Darth to the V Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια! εχω μια gigabyte gts 250 nvidia καρτα γραφικων και προσπαθησα προχθες να εγκαταστησω τους τελευταιους drivers της nvdidia (οχι αυτους που υπαρχουν ηδη στο site της gigabyte) Κ οταν το εκανα αυτο η εικονα στην οθονη εγινε λες και εφαγα 4 παραισθησιογονα μανηταρια..! πως γινεται να τους εγκαταστησω σωστα?(γιατι μαλλον αυτο δεν κανω..) πρεπει να κανω uninstall πρωτα τους παλιους? ευχαριστω πολυ
sl028 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 βαλε τους προτεινομενους απο το σιτε της gigabyte ...
Darth to the V Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 βαλε τους προτεινομενους απο το σιτε της gigabyte ... αυτους εχω τωρα....δεν παιρνει τους τελευταιους της nvidia?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 πρώτα uninstall τους παλιούς και ότι άλλο έχουν installάρει, restart και μετά install τους καινούριους... τελευταίοι είναι οι 195.62 WHQL
nickelodeon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Εάν έχεις Vista ή Win7 και απ-εγκαταστήσεις τους drivers που έχεις τώρα (τις Gigabyte) με το που θα κάνεις επανεκκίνηση για να ολοκληρωθεί η απεγκατάσταση το λειτουργικό θα εγκαταστήσει αυτόματα τους generic nvidia drivers της Microsoft επομένως μην μπαίνεις στον κόπο να κάνεις απεγκατάσταση. Κανονικά θα πρέπει να δουλεύουν οι drivers από την σελίδα της nvidia με την προϋπόθεσή ότι δεν κατεβάζεις Beta drivers που πιθανών να έχουν κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας. Ξαναδοκίμασε να εγκαταστήσεις τους τελευταίους drivers από το site της nvidia.
Darth to the V Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες...τελικα επρεπε να απεγκαταστησω πρωτα τους παλιους drivers οπως μου ειπατε (στοκος...)....!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.