manifesto_gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Το ds εχει υπεροχους adventure τιτλους..(broken sword,runaway,tonguska secret files κλπ).Παιζοντας,διασκεδαζει και ακονιζει και το μυαλλο του!
johnny21a Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 +10000 στο DS και απο μενα ειδικα για αυτη την ηλικια, αν και γενικα για οποιαδηποτε ηλικια DS θα προτεινα, αφου τα παιχνιδια του διαφερουν απο τα καθιερωμενα, προσφερουν πιο ευχαριστες ωρες παιχνιδιου και ειδικα σε μικρες ηλικιες μπορουν να ειναι ιδιαιτερα επιμορφωτικα
ikaruga24 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 DS για να μαθει να σκεφτεται και λιγο το παιδι. Αν μαθει απο ποιοτικο gaming απο νωρις θα εχει πολυ καλυτερα και ποιοτικοτερα γουστα. Καλο το PSP αλλα πολυ "κλασικουρα" που δεν αρμοζει σε παιδι 8 ετων που τωρα αρχιζει να διαμορφωνει την ιδεα του και παιρνει τις εμπειριες του. Δωσε του ποιοτητα και ως τα 15 του θα φτηνει το shovelware στα μουτρα ακριβως οπως του αξιζει.
gherudos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ξέρεις πολλά 8χρονα που θα κάτσουν να σου παίξουν broken sword;Ξεχνάς ότι είναι στα αγγλικά και για να προχωρήσεις πρέπει να ξέρεις καλά την αγγλική;
ikaruga24 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ειναι απαραιτητο να παιξει broken sword? Υπαρχουν υπερβολικα πολλα παιχνιδια που δεν χρειαζεσαι να ξερεις και τα απαντα απο αγγλικα για να παιξεις. Εγω τον υιο μου θα ηθελα να τον δω χιλιες φορες να παιζει ενα advance wars παρα ενα God of War. Αφου και εγω ειμαι γνωστης του θεματος σιγουρα μπορω να τον βοηθησω να μαθει τους πολυ απλους κανονες στρατηγικης χωρις να γνωριζει γρι απο αγγλικα και ταυτοχρονα πραγματικα να ακονιζει και το μυαλο του.
klainmaingr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Συμφωνώ απόλυτα. Χίλιες φορές τα brain training του ds παρά τα button smashing του psp. Όχι μόνο για 8χρονα.. Και γώ αυτά προτιμώ.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ναι αλλα εμεις με αυτο "ψηθηκαμε" απο μικροι επισης γι αυτο και το προτιμαμε τωρα ασχετα αν το καναμε μονοι μας γιατι κατα κυριο λογο τα must play παιχνιδια τοτε ηταν οντως ποιοτικα και οχι....modern warfare 2... Quality over quantity. Αν δωσεις στον μικρο απο τωρα shovelware το πιθανοτερο ειναι να θεωρει το need for speed underground ως το καλυτερο παιχνιδι που εχει φτιαχτει "evah" σε λιγα χρονια απο τωρα.
sattack Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 κι εγω ασχετος ημουν με κονσολες μεχρι περυσι, μονο με υπολογιστες ειχα εμπειρια (απο εποχης 8bit...) 2 φιλοι μου ειχαν παρει psp για τα παιδια τους απο τα 4 και τα 5 τους ! οταν το εψαξα λιγακι το θεμα, καταλαβα οτι μαλλον τα πηραν σκεφτομενοι τον εαυτο τους κι οχι το παιδι τους. nintendo για τα παιδια, με τα 1000 τα παιδια χρειαζονται καλα παιδικα παιχνιδια, οχι ωραια γραφικα στις μπουνιες και τα αιματα. ΥΓ το DS lite με το DSi θεωρητικα δεν εχουν διαφορα. στην πραξη ακομα και αυτη η ανοητη (για μας) καμερουλα, στα παιδια δινει τη δυνατοτητα να κατσουν να ασχοληθουν, να παιξουν, να βαλουν τις φατσες τους σε κολλαζ κλπ Επισης, το μεγεθος της οθονης σαν νουμερο, ή ακομα κι αν το σχεδιασεις στο χαρτι, δε σου φαινεται μεγαλη διαφορα. Στο χερι ομως οταν τα πιασεις ειναι πιο εντονη η διαφορα. Ολα αυτα βεβαια, αν τα εχεις διπλα διπλα και τα συγκρινεις. Αν τα λεφτα σε ζοριζουν, παρε το lite, σιγα δεν εγινε και τιποτα. Αν δε σε ζοριζουν, ή πετυχεις καμμια καλη προσφορα, παρε το DSi.
tzotzo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 φιλε μου παρτου το φθηνοτερο.Ειναι 8 στα 9 δεν θα υπαρχει η κονσολα.
Jimbo13fe Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα και από μένα. Καλύτερα πάρε το DS, αφού στην ηλικία που είναι θα το χαρεί πολύ περισσότερο. Το PSP θα το πάρει οταν μεγαλώσει 4-5 χρονια ακόμα.
talok Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 προσωπικά, νομιζω οτι πρεπει να παρεις το dsi γιατί η χρηματικη διαφορά δεν ειναι πολύ μεγάλη αλλα αυτή η καμερα που εχει και το οτι παιζει μουσική θα του αποσπασουν τη προσοχή. Αλλα δεν εχει και τρελή διαφορα
vdanasto Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Θα έλεγα το DSi, όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω. Στην πορεία θα βγούν τίτλοι για DSi μόνο, και παράλληλα έχει αναβαθμίσιμο firmware που μπορεί να προσθέσει νέες λειτουργίες στο μέλλον. Θεωρώ επίσης ότι για την ηλικία του ανηψιού σου έχει πολύ καλά παιχνίδια. Έχω και PSP και DSi (σαν μικρό παιδί που είμαι ). Το PSP είναι στο κουτί του πάνω από χρόνο, ενώ με το DSi ασχολούμαι καθημερινά. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Θα έλεγα το DSi, όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω. Στην πορεία θα βγούν τίτλοι για DSi μόνο, και παράλληλα έχει αναβαθμίσιμο firmware που μπορεί να προσθέσει νέες λειτουργίες στο μέλλον. Θεωρώ επίσης ότι για την ηλικία του ανηψιού σου έχει πολύ καλά παιχνίδια. Έχω και PSP και DSi (σαν μικρό παιδί που είμαι ). Το PSP είναι στο κουτί του πάνω από χρόνο, ενώ με το DSi ασχολούμαι καθημερινά. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Δεν εισαι ο μονος. Το εχω παρατηρησει και εγω. Μικρες ηλικιες = DS Μεσες ηλικιες = PSP Μεγαλυτερες ηλικιες = DS Οι μεσες ηλικιες (15 - 20) "αρπαζουν" και απο την "αλλη" μερια. Αυτη των -κυριως- γραφικων και γενικα οπτικων. Μετα απο μερικα χρονια αφου "χωρτασουν" και τα γραφικα πλεον σταματαν να ειναι το κεντρικο κρητηριο συγκρισης και επιλογης παιχνιδιων το ξαναγυρνανε στην ποιοτητα και στην ουσια των πραγματων (δηλαδη καθαρο και ανοθευτο gameplay).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.