Προς το περιεχόμενο

Πιθανό τεράστιο πρόβλημα με Cosmote internet on the go

Milkywaygrad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι γειά σας,

Πρίν απο 15 μέρες έγινα συνδρομητής cosmote για mobile internet. Το πακέτο μου προσφέρει 5GB δωρεάν (Σταλθέντα και Ληφθέντα μαζί) και απο εκεί και πέρα χρεώνονται. Απο τις 15 του μήνα μέχρι και σήμερα είχα κάνει σύνολο 500mb σύμφωνα πάντα με τον ογκομετρητή της cosmote και ξαφνικά βλέπω σήμερα πώς εχτές 28 του μήνα είχε γίνει χρήση 10GB (6 ελήφθησαν, 4 στάλησαν). Το θέμα είναι πώς εχτές δέν έκανα χρήση πάνω απο 100mb και όχι μόνο αυτό, το παράξενο είναι πώς ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ 4GB. Μήπως έχει αντιμετωπίσει κανεις απο εσάς τέτοιο πρόβλημα? Μήπως είναι λάθος του ογκομετρητή? Υπάρχει κανένας τρόπος σε Vista να δώ ιστορικό κίνησης δεδομένων? Να πώ επίσης πως δεν μπορώ να μάθω την κίνηση μέσω cosmote παρα μόνο όταν μπορέσουν οι τεχνικοί να το δούν.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, μου εμφανίζει μύνημα καθε τόσο για update αλλά ποτέ δέν μπορεί να το κάνει. Κατα τα άλλα για κάποιου είδους virus πιστεύω πως επειδή έχω το norton 360 σε συνεχή εποπτεία να αποφεύγω αυτή τη πιθανότητα...αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ας κάνω ένα full scan...πάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...