Προς το περιεχόμενο

Δώρο για τον ανηψιό. PSP ή DS ?

jimakos00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτηκα να πάρω μια φορητή παιχνιδομηχανή για δώρο στον ανηψιό μου που είναι 8 χρονών, και θέλω να πάρω ή το PSP ή το DS.

Δεν με ενδιαφέρει το αν έχει κάμερα, ίντερνετ, παίζει mp3, video, παρά μόνο να μπορεί να παίζει ΟΡΑΙΑ παιχίδια.

Θέλω να έχει δηλαδή ποκιλία καλών και νέων παιχνιδιών με οραία γραφικά.

Προσωπικά, σαν εμφάνιση, με εντυπωσιάζει περισσότερο το PSP, αλλά επειδή δεν ξέρω και πολλά για τις 2 κονσόλες θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για να μπορέσω να αποφασίσω.

Δημοσ.

DS. Υπάρχουν παιχνίδια-αριστουργήματα, μοιάζουν παιδικά και χαζά, αλλά είναι η επιτομή του έξυπνου παιχνιδιού. Αφού τα παιδιά πρέπει να παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια, ας παίζουν τουλάχιστον κάτι το διασκεδαστικό, επιμορφωτικό και όμορφο.

Δημοσ.
Σκέφτηκα να πάρω μια φορητή παιχνιδομηχανή για δώρο στον ανηψιό μου που είναι 8 χρονών, και θέλω να πάρω ή το PSP ή το DS.

Δεν με ενδιαφέρει το αν έχει κάμερα, ίντερνετ, παίζει mp3, video, παρά μόνο να μπορεί να παίζει ΟΡΑΙΑ παιχίδια.

Προσωπικά, σαν εμφάνιση, με εντυπωσιάζει περισσότερο το PSP, αλλά επειδή δεν ξέρω και πολλά για τις 2 κονσόλες θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για να μπορέσω να αποφασίσω.

Καταρχας ωραια παιχνιδια και ωραια γραφικα.

Το PSP κερδιζει στην ποιοτητα γραφικων. Τωρα, για την ποικιλια τιτλων, πρεπει να διευκρινησεις τα γουστα του ανηψιου. Αν προτιμα sports ´η/και μαχης παιχνιδια, μαλλον PSP. Αν τ' αρεσουν παιχνιδια Adventure/Action και RPG, DS(i).

Βεβαια εγω μετα βιας ανηκω στην κατηγορια των casual gamers και η αποψη μου δεν εχει και μεγαλο βαρος, αλλα

IN NINTENDO WE TRUST

Δημοσ.

προτέινω psp 3000

http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Sony-Playstation-PSP/Sony-PSP-Black-Case-Tekken-Dark-Resurrection-Medievil.htm 189,00 € αλλιώς με 350 πας σε ps3 250 giga άσε που μάλλον θα το κάνεις δώρο στον εαυτό σου!

Δημοσ.

Αν ειναι 8 χρωνων παρε ds(το psp ειναι για μεγαλητερα παιδια :P ).

Δημοσ.

Για 8 χρονών πάρτου DS. Βαίβαια το «καλά γραφικά» που είπες σημαίνει psp, και εγώ υποστηρίζω πιο πολύ το psp (τα έχω και τα 2) ΟΜΩΣ για την ηλικία που λες το DS είναι καλύτερο. Σε 3-4 χρόνια (εννόω αν ήταν 12 περίπου χρονών) θα αξίζει να πάρει psp (που τότε θα έχει βγει το psp 4 XD)

Δημοσ.

Μιας και είναι 8 χρόνων ένα DSi θα ήταν ότι πρέπει, πάρε του και κανένα χαρούμενο παιχνιδάκι(+μία Pokemon αν θες)...

Το PSP του το αγοράζεις αργότερα!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στα DS Lite και DSi ?

Υπάρχει περίπτωση να βγουν παιχνίδια που να παίζουν μόνο στο DSi ?

To λέω γιατί έχουν 30-40 € διαφορά που θα μπορούσα να τα έδινα για κανένα παιχνίδι επιπλέον.

Δημοσ.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στα DS Lite και DSi ?

Υπάρχει περίπτωση να βγουν παιχνίδια που να παίζουν μόνο στο DSi ?

To λέω γιατί έχουν 30-40 € διαφορά που θα μπορούσα να τα έδινα για κανένα παιχνίδι επιπλέον.

Το DSi έχει και 2 κάμερες όπως και μερικά παιχνίδια μόνο για αυτό (dsi ware λέγονται). Μην φανταστείς πως οι κάμερες έχουν την καταπληκτική ανάλυση, όμως έχουν διάφορα πράγματα να πειράξεις και πιστεύω πως θα το ευχαριστηθεί ο μικρός.

Δημοσ.

εγω οταν ημουν 8 ειχα tiger...

μεγαλωνοντας πηρα gameboy

κοιτα,επειδη τα 8 ειναι μια ευαισθητη ηλικια, που τωρα αρχιζει να αποκωδικοποιει τα μηνυματα που λαμβανει, δεδομενου οτι η πλειοψηφια των παιχνιδιων στις μερες μας προωθουν την βια σε βαθμο αηδιας, θα ελεγα να παρει το dsi

με το καταλληλο couching για επιλογη τιτλων νομιζω ειναι ιδανικο για νεαρη ηλικια (αν δεχτουμε οτι υπαρχει ιδανικη ηλ.κονσολα παιχνιδιων για ενα παιδι 8 ετων)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...