Nick22 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Hi all Χθες ειχα ενα προβλημα με την καρτα γραφηκων μου..Ενω επαιζα ενα online παιχνιδι εμφανιστηκαν μαυρες γραμμες στην οθονη μου κ τρεμοεπαιζαν...Αυτο γινοταν για 15 δευτ. κ ο υπολογιστης δεν ανταποκρινοταν..Για 1 δευτερ. "ενιωσε" το pc αλλα μετα παλι το κολλημα των 15 δευτ.Εκανα επαννεκινηση κ εμφανιστικε αυτο αντι για την μπλε οθονη του καλωσορισατε.Ο υπολογιστης δουλευε κανονικα αλλα δεν μπορουσα να κανω τπτ γτ απλα δεν εβλεπα τπτ..Εκανα επανεκιννηση σε safe mode κ εκανα ενα system restore 2 μερες πισω,δεν βοηθησε!Μπηκα παλι safe mode k εκανα απεγκατασταση την καρτα γραφηκων.Ο υπολογιστης ανοιξε κανονικα αλλα εμφανισε ενα μυνημα "cannot find graphic card information" κ η οθονη μου μπηκε σε κατασταση αναμονης.Παλι παω safe mode αλλα βλεπω τα drivers της καρτας ηταν εκει ενω εγω ειχα κανει απεγκατασταση...Εγω πιστευω ειναι προβλημα της καρτας μου αλλα ηθελα μια δευτερη/τριτη γνωμη για να μην ξοδεψω αδικα τα λεφτα μου. Το λειτουργικο μου ειναι windows XP professional SP3.pentium 4 3.2ghz 1gb ram me Asus Geforce8500GT ΥΓ1.Δεν ειναι προβλημα της οθονης γτ την λειτουργω αυτη την στιγμη με το netbook μου. ΥΓ2.Συγγνωμη για το μεγαλο 8εμα αλλα προσπα8ησα να ειμαι αναλυτικος
nikos21aek Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Να κάνεις απεγκατάσταση τους drivers και να βάλεις καινούριους δοκίμασες σε safe mode;
Nick22 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 εκανα απεγκατασταση κ εγκατασταση τους ιδιους drivers αλλα δεν δουλεψε...το βραδυ θα δοκιμασω να κατεβασω τους καινουριους απο την σελιδα της nvidia
pcos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 για κανε και κανα σκαναρισμα για trojans στο safe mode.
Nick22 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 εκανα scan κ δεν βρηκε τιποτα...να κανω format η να παω κατευθιαν για νεα καρτα?σε αυτο το διλλημα ειμαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.