jimakos00 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Σκέφτηκα να πάρω μια φορητή παιχνιδομηχανή για δώρο στον ανηψιό μου που είναι 8 χρονών, και θέλω να πάρω ή το PSP ή το DS. Δεν με ενδιαφέρει το αν έχει κάμερα, ίντερνετ, παίζει mp3, video, παρά μόνο να μπορεί να παίζει ΟΡΑΙΑ παιχίδια. Θέλω να έχει δηλαδή ποκιλία καλών και νέων παιχνιδιών με οραία γραφικά. Προσωπικά, σαν εμφάνιση, με εντυπωσιάζει περισσότερο το PSP, αλλά επειδή δεν ξέρω και πολλά για τις 2 κονσόλες θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για να μπορέσω να αποφασίσω.
christos.p25 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 psp αν θες να παίζει πιο βίαια παιχνίδια, ds αν θες να παίζει πιο χαζοχαρούμενα.
Voodooman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 DS. Υπάρχουν παιχνίδια-αριστουργήματα, μοιάζουν παιδικά και χαζά, αλλά είναι η επιτομή του έξυπνου παιχνιδιού. Αφού τα παιδιά πρέπει να παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια, ας παίζουν τουλάχιστον κάτι το διασκεδαστικό, επιμορφωτικό και όμορφο.
gherudos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 DS να του πάρεις του παιδιού.(Τα γραφικά όμως τα ξεχνάς )
Αδμιν Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Σκέφτηκα να πάρω μια φορητή παιχνιδομηχανή για δώρο στον ανηψιό μου που είναι 8 χρονών, και θέλω να πάρω ή το PSP ή το DS.Δεν με ενδιαφέρει το αν έχει κάμερα, ίντερνετ, παίζει mp3, video, παρά μόνο να μπορεί να παίζει ΟΡΑΙΑ παιχίδια. Θέλω να έχει δηλαδή ποκιλία καλών και νέων παιχνιδιών με οραία γραφικά. Προσωπικά, σαν εμφάνιση, με εντυπωσιάζει περισσότερο το PSP, αλλά επειδή δεν ξέρω και πολλά για τις 2 κονσόλες θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για να μπορέσω να αποφασίσω. Καταρχας ωραια παιχνιδια και ωραια γραφικα. Το PSP κερδιζει στην ποιοτητα γραφικων. Τωρα, για την ποικιλια τιτλων, πρεπει να διευκρινησεις τα γουστα του ανηψιου. Αν προτιμα sports ´η/και μαχης παιχνιδια, μαλλον PSP. Αν τ' αρεσουν παιχνιδια Adventure/Action και RPG, DS(i). Βεβαια εγω μετα βιας ανηκω στην κατηγορια των casual gamers και η αποψη μου δεν εχει και μεγαλο βαρος, αλλα IN NINTENDO WE TRUST
simplemind79 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Σκέφτηκα να πάρω μια φορητή παιχνιδομηχανή για δώρο στον ανηψιό μου που είναι 8 χρονών, και θέλω να πάρω ή το PSP ή το DS.Δεν με ενδιαφέρει το αν έχει κάμερα, ίντερνετ, παίζει mp3, video, παρά μόνο να μπορεί να παίζει ΟΡΑΙΑ παιχίδια. Θέλω να έχει δηλαδή ποκιλία καλών και νέων παιχνιδιών με οραία γραφικά. Προσωπικά, σαν εμφάνιση, με εντυπωσιάζει περισσότερο το PSP, αλλά επειδή δεν ξέρω και πολλά για τις 2 κονσόλες θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για να μπορέσω να αποφασίσω. προτέινω psp 3000 http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Sony-Playstation-PSP/Sony-PSP-Black-Case-Tekken-Dark-Resurrection-Medievil.htm 189,00 € αλλιώς με 350 πας σε ps3 250 giga άσε που μάλλον θα το κάνεις δώρο στον εαυτό σου!
ghostgr_a_n Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Σκέφτηκα να πάρω μια φορητή παιχνιδομηχανή για δώρο στον ανηψιό μου που είναι 8 χρονών, και θέλω να πάρω ή το PSP ή το DS.Δεν με ενδιαφέρει το αν έχει κάμερα, ίντερνετ, παίζει mp3, video, παρά μόνο να μπορεί να παίζει ΟΡΑΙΑ παιχίδια. Θέλω να έχει δηλαδή ποκιλία καλών και νέων παιχνιδιών με οραία γραφικά. Προσωπικά, σαν εμφάνιση, με εντυπωσιάζει περισσότερο το PSP, αλλά επειδή δεν ξέρω και πολλά για τις 2 κονσόλες θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για να μπορέσω να αποφασίσω. Αν ειναι 8 χρωνων παρε ds(το psp ειναι για μεγαλητερα παιδια ).
jimakos10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Η ηλικία του παιδιού είναι για ds. Στα 12 με 13 συνεχίζει σε psp. Και μένα ο γιος μου ds έχει από πέρσι που ήταν 7.
loukas77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Για 8 χρονών πάρτου DS. Βαίβαια το «καλά γραφικά» που είπες σημαίνει psp, και εγώ υποστηρίζω πιο πολύ το psp (τα έχω και τα 2) ΟΜΩΣ για την ηλικία που λες το DS είναι καλύτερο. Σε 3-4 χρόνια (εννόω αν ήταν 12 περίπου χρονών) θα αξίζει να πάρει psp (που τότε θα έχει βγει το psp 4 XD)
klainmaingr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 DS χωρίς δεύτερη σκέψη. Έχει πολύ πιο ευχάριστα παιχνίδια για αυτή την ηλικία και πολύ πιο έξυπνα...
nikomania-- Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μιας και είναι 8 χρόνων ένα DSi θα ήταν ότι πρέπει, πάρε του και κανένα χαρούμενο παιχνιδάκι(+μία Pokemon αν θες)... Το PSP του το αγοράζεις αργότερα!
jimakos00 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στα DS Lite και DSi ? Υπάρχει περίπτωση να βγουν παιχνίδια που να παίζουν μόνο στο DSi ? To λέω γιατί έχουν 30-40 € διαφορά που θα μπορούσα να τα έδινα για κανένα παιχνίδι επιπλέον.
bill777 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 καλυτερα να του παρεισ την καρτα που φορτονει τα παιχνιδια μεσα και δεν θα αγοραζεις συνεχεια παιχνιδια
loukas77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στα DS Lite και DSi ? Υπάρχει περίπτωση να βγουν παιχνίδια που να παίζουν μόνο στο DSi ? To λέω γιατί έχουν 30-40 € διαφορά που θα μπορούσα να τα έδινα για κανένα παιχνίδι επιπλέον. Το DSi έχει και 2 κάμερες όπως και μερικά παιχνίδια μόνο για αυτό (dsi ware λέγονται). Μην φανταστείς πως οι κάμερες έχουν την καταπληκτική ανάλυση, όμως έχουν διάφορα πράγματα να πειράξεις και πιστεύω πως θα το ευχαριστηθεί ο μικρός.
basilis5 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 εγω οταν ημουν 8 ειχα tiger... μεγαλωνοντας πηρα gameboy κοιτα,επειδη τα 8 ειναι μια ευαισθητη ηλικια, που τωρα αρχιζει να αποκωδικοποιει τα μηνυματα που λαμβανει, δεδομενου οτι η πλειοψηφια των παιχνιδιων στις μερες μας προωθουν την βια σε βαθμο αηδιας, θα ελεγα να παρει το dsi με το καταλληλο couching για επιλογη τιτλων νομιζω ειναι ιδανικο για νεαρη ηλικια (αν δεχτουμε οτι υπαρχει ιδανικη ηλ.κονσολα παιχνιδιων για ενα παιδι 8 ετων)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.