jeanthira7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Hello guys, Πρόσφατα προσπάθησα να δημιουργήσω ένα ασύρματο δίκτυο, όμως αυτό κατέστη δυνατό μόνο ως προς το ήμισυ. Ενώ δηλαδή έχω βάλει και τους 2 υπολογιστές (desktop, laptop) στην ίδια ομάδα εργασίας και έχω δώσει τις σωστές ip για επικοινωνία δεν μπορώ να δώσω στο laptop internet. Σημειωτέον θέλω να δώσω από το desktop internet στο laptop, το wifi router δεν βρίσκεται στον όροφο και δεν έχει καμμία επικοινωνία με το laptop μόνο με το desktop μέσω ethernet. To desktop έχει επίσης ασύρματη κάρτα δικτυου αλλά δεν μπορώ να του δώσω net... Βοήθεια plsss
astrea966 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 για εξηγησε το λιγο πιο καλα.θες να δωσεις ιντερνετ απο το pc στο λαπτοπ συνδυαζοντας τις ασυρματες καρτες δικτυου?αν ναι τοτε θα πρεπει να κανεις κοινοχρηστη την ενσυρματη συνδεση και να αλλαξεις τον τροπο λειτουργιας της ασυρματης καρτας του υπολογιστη απο ad-hoc σε Infrastructure ωστε να δουλευει σαν access point.λογικα θα το δει το λαπτοπ και θα συνδεθει.ο αλλος τροπος και ο πιο απλος ειναι οτι απο τη στιγμη που κατεβαινει καλωδιο δικτυου εκει παιρνεις ενα access point το βαζεις πανω και συνδεονται ασυρματα και το pc και το λαπτοπ.ετσι δεν χρειαζεται να ειναι και το pc ανοικτο για να εχει ιντερνετ το λαπτοπ και δεν μπλεκεις με περαιτερω ρυθμισεις
jeanthira7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Σε ευχαριστώ πολύ. Το έφτιαξα, το πρόβλημά μου τώρα είναι η ταχύτητα που παίρνει το laptop. Ενώ η σύνδεση είναι αρκετά καλή, το laptop δεν παίρνει την μέγιστη ταχύτητα που μπορεί από το δίκτυο. Πολλά videos και σελίδες τρέχουν αργά χωρίς να υπάρχει πρόβλημα και χωρίς να υπάρχει κάποιος άλλος υπολογιστής να κατεβάζει αρχεία... Υπάρχει κάποια λύση? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:17 ---------- Σε ευχαριστώ πολύ. Το έφτιαξα, το πρόβλημά μου τώρα είναι η ταχύτητα που παίρνει το laptop. Ενώ η σύνδεση είναι αρκετά καλή, το laptop δεν παίρνει την μέγιστη ταχύτητα που μπορεί από το δίκτυο. Πολλές σελίδες αλλά κυρίως videos τρέχουν αργά χωρίς να υπάρχει πρόβλημα και χωρίς να υπάρχει κάποιος άλλος υπολογιστής να κατεβάζει αρχεία...Υπάρχει κάποια λύση? Ο τύπος της ενσωματωμένης ασύρματης κάρτας είναι Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0 Network Adapter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.