Προς το περιεχόμενο

Χριστούγεννα στην Ευρώπη

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής τα μοναδικά Χριστούγεννα εκτός, τα έκανα στην Βιέννη... Όμορφα, σε ένα κωλοπιασάρικο εστιατόριο το οποίο δεν έτσουξε ιδιαίτερα διότι το γνώριζα ότι θα φύγω αρκετα ελαφρύτερος απο ότι μπήκα. Για μια φορά τον χρόνο λέει... Μια όμως.

Η φετινή μία θα γίνει σε ένα εξίσου κωλοπιασάρικο εστιατόριο στον Άιφελ. Χωρίς να γνωρίζω μάλλον αυτό θα είναι πιο καλό. Όσο και να πεις Παρίσι είναι αυτό...

Επίσης στο ένα απο τα δύο του Λούσιφερ*, έχω φάει κι εγώ, και μαμάει το μέρος το οποίο το κατέχει πρων τσατσά ( :devil: )

Αν δεν λαθεύω διάολε σε έστειλα και φώτο.

*στο ένα απο τα δύο του Λούσιφερ:

Βιέννη(χ2), Βερολίνο (χ2)

Εγώ εννοώ την Βιέννη.

''Δεν υπάρχουν πονηροί άνθρωποι, αλλά πονηροί χρήστες...''

Sellers

Δημοσ.
Μην πάτε ροβανιέμι για κανένα λόγο.

γιατί;

Το έχω στο πρόγραμμα για κάποια στιγμή, σε καναδυό χρόνια ίσως...

Δεν;

Δημοσ.

Ήταν ακόμα μία στο ίδιο στυλάκι, νόμιζα ότι ενδιαφερόταν για δουλειά και μιλούσαν. Μάλλον αυτή ήταν. Πέτυχα όλη την ιεραρχική σκάλα μάλλον.

Δημοσ.
Μούφες το χωριό του Αη Βασίλη και αυτά δλδ;

γιατί;

Το έχω στο πρόγραμμα για κάποια στιγμή, σε καναδυό χρόνια ίσως...

Δεν;

Το χωριό του αι βασσιλη ειναι πολύ μικρό το βλέπεις σε μια μέρα και μετά είσαι στη μέση του πουθενά, δεν έχεις τίποτα να κάνεις. Το ροβανιεμι είναι επίσης πολύ μικρό, ένα χωριό 50 χιλιάδων κατοίκων...

Τα connections με άλλες πόλεις της φιλανδίας είναι πολύ ακριβά.. Θες 50-100 ευρώ ανα άτομο για να κατέβεις με το τραίνο ελσίνκι. Τέλος μόνο και μόνο να έρθεις φιλανδία είναι πολύ ακριβό και κουραστικό. Δεν υπάρχουν απευθείας connections με ελλάδα το χειμώνα -δεν μιλάω για το ροβανιέμι αλλά ούτε καν ελσίνκι αθήνα (...)- εκτός άμα τα σκάσεις σε sas/finnair (400++ ευρώ)....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:04 ----------

----------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------

Στα πιο βόρεια έχει να προτείνει κανείς τίποτα ?

Με τους φίλους μου είμαστε ανάμεσα σε πολωνία και ρίγα. Έχει πάει κανείς πολωνία ;

Με την κοπέλα μου σκεφτόμαστε διάφορα. Λονδίνο, Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη και Βερολίνο. Βερολίνο πήγα πριν κανένα μήνα και μάλλον το βγάζω off. Η κοπεγχάγη είναι ωραία τα Χριστούγεννα;

+ Δουβλίνο έχει πάει κανείς ;

++ bonus ερώτηση της ημέρας.. Θα κάνατε ποτέ δώρο χριστουγεννιάτικο ταξίδι σε κάποια που είστε μαζί μόνο 2 βδομάδες ;

Δημοσ.

Έχω μια φίλη που κάνει εράσμους εκεί αλλά δεν έχει κάνει χριστούγεννα. Αν θες ρωτάω. Ο φρηντάμπας θυμάμαι είχε περάσει κάτι φεγγάρια εκεί, λογικά θα ξέρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...