Olga_m Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Γνωρίζει κανείς αν υπαρχει περιορισμός στο ποσό των μετρητών που επιτρέπεται να έχει πανω του καποιος για να ταξιδεψει στην αμερικη? Ευχαριστω!
insomniaK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 12.500 euros. Αλλά δε νομίζω να σε ψάξει και κανείς.
kage Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 δεν ειναι βλακεια να κυκλοφορεις με 12χιλ πανω σου?βαλτα σε επιταγη,καρτα, τωρα που εχει πεσει το δολαριο παλι κερδισμενος θα σαι ακομη και με προμηθεια..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Γνωρίζει κανείς αν υπαρχει περιορισμός στο ποσό των μετρητών που επιτρέπεται να έχει πανω του καποιος για να ταξιδεψει στην αμερικη? Ευχαριστω! 12.500 euros. Αλλά δε νομίζω να σε ψάξει και κανείς. Απ' ότι θυμάμαι από πρόσφατη ημερίδα όπου μίλησε και ένας νομικός της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, μέχρι 10.000 δολλάρια δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν θυμάμαι να είπε ότι απαγορεύεται να εισάγεις μεγαλύτερο ποσό, τόνισε ότι απλώς θα πρέπει να δηλώσεις την εισαγωγή του ποσού κατά την είσοδο στην χώρα.
Toufas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 εγω θα ελεγα μια καρτα θα ειναι οτι καλυτερο
insomniaK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μα το πρόβλημα δεν είναι για τη χώρα που τα εισάγεις, αλλά για τη χώρα που τα εξάγεις. Ο περιορισμός είναι από την Ε.Ε. Σίγουρα, τα 12.5k euro, που ανέφερα, είναι ο περιορισμός στη Γερμανία. Φαντάζομαι ότι πια είναι δύσκολο μέχρι και πρακτικά αδύνατο να ελεγχθεί.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μα το πρόβλημα δεν είναι για τη χώρα που τα εισάγεις, αλλά για τη χώρα που τα εξάγεις. Ο περιορισμός είναι από την Ε.Ε. Σίγουρα, τα 12.5k euro, που ανέφερα, είναι ο περιορισμός στη Γερμανία. Φαντάζομαι ότι πια είναι δύσκολο μέχρι και πρακτικά αδύνατο να ελεγχθεί. Α, παρακαλώ, my bad, αντιλήφθηκα λανθασμένα την απάντησή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.