Προς το περιεχόμενο

Πώς θα κάνω update τους drivers της nvidia στα windows 7??

agelosLX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια...έχω windows 7 και θέλω να περάσω τους τελευταίους οδηγούς 195.62 της nvidia...ξέρω τη διαδικασία με το driver sweeper σε safe mode και όλα αυτά..το θέμα είναι όμως ότι με το που κάνει restart αφού έχω τρέξει το sweeper τα 7 κατεβάζουν αυτόματα drivers για την 285 και αναγκάζομαι και τους περνάω από πάνω τους νέους....καμία ιδέα??? ευχαριστώ προκαταβολικά!:-D

Δημοσ.

Το δοκίμασα φίλος αυτό με το internet αλλά πάλι μου βάζει drivers....μάλλον κάπου τους έχει αποθηκευμένους και τους βάζει μόλις δεν εντοπίσει drivers:/

Όχι πρόβλημα δεν έχω αλλά σε κάθε νέα έκδοση από όσο ξέρω φτιάχνουν διάφορα bugs και βελτιώνουν το performance σε διάφορα games...στο κάτω κάτω αν ήταν να μην σου προσφέρουν τίποτα τι κάθονται και τους φτιάχνουν?:P

Δημοσ.
Παιδιά χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια...έχω windows 7 και θέλω να περάσω τους τελευταίους οδηγούς 195.62 της nvidia...ξέρω τη διαδικασία με το driver sweeper σε safe mode και όλα αυτά..το θέμα είναι όμως ότι με το που κάνει restart αφού έχω τρέξει το sweeper τα 7 κατεβάζουν αυτόματα drivers για την 285 και αναγκάζομαι και τους περνάω από πάνω τους νέους....καμία ιδέα??? ευχαριστώ προκαταβολικά!:-D

driver sweeper - γιατι??? safe mode- γιατι???

κανε απλα απεγκατασταση απο πινακα ελεγχου κ μετα εγκατασταση τους νεους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...