωσίδες.... πλάκα κάνω :D :D :D :D

Δημοσ.

hohoho!

Και μετά σου λένε να προτιμάς ντόπια προϊόντα!

Δηλαδή ρε αγόρια... οι Ελληνίδες σας χαλάνε;

hohoho

Εγώ λέω να χτενίζω τα καταϊφια! :P

Υ.Γ.: Μαντούλι...; Θέλεις κάτι να πεις για το signature μου...;

Θέλω να ελπίζω πως δεν αποκάλεσες αυτό ως "pokemoun" γιατί θα σου ρίξω souriken (?)... hohoho :P

Δημοσ.

Όντως!

Οι Ρωσσίδες από τα 35+ γίνονται άστα να πάνε (εξωτερικά μιλάω πάντα) 8)

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Gabriel:</font><hr> Εσωτερικά είναι άστα να πάνε από μικρές... <hr /></blockquote>

Εσύ θα ξέρεις καλύτερα... :smirk:

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote DeCoN:</font><hr> Kai ena 8emataki akoma: IERARXIA analoga me ta posts

Den einai swsto egw me 2xx posts na eimai member, opws kai kapoios me 1xxx threads h 2xxx threads!

Ase pou einai endiaferon, an xrhsimpoihsei kai kaneis th fantasia tou kai bgalei eksypnous ba8mous 8a exei kai plaka :D

Stadar na mpei toulaxiston threshold stis images tou sign, h na bgoun kai na mpoun mikra avatars as poume an einai na mpei kati.

<hr /></blockquote>

POLY xairomai pou egine!!!!

I'm an enthusiast!!!! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...