Olga_m Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Ταξιδεύω σε 10 ημέρες για Νέα Υόρκη και συνειδητοποίησα οτι ο φορτιστης της ψηφιακής μου δεν μπορει να χρησιμοποιηθει στην Αμερική... Γνωρίζεται αν μπορω να βρω καποιον ανταπτορα ή να παρω αποφαση οτι δεν θα εχω φωτογραφίες?? Εχετε να μου προτείνετε εσεις καποιον? Ο φορτιστής μου γραφει "INPUT: ~100V-240V 50/60Hz 4-7VA 2W" Απ'ότι ξερω το ρευμα της Αμερικής είναι 110V, αρα φανταζομαι οτι μπορω να τον χρησιμοποιησω. Περιμένω τα φωτα σας! Ευχαριστω!!!!!
firewalker Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Χρειάζεσαι κάτι σαν το παρακάτω kit: http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Protection/Multi-Plug/HQ-Travel-Plugs.htm Κατά τα άλλα ο φορτιστής θα δουλέψει μια χαρά.
Olga_m Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Χρειάζεσαι κάτι σαν το παρακάτω kit: http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Protection/Multi-Plug/HQ-Travel-Plugs.htm Κατά τα άλλα ο φορτιστής θα δουλέψει μια χαρά. Kατ'αρχήν ευχαριστώ παρα πολυ για την τοσο αμεση απαντηση!! Τον εντοπισα και εγω πριν λιγο αυτο τον ανταπτορα, αλλα έτσι όπως τον βλέπω μου φαινεται καπως περιεργος. Αν θελεις να βάλεις μια απο αυτες τις 4 πριζες στον τοιχο, δεν εμποδιζουν οι άλλες? Αnyway, μπορει να λεω και βλακείες γιατι για να τον πουλανε, σιγουρα καποιος τροπος θα υπάρχει... Περιμενω και αλλες προτασεις, αν πχ καποιος εχει χρησιμοποιησει εναν τετοιο ανταπτορα. Και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
esertas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δεν θα εμποδίζουν γιατί θα βάζεις μόνο την μία κάθε φορά, ανάλογα πιά θες να χρησιμοποιήσεις.
Olga_m Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δεν θα εμποδίζουν γιατί θα βάζεις μόνο την μία κάθε φορά, ανάλογα πιά θες να χρησιμοποιήσεις. Εχεις δικιο. Τωρα το προσεξα. Νομιζα οτι ηταν ενωμενες σαν πολυπριζο, αλλα πρεπει απλα να τις εχουν διπλα διπλα στην φωτογραφια...
isay Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Εσυ βασικά χρειάζεσαι μόνο τη δεύτερη απο αριστερά ( η αμερικάνικη). Καμία δεν παρέχει γείωση, οπότε δεν είναι για βαριά χρήση. Δες ΕΔΩ
Olga_m Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Εσυ βασικά χρειάζεσαι μόνο τη δεύτερη απο αριστερά ( η αμερικάνικη). Καμία δεν παρέχει γείωση, οπότε δεν είναι για βαριά χρήση. Δες ΕΔΩ Επειδη ειμαι ασχετη με τα ηλεκτρολογικα πόσο κακο ειναι να μην εχει γειωση? Εγω θα τον χρειαστω μονο για τον φορτιστή της ψηφιακής. Δεν νομιζω οτι θεωρείται βαρια χρηση αυτη. Πρεπει να ψαξω καποιον ανταπτορα με γείωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.