ypol2001 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα, έχω κάνει μια σχετική αναζήτηση μέσα στο forum αλλά δεν βρήκα κάτι έως τώρα. Προσπαθώ να συνδυάσω και τα 2 frameworks σε μια σελίδα που φτιάχνω, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι αυτή τη στιγμή. Έχω διαβάσει τα σχετικά από το net αλλά είτε εκτελείται το ένα framework, είτε το άλλο μόνο. Διάβασα ότι υπάρχει πρόβλημα με το $ στην jQuery και πρέπει να αντικατασταθεί. Όπως θα καταλάβετε χρησιμοποιώ το Carousel για ένα εφέ κύλισης 4 καρτελών με κείμενο και εικόνα και τέλος την jQuery (το innerfade συγκεκριμένα) για ένα εφέ εναλλαγής 2 εικόνων σε ένα banner. Έτσι λοιπόν έχω καταλήξει στο εξής έως τώρα. Θα ήθελα τα φώτα σας. ><script src="js/mootools_1_2.js"></script> <script src="js/mootools_1_2_assets.js"></script> <script src="js/carousel.js"></script> <script type="text/javascript"> //moo stuff window.addEvent('domready',function(){ var HomepageCarousel = new Carousel('homepage_carousel'); }); </script> <script src="js/swfobject.js"></script> <script src="js/jquery.js"></script> <script src="js/jquery.innerfade.js"></script> <script type="text/javascript"> //no conflict jquery jQuery.noConflict(); //jquery stuff (function($) { $('ul#portfolio').innerfade({ speed: 1000, timeout: 10000, type: 'sequence', containerheight: '220px' }); })(jQuery); </script>
macabre_sunsets Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Άμα βάλεις όπου "$" -> "jQuery" μήπως λύνεται το πρόβλημα? Για παράδειγμα : >$('ul#portfolio').innerfade({ >jQuery('ul#portfolio').innerfade({
ypol2001 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δυστυχώς όχι. Εξακολουθεί και δουλεύει μόνο το Carousel αλλά όχι η jQuery.
macabre_sunsets Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Άλλη μια μαντεψιά μπας... Μήπως θέλει το >jQuery(document).ready(function(){ // Your code here }); και να βάλεις τον κώδικά σου μέσα.
ypol2001 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Και πάλι, δυστυχώς όχι. Σε αυτή την περίπτωση δουλεύει μόνο το innerfade της jQuery και όχι το Carousel της Mootools. Πειραματίζομαι κι εγώ παράλληλα διαβάζοντας διάφορα άρθρα στο internet μήπως και πέσω πάνω στην λύση! Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:34 ---------- Παραθέτω τη λύση που έχει να κάνει με την πρώτη επιλογή που μου έδωσες macabre_sunsets. ><script src="js/sifr.js" type="text/javascript"></script> <script src="js/sifr-addons.js" type="text/javascript"></script> <script src="js/mootools_1_2.js"></script> <script src="js/carousel.js"></script> <script type="text/javascript"> //moo stuff window.addEvent('domready',function(){ var HomepageCarousel = new Carousel('homepage_carousel'); }); </script> <script src="js/swfobject.js"></script> <script src="js/jquery.js"></script> <script src="js/jquery.innerfade.js"></script> <script type="text/javascript"> jQuery.noConflict(); //jquery stuff jQuery(document).ready(function(){ (function($) { $('ul#portfolio').innerfade({ speed: 1000, timeout: 10000, type: 'sequence', containerheight: '220px' }); })(jQuery); }); </script> Παρακαλώ ας μπεί ως solved κάπου. Ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθεια σας.
macabre_sunsets Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Να κάνω άλλη μια μαντεψιά... >[...] <script type="text/javascript"> //no conflict jquery jQuery.noConflict(); jQuery(document).ready(function(){ //moo stuff var HomepageCarousel = new Carousel('homepage_carousel'); //jQuery stuff jQuery('ul#portfolio').innerfade({ speed: 1000, timeout: 10000, type: 'sequence', containerheight: '220px' }); }); </script> Μήπως υπήρχε κάποιο conflict μεταξύ "window.addEvent('domready',function()" και " jQuery(document).ready(function()". __________ Αφού έπαιξε ωραία.
ypol2001 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Σε ευχαριστώ και πάλι macabre_sunsets.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.