Προς το περιεχόμενο

αναλογικη βιντεοκαμερα panasonic στον υπολογιστη μου!!!

Jason13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως να βαλω απο μια παλια βιντεοκαμερα βιντεακια απο κασετες???Επισης εχω και μια βιντεοκασετα στην οποια θελω να γραφω στον υπολογιστη μου παλιες ταινιες!!! και τελος εχω ενα AVerMedia AverTV Box7 Live..αλλα δεν ξερω αν κανει να συδεω βιντεοκασετα και να τις γραφω στο pc!!!edv το tv tuner εδω

Δημοσ.
Πως να βαλω απο μια παλια βιντεοκαμερα βιντεακια απο κασετες???Επισης εχω και μια βιντεοκασετα στην οποια θελω να γραφω στον υπολογιστη μου παλιες ταινιες!!! και τελος εχω ενα AVerMedia AverTV Box7 Live..αλλα δεν ξερω αν κανει να συδεω βιντεοκασετα και να τις γραφω στο pc!!!edv το tv tuner εδω

Στο προγραμμα της Aver θα βαλεις συσκευη εισοδου: "S-Video" αντι για "Τηλεοραση"

Μετα θα συνδεσεις την εξοδο s-video της καμερας με το AverTV με ενα καλωδιο σαν αυτο

Πατας το play στην καμερα και κανονικα στην οθονη θα πρεπει να σου δειχνει εχγρωμη εικονα. Με ενα καλωδιο _μαλλον_ RCA θα συνδεσεις και την εξοδο του ηχου.

Δημοσ.
θελει καρτα βιντεο το pc mου διοτι δεν εχω?

Αν θελεις να γραψεις τις παλιες βιντεοκασσετες σε αρχειο στο pc, δεν χρειαζεσαι τιποτε αλλο εκτος απο τα καλωδια για εικονα και ηχο. Το Avertv κανει εγγραφη στο δισκο, οπως κανει και για την τηλεοραση.

Δημοσ.

Το avertv κουτι που εχεις, τα εχει ολα αυτα που χρειαζεσαι

Input Signal

75 Ω TV Antenna

Audio

VGA

S-Video

Composite (RCA)

PC Audio

Output Signal

Audio(Earphone & Speaker)

VGA

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...