nyne Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ολη η απάντησή σου ειναι υβρις, καταλήγοντας στο ps 3. που εχω bold. Δυστυχως αποδεικνυεται περιτρανα οτι αλλος ενας αμόρφωτος συνομιλητής καταλήγει σε προσωπική φιλονικία την αδιαφορα ανούσια και εωλη τεχνική επιχειρηματολογία του. Θα μπορούσα να σου απαντήσω ενα-προς-ενα αλλα δεν ειναι ο χωρος κατάλληλος και δεν εχω καμια πρόθεση να κάνω το forum προέκταση του πουλιού μου για να θρεψω το "εγω" μου. (Οπως μερικοί μερικοι, θα προσθετα, παντα στο ιδιο χαμηλου επιπεδου συζήτηση που διάλεξες..) Σ'ευχαριστω λοιπον για τα καλα σου λόγια και αντε ...στο καλο - για να κλείνουμε επιτελους το offtopic . Μεγαλυτερη υβρις απο αυτο που υπαινιχθηκες οταν εγραψες οτι θα ηθελες να ξερεις ποιος με πληρωνει δεν νομιζω να ειναι.Αυτο αλλωστε φανερωνει και το επιπεδο σου οπου πισω απο τον καλοστημενο και διανθισμενο με φαμφαρες λογο σου κρυβεται ενας κακεντρεχεις φιλαρεσκος ανθρωπος που την βρισκει με το να μειωνει τους αλλους και ετσι αισθανεται ανωτερος και μορφωμενος σε σχεση με τους υπολοιπους.Υπαρχει μια λεξη που τα συνοψιζει ολα και δυστυχως ειναι η λεξη ψωνιο...Τουλαχιστον συμφωνουμε σε κατι ,τελος στο offtopic.
washcloud Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 ...μου φαίνεται βρήκα γιατί δεν γράφει ο thread starter : μπήκε, είδε που έχει "φτάσει" το thread, και τρόμαξε το μάτι του... Σταματήστε βρε να τρώγεστε
zanzavar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μεγαλυτερη υβρις απο αυτο που υπαινιχθηκες οταν εγραψες οτι θα ηθελες να ξερεις ποιος με πληρωνει δεν νομιζω να ειναι.Αυτο αλλωστε φανερωνει και το επιπεδο σου οπου πισω απο τον καλοστημενο και διανθισμενο με φαμφαρες λογο σου κρυβεται ενας κακεντρεχεις φιλαρεσκος ανθρωπος που την βρισκει με το να μειωνει τους αλλους και ετσι αισθανεται ανωτερος και μορφωμενος σε σχεση με τους υπολοιπους.Υπαρχει μια λεξη που τα συνοψιζει ολα και δυστυχως ειναι η λεξη ψωνιο...Τουλαχιστον συμφωνουμε σε κατι ,τελος στο offtopic. Βάλε και κανένα τόνο.... Έλεος δηλαδή, δεν είναι για διακόσμηση!
pigeon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Γιατι το "κακεντρεχεις" που το πας; Οφειλω nyne να σου πω οτι ο φιλάρεσκος θελει ειναι αρεστος στους αλλους, φιλαρεσκος που "την λεει" στους αλλους δεν υπάρχει. Ετσι για το φιλολογικό μέρος του θέματος. Ομως βρε nyne δειξε λίγη ανωτερότητα! Ασε τα προσωπικά και μιλησε μας για τα οφέλη του format έναντι άλλων πρωτόγονων λύσεων..
zanzavar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 γιατι το "κακεντρεχεις" που το πας; βρε nyne δειξε λίγη ανωτερότητα, ασε τα προσωπικά και μιλησε μας για τα οφέλη του format έναντι άλλων πρωτόγονων λύσεων.. Αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο θα πρότεινα να γίνει σε άλλο topic. Όχι εδώ!! ΥΓ.: Εδώ μπορούμε να λύσουμε τις διαφορές μας!!! Ορθογραφικές και μη.... Τι λέτε???:-D
pigeon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μπα... zanzavar λεω καλυτερα να κλειδώσει μεχρι νεωτέρας γιατι ο topic starter εχει 2-3 μερες να μπει, αφετερου ειπε οτι το πρόβλημα του το ελυσε καπως. Αν συνεχίσουμε ετσι το μονο που θα καταφέρουμε ειναι να χαλάσουμε (περισσότερο) την ηρεμία μας.
zanzavar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Αν κλειδώσει θα γίνει μόνιμα, δε βλέπω το λόγο να ανοίξει πάλι μετά. Εξ' άλλου την απάντηση ο ts την διάβασε μέχρι την δεύτερη σελίδα. Τις είδε τις γνώμες μας, ας αποφασίσει. Απλά έχει χαβαλέ να διαβάζει όλα τα μακριά και κοντά του κάθε ενός/δύο/... που πουλάει αέρα, μούρη, τεχνική υποστήριξη (και ότι άλλο, τυχαία τα λέω μη πιαστεί κανείς, χωρίς όρεξη για flame) και όταν τον ρωτάς που είναι τεχνικός σου λέει ότι δεν είναι στο τμήμα των επισκευών... φορματ, κάτι τέτοιο είπε, δε θυμάμαι! (αυτό δε το είπα τυχαία :devil:) ΥΓ.1: Πιστέυω ότι αν οι mods που διαβάζουν τα topics έκαναν ban κάθε έναν από εμάς, που άλλα λέμε τώρα και άλλα μετά ,πραγματικά ίσως να υπήρχαν τα μισά θέματα με τόσα άσχετα σχόλια... Μία σκέψη έκανα..... Δε καταλαβαίνω το λόγο να κλείνουν καποια θέματα ενώ μπορεί να αποφευχθεί η παραπληροφορία, το ψέμα, η βλακεία και η πρόκληση και να μην κλείνει ο χρήστης/ες που προκαλεί αυτά, για μερικές μέρες.
pigeon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Στατιστικά μιλώντας, λόγω της ψυχολογίας όχλου που επικρατεί και της πληθώρας χρηστών χαμηλού επιπέδου που μετασχηματίζονται ευκολα σε ομάδες καταδρομών ενάντια στο καλύτερο ή στο διαφορετικό, η βλακεία θα κερδίζει πάντα.
geovard Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ καλά κάνει ο διαχειριστής και δεν το κλείνει το θέμα.Βρήκαμε τώρα όταν δυό χρήστες κοκκορομαχούν να ζητάμε να κλειδώσει η διαχείριση το θέμα.Φυσικά αυτό είναι απαράδεκτο γιατί οι πλειονότηττα των χρηστών θέλει να μάθει πράγματα πάνω στο κάθε θέμα.Η καλύτερη λύση κατά τη γνώμη μου είναι απλά οι διαπληκτιζόμενοι να σταματήσουν να γράφουν επί προσωπικού τους.Ξέρουμε ότι σε ένα μεγάλο φόρουμ όπως το Ινσόμνια το οποίο αποτελεί μικρογραφία της κοινωνίας είναι λογικό να υπάρχει μέσα "κάθε καρυδιάς καρύδι"(Έτσι τουλάχιστον το λέμε στην Κρήτη γιά την ποικιλία των χαρακτήρων των ανθρώπων). Τώρα επί του θέματος να πω κι εγώ τη γνώμη μου. Οι μνήμες που είπες απάνια τα φτύνουν (αλλά έστω και με ελάχιστη πιθανότητα αυτό μπορεί να συμβεί ιδιαίτερα στους φορητούς όπου το πρόβλημα θερμοκρασία είναι μεγαλύτερο.Όμως κάτι σημαίνει που έχουν εγγύηση εφ' όρου ζωής). Ο αδύναμος κρίκος ήταν πάντα τα μέσα αποθήκευσης με κινητά μέρη όπως οι σκληροί δίσκοι για αυτό όλοι ονειρευόμαστε ένα δίσκο ssd. Το μόνο που μπορείς να κανεις άμεσα είναι αυτό που σού είπαν δηλαδή να ΄"τσιμπήσεις" λίγο χώρο στο δίσκο από δω κι απο κεί γιατί τα windows χρειάζονται ένα ελάχιστο όριο χώρου γιά να μπορούν να δουλέψουν ικανοποιητικά. Το φορμάτ θα είναι πλέον η τελευταία λύση που θα το κανεις όταν διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα υλικού και απλά η εγκατάσταση των windows έχει "γεράσει". Το μήνυμα που σου βγάζει είναι λογικό αφού παίζεις στο όριο με τη χωρητικότητα.
The_Judas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ καλά κάνει ο διαχειριστής και δεν το κλείνει το θέμα.Βρήκαμε τώρα όταν δυό χρήστες κοκκορομαχούν να ζητάμε να κλειδώσει η διαχείριση το θέμα. Δηλαδή πότε πρέπει να κλειδώσει ένα θέμα? Ο αρχικός χρήστης εξαφανίστηκε και όσοι έμειναν ασχολούνται με τα προσωπικά τους. Εγιναν πάρα πολλές προτάσεις που καλύπτουν οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί.
geovard Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδή πότε πρέπει να κλειδώσει ένα θέμα? Ο αρχικός χρήστης εξαφανίστηκε και όσοι έμειναν ασχολούνται με τα προσωπικά τους. Εγιναν πάρα πολλές προτάσεις που καλύπτουν οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί. Όταν το κρίνει ο διαχειριστής. Όταν τον πιέζεις να το κλείσει υποτιμάς τη νοημοσύνη του.
mezger Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά ωραία η κουβέντα σας (btw κι εγώ κατα του φορματ ειμαι ) αλλα ακόμα δεν είπε κανείς στο φίλο το προφανές, να παει το swap στο partition που εχει χωρο... (ας γράψει κάποιος τα βήματα γιατί δεν έχω xp μπροστα μου και θα τον στειλω - αν παρακολουθεί ακόμα το thread δηλαδή) Επίσης για τα videakia συγκεκριμένα, να ριξουμε και μια επανεγκατάσταση flash και drivers καρτας γραφικών, ε?
pigeon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά ωραία η κουβέντα σας (btw κι εγώ κατα του φορματ ειμαι ) αλλα ακόμα δεν είπε κανείς στο φίλο το προφανές, να παει το swap στο partition που εχει χωρο... (ας γράψει κάποιος τα βήματα γιατί δεν έχω xp μπροστα μου και θα τον στειλω - αν παρακολουθεί ακόμα το thread δηλαδή) Σωστος! Τα βηματα για το swap ειναι Start ---> Control Panel ---> System ---> Advanced ---> Performance ---> Advanced (tab) ---> Virtual memory "Change" (button) ----> επιλέγεις C: και το κανεις 126mb 126mb και στα 2 κουτάκια και [sET], ---> επιλέγεις D: ή Ε: και δίνεις 1000 1000 και [sET]. Στο τέλος οκ και apply, θελει restart τα windows. Στο C: χρειάζεται το μικρο swap γιατι καποια προγραμματα των win παθαίνουν ψυχολογικά τραλαλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.