Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 . Εχω καρτα ηχου την soundblaser 5.1 και ειπα να αλλαξω ηχειαΕβαλα λοιπον τη σειρα 5100 της creative 1+ 5 ηχεια. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=898&Catalog_Id=5&Product_Id=84787&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Καποιο λαθος μου μαλλον δε με αφηνει να ακουσω όλα τα ηχεια αλλα μονο ένα από δεξια και ένα από αριστεραΤα υπολοιπα δεν παραγουν ηχο.Απο το subwoofer φευγει ένα τριπλο καλωδιο για την καρτα ηχου με βισματα με χρωματα μαυρο , πορτοκαλι και πρασινο. Η καρτα εχει υποδοχες 5 ( μαυρο , πρασινο, ροζ , γαλαζιο , πορτοκαλι ) Τα βισματα από το τριπλο καωδιο τα εβαλα σε ιδιου χρωματος υποδοχεςΤι λαθος εχω κανει??? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Βάλε το βύσμα με την τριπλή υποδοχή στα τρία πρώτα από το gameport.Εχει ένα σηματάκι με ένα τοξάκι πρός τα έξω,αυτό είναι το line out 1,υπάρχουν τα 2 και 3 αντίστοιχα βάλε τα υπόλοιπα εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 ʼ,και βάλε από τα Audio Properties,5.1 ηχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Εγκατεστησα παλι το software της καρτας ηχου και παιζουν 4 από τα 5 ηχεια.Οποιο συνδιασμο και αν δοκιμασα δεν παιζουν όλα μαζιΕπειδη εχω και μικροφωνο αυτό δουλευει για ηχογραφηση μονο στην τριτη εξοδο από αριστερα (οπως εχουμε τις εξοδους της καρτας μπροστα μας ). Σε αυτή την περιπτωση βαζω τα δυο από τα τρια βισματα στις δυο πρωτες εξοδους και το τριτο οπου και να το βαλω το μεσαιο ηχειο δεν ακουγεται.Τι φταιει???? Εκανα και τη ρυθμιση στο audio properties. Και κατι άλλοΤο soundwoofer εχει πισω ένα περιστρεφομενο κουμπι.Σε τι χρησιμευει ??? Ευχαριστω για τον χρονο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Έίναι για την ένταση του μπάσου,βάλτο σε μέση τιμή.Βάλε το Sub στη 3η πόρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Gabriel:</font><hr>Βάλε το Sub στη 3η πόρτα. <hr /></blockquote> Εκει ειναι η μονη πορτα που δουλευει το μικροφωνο.Το sub ποιο απο τα τρια βισματα ειναι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Πές μας τα εικονάκια που έχει σε κάθε τρύπα.Νομίζω ότι στα 3 πρώτα είναι τα Line Out,το κόκκινο είναι το Mic και το τελευταίο,το line in. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 To mayro sto mayro, to prasino sto prasino kai to portokali sto portokali. Epeidh oi perissoteres phges (px mp3) einai stereo einai logiko na akous mono apo 2 hxeia (h apo 4 an h app apla stelnei to idio shma kai sta front kai sta back hxeia, to winamp px auto kanei). Gia na akouseis apo ola ta hxeia prepei h na valeis dvd pou xereis oti exei 5.1 hxo h ta hxeia sou/kapoio proggie (opws to eax panel stous latest audigy2 drivers). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Λοιπον Γιαννη για να δεις ανα παιζουν ολα τα ηχεια σου σωστα (και το sub) πας στην υπογραφη μου και κατεβαζεις το αρχειο ac3 αναγνωριση ηχειων..... Eνα αρχειο vob ειναι το ανοιγεις με ενα προγραμμα αναπαραγωγης dvd (power dvd win dvd) και ακους ενα -ενα τα ηχεια σου..... Φυσικα πρεπει στις επιλογες του player να επειλεξεις analog 5.1 ηχεια το ιδιο και στο speaker setting των xp :smirk: :smirk: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Παιδια απο το HQ της καρτας ολα τα ηχεια παιζουν καλα...Αρα τα mp3 κλπ δεν υποστηριζουν αναπαραγωγη απο 5 ηχεια...Τζαμπα παιδευομουν...και σας παιδευα...Καλα Χριστουγεννα και ευχαριστω. :ooo: :ooo: :ooo: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymous Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 ...Αρα τα mp3 κλπ δεν υποστηριζουν αναπαραγωγη απο 5 ηχεια... egw me ta dtt2500 exw pseudo 5.1 kai sta mp3 alla auto isws to kanei o enswmatomenos decoder twn hxeiwn.Den blepw ton logo na mhn to kanei i karta hxou auto. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 den douleyei to center na ypotheso?? etsi kanei kai sta 6,1 ta dika mou me thn live 5,1 mono se dvd deixnei na pezei to center kai oxi se winamp kai tetoia isos me to power dvd an pexeis mp3 na pexei kai to center Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Οταν εκανα το post δεν ειχα dvd...Τελικα με την τελευταια αναβαθμιση δεν αντεξα και εβαλα κι εγω...Τι προτοτυπο ε !!! Δοκιμασα λοιπον δυο τυχαια dvd απο αυτα που εχουν τα περιοδικα που παιρνει η κορη μου με Ρουβα και Τσαλικη...Τι καλιτεχνες ρε παιδια....Τυφλα ναχει ο sir....Τελος παντων...Και παλι δεν ακουω ηχο απο το cente ηχειο....Γιατι με παιδευει και σας παιδευω???? Α...Το dvd το εβαλα να παιξει με το win dvd 2000 αν εχει σημασια... :confused: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δεν γνωριζω τα dvd που εβαλες να παιξουν αλλα υπαρχει μια μεγαλη πιθανοτητα να μην ειναι 5,1 αλλα 2ch στερεο... Απο το mixer της καρτας επελεξε 5,1 καναλια ξετσεκαρε το decode ac3 και ξαναδοκιμασε....καλο θα ηταν να κατεβασες καμια κανουργια εκδοση του win dvd π,χ win dvd platinum ... www.intervideo.com Δες και στην υπογραφη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sniper_206 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Πάντως κι εγώ που αγόρασα προσφατα τα 6.1 δεν άκουγα ήχο από το κεντρικό ηχείο. Με τον Media Player 9 και με κατι που πείραξα στις ρυθμίσεις της καρτας παίζουν όλα μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.