Προς το περιεχόμενο

acer Aspire 5672

mimis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προ λίγων ημερών πήρα από ένα φίλο δοκιμαστικά ένα (acer Aspire 5672) λάπτοπ για να κάνω τις εργασίες μου για το ΤΕΙ. Δεν ψάχνω να κάνω τρελλό gaming ούτε να τρέξω μεγάλες εφαρμογές. Το πολύ να παίξω κανένα μάνατζερ να περάσει η ώρα.

Το πρόβλημα μου είναι ότι το λάπτοπ στην πάνω δεξιά μεριά του που είναι ο επεξεργαστής, νομίζω, "έχει πάρει φωτιά". Ίσως είναι από τις εφαρμογές στο υπόβαθρο που το έχουν "ξεσκίσει". Θα κάνω πάντως ένα φορμάτ να το φέρω στα μέτρα μου μιας και το "χω" το θέμα λίγο πολύ.

Μπορείτε να μου πείτε παρ όλα αυτά μήπως είναι τίποτα το σοβαρό; Εδώ μιλάμε μυρίζει καμένο πλαστικό χωρίς αστεία. Θέλω να το αγοράσω αν μου κάνει τη δουλειά. Έψαξα και σε άλλα φόρουμ να δω τι παίζει και όλοι προτείνουν την αγορά ανεμιστήρα από κάτω. Να πάρω; Αυτό φταίει;

Μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα να το κάνω να πάει πιο αργά ο επεξεργαστής και να ηρεμήσει πριν καεί; Αντέχει μου είπε ο φίλος μου πολλές ώρες ανοιχτό αλλά για πόσο; Συνήθως το έχω στο κρεβάτι μου και δε βοηθάει για την εξαγωγή της θερμοκρασίας. Τι να κάνω;

Δημοσ.
Κανένας ρε παιδιά; Λίγο βοήθεια...

Επειδη έχω το 5652 που ήταν της ίδιας σειράς και μένα ζεσταίνεται αρκετά σε κάποια σημεία σε σημεία να καίει αλλά δε δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Τρέξε όμως κανένα everest να δεις θερμοκρασίες γιατί εμένα είχε τυχει 2-3 φορές να ανάψει πραγματικά (111 κελσίου) και τον έσωσα από βέβαιο θάνατο. Και αυτό το παρατηρούσα γιατι καμιά φορά δεν ακουγόταν το ανεμιστηράκι ή όταν έτρεχα βαριές εφαρμογές τον υπόλοιπο καιρό και που έκαιγε ηταν στους 60-70 βαθμούς

Δημοσ.

απο οσο ξερω, ανεβαζει το laptop καποια θερμοκρασια αλλα οχι σε υπερβολικο βαθμο...

σε τι θερμοκρασια δουλευει? μια θερμοκρασια γυρω στους 50 σε idle κατασταση θα ηταν κομπλε, και σε overload γυρω στους 80, παλι σε λογικα πλαισια θα εισαι

τρεξε οπως λεει και ο φιλος κανενα προγραμμα και πες μας

ο ανεμιστηρας θα βοηθησει λιγο την κατασταση...

Δημοσ.
απο οσο ξερω, ανεβαζει το laptop καποια θερμοκρασια αλλα οχι σε υπερβολικο βαθμο...

σε τι θερμοκρασια δουλευει? μια θερμοκρασια γυρω στους 50 σε idle κατασταση θα ηταν κομπλε, και σε overload γυρω στους 80, παλι σε λογικα πλαισια θα εισαι

τρεξε οπως λεει και ο φιλος κανενα προγραμμα και πες μας

ο ανεμιστηρας θα βοηθησει λιγο την κατασταση...

Nα στε καλά ρε μάγκες. Προτείνετε μου κάποιο πρόγραμμα για τα τεστ και τι εφαρμογές να τρέξω για να δω περίπου θερμοκρασίες.

Και πάλι ευχαριστώ. Του φόρεσα windows 7 ultimate x32!

Δημοσ.
Nα στε καλά ρε μάγκες. Προτείνετε μου κάποιο πρόγραμμα για τα τεστ και τι εφαρμογές να τρέξω για να δω περίπου θερμοκρασίες.

Και πάλι ευχαριστώ. Του φόρεσα windows 7 ultimate x32!

Για μένα το καλύτερο είναι το everest.οι συνηθισμένες θερμοκρασίες είναι 50-60 βαθμούς για κάθε πυρήνα και στους ίδιους και η κάρτα γραφικών.με σχετική καταπόνηση έφτανα τους 80 περίπου

Δημοσ.
Για μένα το καλύτερο είναι το everest.οι συνηθισμένες θερμοκρασίες είναι 50-60 βαθμούς για κάθε πυρήνα και στους ίδιους και η κάρτα γραφικών.με σχετική καταπόνηση έφτανα τους 80 περίπου

θα το δοκιμάσω όταν βρω το χρόνο και ήδη έψαξα για ανεμιστηράκι με βάση κλπ. Το καλό είναι ότι έχει ανεμηστίρια στα τρία σημεία που ζεσταίνονται κλασικά τα λάπτοπ. Πολύ καλή τιμή στα 15 ευρώ από το e-shop!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...