Προς το περιεχόμενο

Προς Hal9000 και όλο το ενεργό Forum

@_zerocool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν να επισημάνω ότι αυτά που έχω να πώ θα μπορούσα να τα πω και μέσου PM στον Ηαl αλλά θα ήθελα να εκφέρω την απόψη μου δημοσιός για να δώ αν είμαι ο μόνος που πιστεύει έτσι ή τελικά να είναι πολλοι περισότεροι.

1ο Πολλοί χρήστες έχουν παραπονεθή για το καινούργιο Forum και τα προβλήματα που συνεπάγεται. Όπως αντιαισθητικό interface και κουραστικό μενού. Τελικά το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι η ταχύτητα του Forum.

2ο Η κατάργηση της βαθμολογίας των χρηστών γιατι δεν προφέρει τίποτα. Βλέπω χρήστες που προσπαθούνε να βοηθήσουν και να έχουν ένα αστεράκι ενώ βλέπω πολλούς νέους χρήστες με βαθμολογία 5 αστερών από τι στιγμη που έχουν 5 ή 6 post!!! Αν χρειάζετε λοιπόν κάποιο σύστημα βαθμολόγησης πιο συνετώ θα ήταν να υπήρχαν βαθμολογίες ανάλογα με τα post ή να αποσιάζουν παντελώς.

3ο Ο διοριζμός και η αναθεώρηση νέων mod στις υποκατηγορίες. Όταν εννοώ αναθεώρηση θα αναφερθώ συγκεκριμένα στον moderator gamer των οποίο ποτέ δεν έχω δεί. (Υπάρχει στα αλήθεια;)

4ο Θα ήθελα να έβλεπε news στο site. Έαν αυτό δεν είναι εφικτό από τον Hal τότε να διόριζε ένα άτομο η μια όμαδα χρήστων που ανα τακτά χρονικά διαστήματα θα δημοσιεύαν news. Είτε ειδήσεις μέσα από το Forum είτε από διάφορα site.

Το post αυτό δεν κατηγορεί ούτε τον Hal ούτε το insomnia απλά σαν χρήστης παρατήρησα κάποια πράγματα που θα ήθελα να δω καλύτερα τι στιγμή που αφιερώνω αρκετές ώρες εδώ.

Ευχαριστώ

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Και ειδικά αυτό με τα αστεράκια πρέπει να γίνει επειγόντως. Προφανός κάποιοι το βρήκαν αστείο το παιγνίδι και μάλιστα από την στιγμή που δεν μπορεί ο άλλος να δεί ποιός είναι αυτός.... Ας καταργηθούν να τελειώνει αυτή η δουλειά......

Όσο για mods δείχνει να υπάρχουν ελείψεις σε ορισμένα σημεία ναι και σε άλλα μάλλον δεν υπάρχουν και καθόλου.

Επίσης ο διαχωρισμός λειτουργικά συστήματα και software που έγινε μάλλον δεν είναι επιτυχημένος αφού κάθε software είναι ούτος η άλλος συνδεμένο και λειτουργεί ανάλογα με το λειτουργικό.Μάλλον κακό κάνει αυτός ο διαχωρισμός και μπερδεύει τα πράγματα παρά τα ξεχωρίζει.

Δημοσ.

Peritto na po oti simfono me ta parapano kai exo kapoies simpliroseis:

1) KSEKOLA APTO UBB, to ubb pethane zito ta phpbb/vb/ibf!

2) Gemise ta forums me mods, kai ftiakse me php (an thes boitheia rixto) i kentriki selida na kathorizetai apo ta news se ena subforum sto opoio tha exoun post access polla atoma!

tha itan oraio na exoume news san ton palio kairo;p

3) gia ti bathmologia ti na po? Eimai kata apo tote pou protoemfanistike edo!

auta apo mena... elpizo na petixoume kati me auto to topic:p

Δημοσ.

Όντως παίδες κάτι πρέπει να γίνει με την αισθητική της σχεδίασης!Είναι αρκετά ψυχρή και δεν επιτρέπει την πλήρη απελευθέρωση της δημιουργικής φαντασίας και έλογου νου για να καθίσταται ικανή η επαρκής συνεισφορά στα μέλη της κοινότητας μέσα από τις εξειδικευμένες γνώσεις και μη που ο καθείς έχει ώστε να είναι δυνατή η βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης επικοινωνίας μέσα στον κυκκεώνα των τεχνολογικών εξελίξεων και των ραγδαίων κοινωνικοπολιτικών ανακατατάξεων. :smirk: :smirk: :smirk:

Δημοσ.

Απόλυτο δίκιο σε όσα λέτε.

Αλλά μια ένσταση όσον αφορά την εμφάνιση, άμα πάτε στο προφίλ μπορείτε να αλλάξετε το theme!

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote NeTeD:</font><hr>

Αλλά μια ένσταση όσον αφορά την εμφάνιση, άμα πάτε στο προφίλ μπορείτε να αλλάξετε το theme! <hr /></blockquote>

Tα έχω δοκιμάσει όλα και κανένα δεν πλησιάζει την αισθιτική απόλαυση του προγούμενου ή άλλων fοrum.

Δημοσ.

ego den exo apopsh peri ths aisthitikhs merias..kai etsi kala einai kai prin kala htan!

Parola afta! to site einai statiko! h koinothta..phgainei monh ths kai fthinei!

prosopika pisteuo oti dysthxos pairnei thn kato volta..e entaksi logikh synexeia..ton pragmaton..den einai kako..fysiologiko!Ego san xrhsths eidh koitao kai alles w..An h insomnia synexhsei etsi..sto telos tha ginei skia tou kalou euatou tous ton prosfaton xronwn!

Kai opos panta...yparxoun kai allou site..pou kanoun prospathies...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...