focus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Έχω μια aspx σελίδα συνδεμένη με database. Έχω ένα dropdown list control με ενεργοποιημένο auto post back που τραβά τιμές από ένα column τις βάσης. Κατόπιν στην ιδία σελίδα υπάρχει ένα δεύτερο dropdown list control με ενεργοποιημένο auto post back που οι τιμές του είναι where ότι έχω επιλέξει από το πρώτο dropdown list . Τώρα αφού επιλέξω και από το δεύτερο dropdown θέλω να εμφανίζεται ένα νούμερο που να λέει υπάρχουν τόσες εγγραφές (πχ 25 εγγραφές) με αυτά τα κριτήρια. Να κάνω κλικ κατόπιν επάνω στο νούμερο και σε άλλη σελίδα να εμφανίζεται η λίστα με τα αποτελέσματα. Ξέρεται με πως θα το κάνω αυτό? Δουλεύω visual studio 2008.
djpaul1963 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Αν εννοείς με το click στο δεύτερο dropdown να εμφανίζεται ο αριθμός των εγγραφών ΠΡΙΝ κάνεις postback, μόνο με ajax update panel μπορείς να το πετύχεις.
focus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για το reply . Το δοκιμάζω και σου λέω.
djsolid Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Για ρίξε μια ματία στο CascadingDropDown. Ίσως να σου κάνει. Ajax Control Toolkit - CascadingDropDown
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.