Kleos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 καθως πηγαινα να πληκτρολογησω μία ιστοσελιδα που ηθελα να μπω η οθονη μου ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΥΡΙΖΕΙ χωρις να κανω κλικ σε τιποτα..κουναω περα δωθε το ποντικι τιποτα..το ''λαμπακι'' της οθονης συνεχιζει να ειναι μπλε δηλαδη ηταν ανοιχτη αλλα δεν ανταποκρινοταν...το κουτι επισης ανοιχτο...αναγκαστικα εκλεισα τον υπολογιστη απο το κουμπι στο κουτι(κατι το οποιο δεν μου αρεσει να το κανω γιατι μετα σου βγαζει ενα μηνυμα στην εναρξη του υπολογιστη πως εντοπιστηκε καποιο προβλημα και σου ζητα να επιλεξεις αν θες κανονικη εκκινηση των windows) τι μπορει να φταιει...εως τωρα παντως δεν εχει ξανασυμβει αυτο... χρειαζομαι αμεση βοηθεια Παιδες το επαθα παλι σημερα οταν πηγα να μπω στο insomnia...αλλα τωρα ασπρισε αντι να μαυρισει..
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε μια άλλη κάρτα γραφικών. Ίσως υπάρχει και πρόβλημα με τους drivers της κάρτας γραφικών. Δοκίμασε να βάλεις τους νεότερους.
Kleos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 εχω περασει αυτους http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit Πατησα κλικ στο πρωτο download το κατεβασα το ετρεξα οποτε τωρα ειναι περασμενοι σωστα??Μηπως πρεπει να κατεβασω και τα υπολοιπα που λεει παρακατω?? Εχω 5770 και windows 7 64 bit ΥΓ: παντα το παθαινει 1-2 λεπτα αφοτου ανοιξω το PC Και τι στιγμη που μπαινω στο insomnia...LOL?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Σωστα το εκανες. Τωρα αν στο ξανακανει, δοκιμασε μια αλλη καρτα.
Kleos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ακου να δεις τι γινεται το παθαινω οταν ανοιγει ο υπολογιστης μετα απο 1 λεπτο περιπου....οταν τον κλεινω και τον ξαναανοιγω δεν το ξαναπαθαινει ποτε..αυτο ομως συνεβη χθες αργα το βραδι και 2 φορες σημερα οποτε δεν νομιζω να φταιει η καρτα αφου παλια δεν το παθαινε...αλλα εξαλλου γιατι να φταιει η καρτα? ΥΓ : μπορει να παθει τιποτα ο υπολογιστης επειδη τον κλεινω απο το κουμπι του κουτιου??(αναγκαστικα γιατι οταν σβηνει η οθονη μονο ετσι μπορω να τον κλεισω και να τον ξαναανοιξω) Παιδες βοηθεια!!!!
tempo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 μήπως δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο....δες το και αυτό. αλλιώς φίλε μην ξαναμπαίνεις στο insomnia (αφού μόνο εδώ στο εμφανίζει) :-D:-D
Kleos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 μήπως δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο....δες το και αυτό. αλλιώς φίλε μην ξαναμπαίνεις στο insomnia (αφού μόνο εδώ στο εμφανίζει) :-D:-D παντως γινεται την ιδια ακριβως στιγμη καθε φορα..μολις ανοιγουν τα windows μετα απο 30 δευτερολεπτα.....οταν τον ξαναανοιξω φτιαχνει... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:42 ---------- παιδες βοηθεια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:18 ---------- Παντως το παθαινει οταν εχει περασει αρκετη ωρα απο την τελευταια φορα που εκλεισα τον υπολογιστη..αν τον κλεισω και τον ξαναανοιξω για παραδειγμα δεν παρουσιαζεται το προβλημα γιατι δεν εχει περασει πανω απο 1-2 λεπτα απο τοτε που τον εκλεισα...
Kleos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 το τροφοδοτικο ειναι 700 Watt.....θερμοκρασιες τι εννοεις??βασικα δεν ειναι τραγικο προβλημα κλεινω τον υπολογιστη τον ξαναανοιγω και δεν το ξανακανει αλλα κριμα ειναι...εξαλλου αν τον κλεινεις απο το κουμπι του κουτιου συνεχως δημιουργει προβληματα σωστα?? Ε πριν λιγο τον ανοιξα παντως και δεν επαθε τιποτα!!!!!
Kleos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Σημερα το πρωι που τον ξαναανοιξα δε συνεβη τιποτα..μηπως εφταιγαν εξωτερικοι παραγοντες??
Kleos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Κλιματικοί ας πούμε; :Ρ Εσυ τι θεωρεις πως εφταιγε??
Kleos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δες και εδω συμφωνα με αυτο κατι παιζει με το adobe .....πραγματι περασα το adobe αυτες τις μερες.. Ομως μου βρισκεις την ιδια σελιδα για windows 7???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.