Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με groovy.irc.gr !

HaPagan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά εδώ και 4-5 μέρες προσπαθώ ανελλιπώς να συνδεθώ με το mIRC 6.03 στο #insomnia αλλά δεν γίνεται με τίποτα.Μου βγάζει συνέχεια το παρακάτω μήνυμα :

* Connecting to groovy.irc.gr (6667)

-

* Unable to connect (No Route to Host)

Έχετε μήπως κάποια λύση πρόχειρη;

:confused:Δοκίμασα και στη σελίδα του groovy chat αλλά δεν μπορώ να μπώ ! Απαντήστε γιατί μου έχει λείψει η παρέα του #insomnia .

:(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρε Hapagan τι έπαθες :( Το μόνο ποπυ μου έρχετε στο μυαλό είναι να ξαναβάλεις τον Server chat.groovy.gr αλλά με copy paste από την κεντρική σελίδα το insomnia.

Τίποτα . Το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν λειτουργεί ! Θα μου σπάσουν τα νεύρα . Ενώ οι άλλοι ελληνικοί server μου δουλεύουν κανονικά , ο Groovy δεν μπαίνει με τίποτα .

HELPPPPPPPPPP!!!!

Kante ena traceroute kai steil'te to sto support tou provider sas (kalytera afou tous parete thl.)

Kati paizei straba me to routing table tous , mallon epeidh ekleise o groovy prosfata (san ISP) kai metafer8hkan olla sth HOL.

Phgaine start->run kai dwse cmd (h "command" gia win98/ME)

kai dwse meta

tracert groovy.irc.gr

Oti sou bgalei kan'to copy kai steil'to tous me mail

Malakioula einai kai apla de 8a to'xoun parei xampari

Ema8a kai to story:

Telika mallon den einai apo compulink

Epeidh to groovy.irc.gr einai se epipedo IP sto idio dyktio me to irc.gr (tou GRnet) kai irc.gr etroge kati trela attaks kopsan ta panta kai arxisan na anoigoun siga siga gia FORTHnet, OTEnet ktl. ktl. kai kapoios profanws ksexase thn Compulink :P

Ema8a 8a ly8ei syntoma :D

Παιδιά όντως αυτό ήταν το πρόβλημα ! Δοκίμασα με τη σύνδεση του Πανεπιστημίου και μπένει μια χαρά στο mirc στο groovy.irc.gr ! Επιτέλους!

Σας ευχαριστώ όλους!

Παιδες, δυστηχως κατα 99% οσα δεν παιζουν αυτη τη στιγμη, δεν ενδεχεται να παιξουν και μεχρι μετα τις γιορτες. Ο λογος ειναι πολυπλοκος και μαλλον οχι της δικαιοδοσιας μου να τον εξηγησω...

-- 8a prospa8isw na brw mia proxeirh lysh gia osous exoun prob --

Regards

jimbo

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...